RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kıskançlık yapıyorlar ablacım başka açıklaması yok

Yok canım benim Allahın izniyle evlatlarımız hayırlı olur inşallah. O batıl bişey bence o kadar hamile gördüm duydum hiç böyle şey duymadım ilk kez duyuyorum yani o yüzden saçma geldi zaten. Sonuçta insanlar böyle güzel bi haber aldıkları zaman en yakınlarıyla paylaşır 2 ay içinde tutulurmu ya ben çatlarım valla

selam kizlar nasilsinizzz...kimsecikler yok yineee.bugun 12.gunu catlatma ignemin...afedersiniz sari akinti geliyor ve akintim yogunlasti...acaba adet mi olacamm..allah hayirlisini versin....test yapmaya korkuyorumm...

bencede canim sacma.sanirim bazen sevincimizi kiminle paylasacagimiz konusunda yanilgiya.dusuyoruz
birde allah in izniyle sutehlikeli gunleri atlatip yavrularimizi sagliklakucagimiza alsak

selam kizlar nasilsinizzz...kimsecikler yok yineee.bugun 12.gunu catlatma ignemin...afedersiniz sari akinti geliyor ve akintim yogunlasti...acaba adet mi olacamm..allah hayirlisini versin....test yapmaya korkuyorumm...

iyiyiz canııım, bir kaç gün bekle istersen, gelmezse yaparsın testi

batimaa 6 gun var...catlatma ignemin 12.gunu...doktorumm 14.gunde kanda baktir demisti...icimde olduguna dair hicbir heyecan yok...bakalim artik habibtelerim...bekliyorum

Alppıncım canımmmmm inşAllah bebeğin seninledir.

Arkadaşlar bu akşam bir çöpçatanlık olayım oldu.İnşAllah Rabbiim hayırlısı ise nasip etsinnn heyecanlıyım:) İlk vukuatım değil bu 2 çiftimde var:))

hayirlisi olsun ablamm..aslinda cok guzel birsey yapiyorsun...ama bir tartismada suclu sen olursunbende yaptimmm bu isi ama suclu beni gorduler pes ettim...hayirlara vesile ediyorsun ablamm..iyilik perisi

Canım çöpçatanlıkta yapacağın şey tanıştırmak ekleyeceksin iyi kötü siz karar verin ben aracıyım bana iyi gelen sana kötü gelebilir anlaşamazsın.Hiç bir sorumluluk kabul etmem dedim.Duamıda ettim hayırlısı ise olsun inşAllahhh

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...temizlik yaptım, duş aldım, yemek yedim, öğrencilerin notlarını girdim, şimdi de çay demledim keyif yapıyorum ablacımm avatarın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada belim kopuyor ağrıdan 2 gündür

bunu evet demistim bendee...hayirlisi ne ise o olsun ablammm...sevdigin insanlari mutlu oldugunu gorunce insan kendiyle gurur duyuyorr...seninle gurur duyuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ablammmmmmmm

ellerine saglik habibteeee...bende temizlik yaptimmmm ama camasir suyu olmadan temzilik yapamiyorum yarim biraktim artik yarina devam edecemmm...carsaflar degistirildi..heryer mis gibi ama yarinda devam edecemm...ooooooohhhh afiyet olsunnn...en kotu not hangisi tatlimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…