- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.681
Gumuscuğum bunlar tatlı telaşlar cnm geçecek nasılsa hepsi sonra mis gibi yeni evinde huzurlu sağlıklı mutlu günlerin olacak inşAllah.Birde yavrun gelecekoh misssss
Geçmiş olsun dileklerine çk teşekkürler hapşıra hapşıra yazıyorum mesajları:2::2:
Ayybikeciğim cnm yumurtlamadan kesin emin olmadığımız için eve gidene kadar gün aşırı devam cnm.İnşAllah bu ay gelir meleğinnnn
sağol cnm bu ayı es gectik zaten adamla bir araya gelemedikki bebek yapalımgumuscugummmm allahim hakkinda hayirlisini versin...simdi zaten ev tasima gibi yopgunlugun var kafana takmaa..bebegin en kisa zamanda seninle olacak...sana kolay gelsin tatlim...yardim edecek kimse yokmu etrafindaaaa...
günaydın ablamçok çok geçmiş olsun hepinize Rabbim acil şifalar versin inşallah
sizede çok geçmiş olsun fatma ipekcimdikkat edin kendinize
bende aynı senin gibiyim özlemim
avatara bayıldımyine her an çalabilirim çok güzel ya inşallah bizimde böyle olurrr
Selam kızlar nasılsınız?? Bİzde dün akşam k.valideme gitmiştik hamileliğimi bi tek k.valideme söyledik hani düşük tehlikesi var tam net belli olsun diye bu hafta doktora gideceğim. Eltimlerde oradaydı haftasonları orda kalıyorlar saat geç olmuştu eltimde kalsanıza sabah kahvaltı yaparız falan dedi. Bende evde içmem gereken ilacım var dedim. Ne ilacı diye sordu progestan dedim hamileyim kanama var o yüzden kullanıyorum. Hmm tamam o zaman dedi. Bende dedim aramızda kalsın tam netleşsin diye bekliyorum şimdilik kimseye söylemiyoruz dedim. Oda dediki tam belli oluncada söyleme bence iyi değil dedi çocuğun salih evlat olması açısından söylenmemesi lazımmış. Sen benimkini hiç duydun mu dedi. Bu bana çok saçma geldi kızlar hiç böyle bişey duydunuz mu?? Bende herkeze yayın etmiyorum ama sonuçta insan böyle güzel bi haberi yakın çevresiyle paylaşmak istiyor paylaşanların evladı kötü mü oluyor şimdi ne alakası var değil mi?? Anlam veremedim yani ??:44:
Sevdemm hoşgeldin canım nasılsın?
Bir yaşıma daha giirdim valla tamam ilk aylar söylememek olurda hiç söylememek neden ki.Rabbim salih evlat versin herkese fakat bana cahilce bir konuşma gibi geldi Allahın c.c böyle bir emri Peygamber efendimiz s.a.v böyle bir söylemi yok yani ben duymadım.Hamileliğini duyan tebrik edecek sonrasında hemen dua edecek hayırlı sağlıklı evlat lsun inşAllah diye.Ne kadar çok dua alırsak o kadar iyi değil mi.
İyiyim ablacım lekelenme hafiften devam ediyor o yüzden biran evvel doktora gitmek için sabırsızlanıyorum. Yok hiç söyleme demedide hani bir müddet söyleme gibisinden. Ama öylede olsa ailedekiler baştanda bilebilir bunda ne sakınca varki? Hiç tebrikde etmedi şaşırdım zaten açıkçası söylediğimede pişman oldum ablacım. Gerçi dün eltimin kızı büyük sehpa vardı yenge beraber çekelimmi şuraya dedi bende çekmedim ordan anlamış eltim bende bişey oldugunu ama söylemeseydim keşke diye pişman oldum. Tabiki dua edilmesi lazım olması gereken odur ablam. İnsanlar bir tuhaf anlamıyorum.
İçini ferah tut cnm.Herşey yolunda gidecek.
Canım ne yazıkki bazı insanları anlamak zor
İnşallah ablacım inşallahevt en azından bi tebrik etmesini beklerdim. Bencede cahil bi düşünceden başka bişey değil. Ha bir ay önce duyulmuş ha bir ay sonra ne farkederki eninde sonunda duyulmayacak mı? O zaman söyleyenlerin evladı salih değil tövbe yarabbim. Allahım hepimizin evlatlarını kötü gözlerden korusun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
sevdemm seni bizzat tebrik edemedim canımm.. ALLAHIM hayırlı ugurlu sağlıklı ömürlü eylesin bebişini canım benim.. eltini kafana takıp kendını uzme , Allaha sığın inşaallah bu bebişi sana ve babasına nasip edecek
Canım benim takma kafana insanları... eltiler bazen böyle oluyor... şahsen ben hamile kalsam bir süre özellikle de eltime ve ona söyleyebilecek kişilere söylemem, bir tuhaf çünkü.Araba aldığımızda bile hayırlı olsun demeyen, çocuğuma mı sevicek???
Gamyoncum canımmgünaydınnnnn
Tüm dostlara günaydınnn,ben gelip giden arada yoklayan o hastalığa nihayet yakalanmış bulunuyorum.Boğazlarım berbat hapşırırken bile kazınıyor sanki.Ama yatağa bağlamadı bağlamazda inşAllah ayakta geçiriyorum.Eşimde hastalandı oğlanında burnu akıyor ailecek şifayı kaptıkk
Cetvelimi avatarımı değiştirdim nasıl olmuş
Gamyoncum canımmgünaydınnnnn
Tüm dostlara günaydınnn,ben gelip giden arada yoklayan o hastalığa nihayet yakalanmış bulunuyorum.Boğazlarım berbat hapşırırken bile kazınıyor sanki.Ama yatağa bağlamadı bağlamazda inşAllah ayakta geçiriyorum.Eşimde hastalandı oğlanında burnu akıyor ailecek şifayı kaptıkk
Selam kızlar nasılsınız?? Bİzde dün akşam k.valideme gitmiştik hamileliğimi bi tek k.valideme söyledik hani düşük tehlikesi var tam net belli olsun diye bu hafta doktora gideceğim. Eltimlerde oradaydı haftasonları orda kalıyorlar saat geç olmuştu eltimde kalsanıza sabah kahvaltı yaparız falan dedi. Bende evde içmem gereken ilacım var dedim. Ne ilacı diye sordu progestan dedim hamileyim kanama var o yüzden kullanıyorum. Hmm tamam o zaman dedi. Bende dedim aramızda kalsın tam netleşsin diye bekliyorum şimdilik kimseye söylemiyoruz dedim. Oda dediki tam belli oluncada söyleme bence iyi değil dedi çocuğun salih evlat olması açısından söylenmemesi lazımmış. Sen benimkini hiç duydun mu dedi. Bu bana çok saçma geldi kızlar hiç böyle bişey duydunuz mu?? Bende herkeze yayın etmiyorum ama sonuçta insan böyle güzel bi haberi yakın çevresiyle paylaşmak istiyor paylaşanların evladı kötü mü oluyor şimdi ne alakası var değil mi?? Anlam veremedim yani ??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?