- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.741
Özlem nereden biliyon bakim ayva yediğimi
buradaa aywaaa aywaaa derler ama aywaaa yokk..gercektennn herseyleri disaridannn ne tembel bu araplarrr...kocisle disari cikacazzz kahve icmeyeee...degisiklikler gormeye basladimmm haydddiiiiiiiii halayaaaa cildirmayaaabugun bende acaiplik var sanirimm yerimde duramiyorummm
habibtem Alllah ağzınızın tadını bozmasın kuzuuuuuuuuuuuummm maşallah size maşallaaaahhhhuzurunuz kat kat artsın habibteeeeeeeeemmm bak biz sana ne dedik sabret kocişin anlayacak senin kıymetini afiyet olsun habibtem
yehanım duygusal annem ellerine sağlık senin de kolay gelsin, biz de hafta sonu evdeydik sıkıldım valla ama olsun birlikte olalım da her yer cennet bize
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]ηi¢к[/td]
[td]уαş[/td]
[td]в.α.т[/td]
[td]ѕσηυç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr
[td]Hayalperest42[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fındıkkentli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td][/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
listemiz süreli 1.sayfadan güncellenecek arkadaşlar bilginize
Hayyyy ALLAH'ım sen hakkından gel bu dedikoducu insanların.. Dedikodu yapmak, ölü çiğ eti yemek diyorlar, nasıl bir kalp taşıyo bu insanlar ben anlamıyorum yaa... Lanet gitsin böylelerine.
Ama eşin haklı özlem herkese herşeyini anlatma, çünkü herkes senin benim gb olmuyor. Sana iyi görünüyor, arkandan lafını ediyor. Tanıyıp etmeden kimseye gönlünün kapısını açma be yahuu..Bak ben evleneli 7 ay oldu doğal olarak evime taşınalı da 7. ayımdayım, inan 1 tane görüştüğüm insan yok. Bi anlarım, tanımaya çalışırım, kafam uyarsa görüşürüm. Öle bilip bilmediğine derdini dökme be güzelim..
Aklıma bi şarkı geldi :
SENİ ÜZERLER GÜLÜM
GÖZLERİN AĞLAR GÖRÜRÜM
SIZLAR YÜREĞİM...
Zaten duygusalım, herşeye kafamı takıyorum..
kızlar dün komşuma gitmiştik ya, öyle konuşuyoduk, onun kayınvalidesi de burda yakın oturuyor ben kadını bi kere gördüm....önceki gün gitmiş gelinine(yani benim arkadaşım olan kadına) "komutanın karısnın çocuğu olmuyormuş" demiş, allahım yaa kan beynime sıçradı daha geleli 3 ay oldu sinirden köpürdüm, arkadaşım da çok şaşırmış bana sordu, ama o cevabını vermiş zaten yine de çok üzüldüm, köy gibi bi yer burası ve tek evli komutan benim eşim, adımızın böyle çıkması çok üzdü beni...üstüne eşim de dün beni uyardı, dediki burda konuştuğun insanlara dikkat et, afedersin kıç kadar bi yer, millet laf arıyo dedi..dedim ben kimseye bişe demiyorum yine de dikkat et dedi...yalnız o kadının lafları çok üzdü beni
geçen de bi öğretmen arkadaşım ki biz bu hocayla sadece merhabalaşırız sohbetmiz yoktur...beni rüyasında görmüş, bir sürü rengarenk çeşit çeşit çaydanlık alıp ona gösteriyormuşum, rüya tabirlerine baktım dedikoduymuş, bakın çıktı işte
yok yehanım benim şuan burda görüştüm çok çok nadir o da 2 kişi var...biri bu kayınvalidesi konuşan kadın işte...ben eşimden şüpheleniyorum ağzı durmaz bu durumu kendi memelketinde yengelerine, halalarına, dıdılarının dıdılarına bile yaymıştı, akılsız kocam
özlem yeni evli olmadığınızı bile bilemeleri yeter cnm hemen yapıştırırlar çoçuğu olmuyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?