RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

senin de ellerine sağlık habibtem, evet çamaşırsuyu candır caaaaaaaaannn

habibtem en kötü nor 30 , ama genelde 85-90 aldılar canlarım benimmm

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeeeeeeeeeeemmm :13::13::13::13::13::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ohhhh mis gibi olmuştur her yerrrr.Avatarımda pek güzel demi...Ee değiştir ama artıkın sendeee şöyle koca böbüşlü bişey koy yada bebek:))

Pınpıncım çamaşır suyundan uzak dur bitanemmm

Gce arkadaşlardaydık malum geç yattıkgeç kalktık eve geldik iş güç derken pestilimiz çıktı.azcık geçmişi okudum rainbowcuğumm fatmaipekciğim çokgeçmiş olsun tez zamnada iyileşin inşallah.rean gelmiş çok şükür iyilermiş.rabbim bebeklerini korusun tüm hamişlerimizin. Bu arad benim bat 11ocak söylememişimdir kesinn:26:

pinpincimmm benmi oluyorummm ablammmmm....camasir suyu olmadannn temizlik olmazki...ben kokusunu cok seviyorumm...temizlik yapmadiysam camasir suyuyla temizlikten saymiyorummm ama...

ozlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokmu komikkk tatlimm evet komik ben bile guldummmm ablaaaa nereden biliyorsun n eskiden beni boyle cagirdiklarinii benim adim pinar...esimin alper...alppin yazdimm nick olarak..pinpin pinpon gibi birsey oldu haaaiyice sacmaladimmm kendimi alkisliyorummm

asagidaaa goruyorummmmmmmm sizi konusun kacmayin kocislerinizin yaninaaaaa....aaa takilin surada birazzzz...

Canlaaarrrr ben geldiiimmmm.. Geç kalktık her pazar olduğu gibi.. Eşim misler gibi kahvaltı hazırlamış, balımı kaymağımı tereyağımı omletimi yediiimmmmm ellerine sağlık kocişimin.. Sonraaa nevresimleri değiştirdik beraberce.. Mis gibi bembeyazz.. Nevresimde açık renkleri çok seviyorumm.. Makineye renkli çamaşır attım, sıkmaya geçti şuan. Eşim sağolsun evi süpürdü, bende ufaktan bişiler yaptım, lavaboyu falan çamaşır suyuyla parlattım. Ne zamandır hiç bi işe elimi sürmüyordum iyi oldu böle. Beraberce yapmak çok zevkli oluyor.

Birazdan da duşa giricem, ben temiz nevresim temiz ohhh en sevdiğim şey..

Geçenlerde kendi bedenimin 1 beden büyüğü sütyen almıştım kendime, yeni cicilerimi de giyerim. İnanın eski sütyenlerim çok sıkıyor, göğüslerim yerinden fırlayacak gibiler. zaten normalde de 85 bedendim, göğüslüyümdür hepten silikon vadisi gibiyim..

Altıma da yüksek belli hamile donlarından almıştım onları giyicem. Eski donlarım oturunca falan tam karnımın ortasında çizgi yapıyo istemiyorum, hiç hoş da görünmüyo.. Öyle iştee..

Bugün burda yağmur var, tek tatil günümüzü evde geçirdik malesef..

Ablacım, fatmaipek size geçmiş olsun .. Dikkat edin kendinize. Ablaaaa cetvelin benimkinden demiiii

Ohh ev miss sen misss yatak.misss.birde ben temizleyebilsem.evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…