- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.761
kızlar dün komşuma gitmiştik ya, öyle konuşuyoduk, onun kayınvalidesi de burda yakın oturuyor ben kadını bi kere gördüm....önceki gün gitmiş gelinine(yani benim arkadaşım olan kadına) "komutanın karısnın çocuğu olmuyormuş" demiş, allahım yaa kan beynime sıçradı daha geleli 3 ay oldu sinirden köpürdüm, arkadaşım da çok şaşırmış bana sordu, ama o cevabını vermiş zaten yine de çok üzüldüm, köy gibi bi yer burası ve tek evli komutan benim eşim, adımızın böyle çıkması çok üzdü beni...üstüne eşim de dün beni uyardı, dediki burda konuştuğun insanlara dikkat et, afedersin kıç kadar bi yer, millet laf arıyo dedi..dedim ben kimseye bişe demiyorum yine de dikkat et dedi...yalnız o kadının lafları çok üzdü beni
geçen de bi öğretmen arkadaşım ki biz bu hocayla sadece merhabalaşırız sohbetmiz yoktur...beni rüyasında görmüş, bir sürü rengarenk çeşit çeşit çaydanlık alıp ona gösteriyormuşum, rüya tabirlerine baktım dedikoduymuş, bakın çıktı işte
iyi akşamlar kızlar...bugün çoğu evde temizlik vardı galiba...bizde cuma akşamı bir girdik eve hiç çıkmadık yarın sabah mecbur çıkacağız.
yehan bende çok severim temiz nevresimi ütülemesi zor olmasa daha sık değiştiririm heralde.
rainbow bizde eşimle severiz çöp çatanlık yapmayı ama henüz tutturamadık inşallah birgün oda olacak. :123:
Allahım yaaaaaaa arkadaş bu insnaların yapacak başka birişleri yokmuymuş nereden çıkıyor bunlar sert bir ağızla uyaracaksın böyleleri ne haddine senin be anacaım..Töbe Yarabbimmm Hiç sıkma canını bitanem tanıyorsan o kadının karşısına çık teyze sen nereden biliyorsun bunları dee boz iyice bir daha konuşabiliyormu görr..
Sen sıkma canını bitanemmm
Duaya gelince bitane baan okundu cnm ama sıradan değilde arada okumuştum oraya eklemmişim cnm..
ayyy özlemcim canım yaa üzülme öyle kendini bilmezlerin lafına, ((üzülme diyorum ama hakkatten çok sinir bozucu bişey, onlara ne ki,
hem zaten sen çok gençsin,
İnşallah en kısa zamanda senin de bebişin olacak, yani benim içimden öyle geçiyor, inşallah çıkar
Avatarında pek şekermişRabbim gönlüne göre versin cnm.Benim iki yuvam var çöpüpçattığım inşAllah bu 3.olur:123::123::123:
Darısı sizin çöpçatanlığınıza bacım :)
Vay vay vay kimleri goruyorum
Ozom sıkma canını cahil insanlarla uğraşmak çok zordur sende bunu çok iyi bilirsin canım takmana değmez inanki.
Ablam bayıldım o avatarina. Nolur banada bul boyle bişey
ozlemmmmm habibtee canini skma diyecem ama bu cahill dengesiz insanlarin konusmasinda bende skldmm...insanlar konusurr torba degilki ceneleri buzesin...vallahi bu benimle esimin ozeli kimsenin sormasina izin vermiyorumm...ben herkesin agzinin payini verecem...kime ne benim cocugumdaa...cocugum olursa onlarmi bakacakkk allah allah yaaaa iyice dellendimm bakkkk...kaynanam ben uzulmeyim diyeee sormuyor bileee..alllah var herkesin agzinin payini vermeyi de unutmuyor...
Canım aynı avatarı kullansana şans getirir inş banada sanada:))) olmamııııııııııı
Özlemmmmm canımmmmmmmmm Allahım sana meleğini inşAllah bu ay göndermiş olsun Peygamber efendimiz s.av yüsüsuyu hürmetineee.Aminnnnnn
Feroşş niyeti bozun bacımmm5 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?