RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayyy özlemcim canım yaa üzülme öyle kendini bilmezlerin lafına, ((üzülme diyorum ama hakkatten çok sinir bozucu bişey, onlara ne ki,
hem zaten sen çok gençsin,
İnşallah en kısa zamanda senin de bebişin olacak, yani benim içimden öyle geçiyor, inşallah çıkar

Avatarında pek şekermiş Rabbim gönlüne göre versin cnm.Benim iki yuvam var çöpüpçattığım inşAllah bu 3.olur:123::123::123:
Darısı sizin çöpçatanlığınıza bacım :)

yok abla yooooooookk nerden tanıyacam, kadını bir defa gördüm, eşim dedi x'in kayınvalidesi diye, bir daha görmedim, dengesiz gerizekalı

geçen de liseden arkadaşımla faceden konuşuyorduk, 2 yıllık evli o dA bebek düşünmüyor musun diyo, hayır dedim...ben hiç sormadım ona..ya yeminle hayatımda hiç kimseye bebek yok mu ne zaman yapacaksınız tarzı bişey sormadım, ona da sormadım, salak mıdır nedir yaa, sanane sananeeeeeeeeee bundan sonra direk soranı çok pis bozacam yemin ediyorum bak

inşallah kirazım Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Vay vay vay kimleri goruyorum

Ozom sıkma canını cahil insanlarla uğraşmak çok zordur sende bunu çok iyi bilirsin canım takmana değmez inanki.

Ablam bayıldım o avatarina. Nolur banada bul boyle bişey

Avatarında pek şekermiş Rabbim gönlüne göre versin cnm.Benim iki yuvam var çöpüpçattığım inşAllah bu 3.olur:123::123::123:
Darısı sizin çöpçatanlığınıza bacım :)

bende sizlere özendim habire avatar değiştiriyorsunuz.bana 2 çocuk yeter zaten 2.yapana kadarda yaş geçicek

ozlemmmmm habibtee canini skma diyecem ama bu cahill dengesiz insanlarin konusmasinda bende skldmm...insanlar konusurr torba degilki ceneleri buzesin...vallahi bu benimle esimin ozeli kimsenin sormasina izin vermiyorumm...ben herkesin agzinin payini verecem...kime ne benim cocugumdaa...cocugum olursa onlarmi bakacakkk allah allah yaaaa iyice dellendimm bakkkk...kaynanam ben uzulmeyim diyeee sormuyor bileee..alllah var herkesin agzinin payini vermeyi de unutmuyor...

kaynanam da az değil, konu komşu akraba herkese yaymıştı, izne gittiğimiz de gelen tüm dedikoducu ahbapları vahhh yavruuumm diye bana acıyıp tavsiye de bulunuyorlardı, niye korundun bilmem ne, daha da olmaz çocuğun felan diyorlardı....kaynanam da öyle malak malak dinliyordu, çektim kaynanamı kenara, bak anne dedim, bugüne kadar senin için sustum ama bundan sonra bir daha bana çocuk lafı edilirse sen bişey demezsen ben ağızlarının payını vercem dedim, neyse sonra soranlara benden önce atlayıp cevap verdi "napcaklarımış çocuğu, hayatlarını yaşasınlar, hem özlem atanmadan yapmam diyo, aferin ona" felan demeye başladı...sonra karılar sustu, hoş yine yayan kendisiydi ama neyse, valla eşim memelekte gidelim izinde diyor, sırf bunlar için gitmek istemiyorum

kızlar ben kaçar herkese iyi geceler bugün erken yatayım sabah gidip kollarımı deldireceğim

Fatmacım Rabbim herkese bakabileceği kadar çok çocuk nasip etsin inşAllah.Şahsen yaşım müsait olsa durumumda 5 çocuk bile isterdim ama istemekle olmuyor ki Yarına hayırlı haberlerle gel inş.canımmm

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:1

oz_lem:100

Toplam:680

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:680

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:580

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Canım aynı avatarı kullansana şans getirir inş banada sanada:))) olmamııııııııııı

Ablam kullanayimda hatlar karışır arkadaşlar zorluk cekmesin

Canım ablam maaile hasta olmuşsunuz çok çok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin.

Bugün eltimin kızı 6 yaşında bana diyo yenge dua edicem 10 tane erkek 1 tane kız bebeğin olsun puhahaha koptum ya tamam sen dua et ama 5 tane de en fazla dedim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…