RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

inş cnmmm inş gelır

gumuscugummmm allahim hakkinda hayirlisini versin...simdi zaten ev tasima gibi yopgunlugun var kafana takmaa..bebegin en kisa zamanda seninle olacak...sana kolay gelsin tatlim...yardim edecek kimse yokmu etrafindaaaa...

gumuscugummmm allahim hakkinda hayirlisini versin...simdi zaten ev tasima gibi yopgunlugun var kafana takmaa..bebegin en kisa zamanda seninle olacak...sana kolay gelsin tatlim...yardim edecek kimse yokmu etrafindaaaa...
sağol cnm bu ayı es gectik zaten adamla bir araya gelemedikki bebek yapalım
toplamaya gelen yok kaynoş aramıyo bile yardım lazımmı diye evi temizleye çağırdım yarım ağız tamam dediler valla bi kadın bulsam hiç onları çağırmam ama kmse yok bildiğim

Selam kızlar nasılsınız?? Bİzde dün akşam k.valideme gitmiştik hamileliğimi bi tek k.valideme söyledik hani düşük tehlikesi var tam net belli olsun diye bu hafta doktora gideceğim. Eltimlerde oradaydı haftasonları orda kalıyorlar saat geç olmuştu eltimde kalsanıza sabah kahvaltı yaparız falan dedi. Bende evde içmem gereken ilacım var dedim. Ne ilacı diye sordu progestan dedim hamileyim kanama var o yüzden kullanıyorum. Hmm tamam o zaman dedi. Bende dedim aramızda kalsın tam netleşsin diye bekliyorum şimdilik kimseye söylemiyoruz dedim. Oda dediki tam belli oluncada söyleme bence iyi değil dedi çocuğun salih evlat olması açısından söylenmemesi lazımmış. Sen benimkini hiç duydun mu dedi. Bu bana çok saçma geldi kızlar hiç böyle bişey duydunuz mu?? Bende herkeze yayın etmiyorum ama sonuçta insan böyle güzel bi haberi yakın çevresiyle paylaşmak istiyor paylaşanların evladı kötü mü oluyor şimdi ne alakası var değil mi?? Anlam veremedim yani ??:44:

Son düzenleme:

Beğendiğine sevindim cnm senin avatarında çok tatlı bayıldım.İstediğin zaman kullanabilriisn şekerrrr

Sevdemm hoşgeldin canım nasılsın?
Bir yaşıma daha giirdim valla tamam ilk aylar söylememek olurda hiç söylememek neden ki.Rabbim salih evlat versin herkese fakat bana cahilce bir konuşma gibi geldi Allahın c.c böyle bir emri Peygamber efendimiz s.a.v böyle bir söylemi yok yani ben duymadım.Hamileliğini duyan tebrik edecek sonrasında hemen dua edecek hayırlı sağlıklı evlat lsun inşAllah diye.Ne kadar çok dua alırsak o kadar iyi değil mi.

İyiyim ablacım lekelenme hafiften devam ediyor o yüzden biran evvel doktora gitmek için sabırsızlanıyorum. Yok hiç söyleme demedide hani bir müddet söyleme gibisinden. Ama öylede olsa ailedekiler baştanda bilebilir bunda ne sakınca varki? Hiç tebrikde etmedi şaşırdım zaten açıkçası söylediğimede pişman oldum ablacım. Gerçi dün eltimin kızı büyük sehpa vardı yenge beraber çekelimmi şuraya dedi bende çekmedim ordan anlamış eltim bende bişey oldugunu ama söylemeseydim keşke diye pişman oldum. Tabiki dua edilmesi lazım olması gereken odur ablam. İnsanlar bir tuhaf anlamıyorum.

sevdemm seni bizzat tebrik edemedim canımm.. ALLAHIM hayırlı ugurlu sağlıklı ömürlü eylesin bebişini canım benim.. eltini kafana takıp kendını uzme , Allaha sığın inşaallah bu bebişi sana ve babasına nasip edecek

İçini ferah tut cnm.Herşey yolunda gidecek.

Canım ne yazıkki bazı insanları anlamak zor

İnşallah ablacım inşallah evt en azından bi tebrik etmesini beklerdim. Bencede cahil bi düşünceden başka bişey değil. Ha bir ay önce duyulmuş ha bir ay sonra ne farkederki eninde sonunda duyulmayacak mı? O zaman söyleyenlerin evladı salih değil tövbe yarabbim. Allahım hepimizin evlatlarını kötü gözlerden korusun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Selam kızlar merhaba

Rainbowcum, Fatmacım geçmişler olsun, bol bol C vitamini alın, dinlenmeye çalışın

Canım benim takma kafana insanları... eltiler bazen böyle oluyor... şahsen ben hamile kalsam bir süre özellikle de eltime ve ona söyleyebilecek kişilere söylemem, bir tuhaf çünkü.Araba aldığımızda bile hayırlı olsun demeyen, çocuğuma mı sevicek???

Allah razı olsun canım benim. Birbirimizi tanımasakda böyle içten olmanız öyle mutlu ediyorki beni. Bazen bu samimiyeti en yakınında bile bulamıyor insan ne yazıkki. Allahım tez zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım.

Evt canım haklısın ama ne düşünceyle böyle davranıyorlar anlamıyorum yani. Bende söylediğime pişman oldum zaten gerçi tahmin etmiş hamile oldugumu ama neyse olan oldu artık.

Rainbowcum size ailecek geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, amin

Lex'cim çok teşekkür ederim canım c vitamini deposunu bolca tüketiyorum kiwi:))

Sevdem lex benim eltimde aynı imalattan :)) hatta bin beteriii sahip olduğum her şeyi gözünde büyütürde büyütür..Sen başkasınınkini iste sevin ki Rabbimde sana kat kat versin demi ama..

geçmiş olsum canım dikkat edin ailecek şifayı kaparsanız kim bakacak sonra size.

fatmaipek sanada geçmiş olsun canım

eğer öyle birşey varsa ben ayvayı yedim
eşimin tarafı sağolsunlar ameliyat ne oldu diyen herkese söylemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…