- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.721
ellerine saglik habibteeee...bende temizlik yaptimmmm ama camasir suyu olmadan temzilik yapamiyorum yarim biraktim artik yarina devam edecemmm...carsaflar degistirildi..heryer mis gibi ama yarinda devam edecemm...ooooooohhhh afiyet olsunnn...en kotu not hangisi tatlimmmm
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeeeeeeeeeeemmm:13::13::13::13::13: :118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...temizlik yaptım, duş aldım, yemek yedim, öğrencilerin notlarını girdim, şimdi de çay demledim keyif yapıyorumablacımm avatarın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada belim kopuyor ağrıdan 2 gündür
Ohhhh mis gibi olmuştur her yerrrr.Avatarımda pek güzel demi...Ee değiştir ama artıkın sendeee şöyle koca böbüşlü bişey koy yada bebek:))
Pınpıncım çamaşır suyundan uzak dur bitanemmm
Scorpicim saol tatlım.Ekliyorum cnm
Tamam bitanem az kaldı o zaman değiştirmene
scorpicimmm tıkla hayatımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...ebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-8.html
pinpin alpin
asagidaaa goruyorummmmmmmm sizi konusun kacmayin kocislerinizin yaninaaaaa....aaa takilin surada birazzzz...
asagidaaa goruyorummmmmmmm sizi konusun kacmayin kocislerinizin yaninaaaaa....aaa takilin surada birazzzz...
kociş nöbetteben burdayım habibtem ayvaaaaaaaa
Canlaaarrrr ben geldiiimmmm.. Geç kalktık her pazar olduğu gibi.. Eşim misler gibi kahvaltı hazırlamış, balımı kaymağımı tereyağımı omletimi yediiimmmmm ellerine sağlık kocişimin.. Sonraaa nevresimleri değiştirdik beraberce.. Mis gibi bembeyazz.. Nevresimde açık renkleri çok seviyorumm.. Makineye renkli çamaşır attım, sıkmaya geçti şuan. Eşim sağolsun evi süpürdü, bende ufaktan bişiler yaptım, lavaboyu falan çamaşır suyuyla parlattım. Ne zamandır hiç bi işe elimi sürmüyordum iyi oldu böle. Beraberce yapmak çok zevkli oluyor.
Birazdan da duşa giricem, ben temiz nevresim temiz ohhh en sevdiğim şey..
Geçenlerde kendi bedenimin 1 beden büyüğü sütyen almıştım kendime, yeni cicilerimi de giyerim. İnanın eski sütyenlerim çok sıkıyor, göğüslerim yerinden fırlayacak gibiler. zaten normalde de 85 bedendim, göğüslüyümdür hepten silikon vadisi gibiyim..
Altıma da yüksek belli hamile donlarından almıştım onları giyicem. Eski donlarım oturunca falan tam k
arnımın ortasında çizgi yapıyo istemiyorum, hiç hoş da görünmüyo.. Öyle iştee..
Bugün burda yağmur var, tek tatil günümüzü evde geçirdik malesef..
Ablacım, fatmaipek size geçmiş olsun .. Dikkat edin kendinize. Ablaaaa cetvelin benimkinden demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?