- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.701
Rainbowcum size ailecek geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, amin
avatarın çok güzel olmuş canım, tam benim istediğim gibi(2 kız 2 erkek galiba
Saol cnm sormaaaa acayip durumdayım ama yatamıyorum bile.Kim yapacak işleri yemeği.Eşimde hasta zaten temizlik yapamaz yemek varsa oda yok :2:
geçmiş olsum canım dikkat edin ailecek şifayı kaparsanız kim bakacak sonra size.
Saol cnm sormaaaa acayip durumdayım ama yatamıyorum bile.Kim yapacak işleri yemeği.Eşimde hasta zaten temizlik yapamaz yemek varsa oda yok :2:
Lex'cim çok teşekkür ederim canım c vitamini deposunu bolca tüketiyorum kiwi:))
Sevdem lex benim eltimde aynı imalattan :)) hatta bin beteriii sahip olduğum her şeyi gözünde büyütürde büyütür..Sen başkasınınkini iste sevin ki Rabbimde sana kat kat versin demi ama..
geçmiş olsum canım dikkat edin ailecek şifayı kaparsanız kim bakacak sonra size.
fatmaipek sanada geçmiş olsun canım
eğer öyle birşey varsa ben ayvayı yedim
eşimin tarafı sağolsunlar ameliyat ne oldu diyen herkese söylemişler
Yok canım benim Allahın izniyle evlatlarımız hayırlı olur inşallah. O batıl bişey bence o kadar hamile gördüm duydum hiç böyle şey duymadım ilk kez duyuyorum yani o yüzden saçma geldi zaten. Sonuçta insanlar böyle güzel bi haber aldıkları zaman en yakınlarıyla paylaşır 2 ay içinde tutulurmu ya ben çatlarım valla
selam kizlar nasilsinizzz...kimsecikler yok yineee.bugun 12.gunu catlatma ignemin...afedersiniz sari akinti geliyor ve akintim yogunlasti...acaba adet mi olacamm..allah hayirlisini versin....test yapmaya korkuyorumm...
selam kizlar nasilsinizzz...kimsecikler yok yineee.bugun 12.gunu catlatma ignemin...afedersiniz sari akinti geliyor ve akintim yogunlasti...acaba adet mi olacamm..allah hayirlisini versin....test yapmaya korkuyorumm...
batimaa 6 gun var...catlatma ignemin 12.gunu...doktorumm 14.gunde kanda baktir demisti...icimde olduguna dair hicbir heyecan yok...bakalim artik habibtelerim...bekliyorum
Alppıncım canımmmmm inşAllah bebeğin seninledir.
Arkadaşlar bu akşam bir çöpçatanlık olayım oldu.İnşAllah Rabbiim hayırlısı ise nasip etsinnn heyecanlıyım:) İlk vukuatım değil bu2 çiftimde var:))
Canım çöpçatanlıkta yapacağın şey tanıştırmak ekleyeceksin iyi kötü siz karar verin ben aracıyım bana iyi gelen sana kötü gelebilir anlaşamazsın.Hiç bir sorumluluk kabul etmem dedim.Duamıda ettim hayırlısı ise olsun inşAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?