- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.781
Muhat
reann:200
rimel84:20
RainbowColors:1
oz_lem:100
Toplam:680
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
esenglvedat
Kalan:680
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Kardelen03
WelFalt:100
Toplam:580
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Fatmacım Rabbim herkese bakabileceği kadar çok çocuk nasip etsin inşAllah.Şahsen yaşım müsait olsa durumumda 5 çocuk bile isterdim ama istemekle olmuyor kiYarına hayırlı haberlerle gel inş.canımmm
Ne tatlı bişey bu yawwww:)) Gamyoncum mesaj kutun dolu şekerimmmmm
tünaydın kızlar eve yeni geldik sayılır kahvaltı yaptık etrafı topladım anca pc başına geçtim.aile hekimine gittik kızıma ve bana ilaç topladık birsürü .sağlık ocağında kan verdim tsh t3 ve t4 e bakıyorlarmış.diğerleri içinde muayene olduğum tıp merkezine gittik yeni hastane oldukları için sgk ile henüz anlaşma yok çok tutar dedi oaraya yakın başka hastaneye giittik orasıda dışardan 193 tl bizim dr isterse 41 tl dedi yine yaptıramadımkeşke baştan oraya gitseymişim ama hastane çok güzeldi otel gibi .ne bahtsız bir kadınım yahu uğraşıp duryorum dr izne çıkar tahlil yaptıramam .bunaldım vallahi kadın doğumdan ocak icin gün alıcam yeni randevular ne zaman açılırki bilen varmı ayın ilk günümü 1 ocak mesela pc başında bekleyip hemen istediğim dr.a randevu almam lazım
tünaydın kızlar eve yeni geldik sayılır kahvaltı yaptık etrafı topladım anca pc başına geçtim.aile hekimine gittik kızıma ve bana ilaç topladık birsürü .sağlık ocağında kan verdim tsh t3 ve t4 e bakıyorlarmış.diğerleri içinde muayene olduğum tıp merkezine gittik yeni hastane oldukları için sgk ile henüz anlaşma yok çok tutar dedi oaraya yakın başka hastaneye giittik orasıda dışardan 193 tl bizim dr isterse 41 tl dedi yine yaptıramadımkeşke baştan oraya gitseymişim ama hastane çok güzeldi otel gibi .ne bahtsız bir kadınım yahu uğraşıp duryorum dr izne çıkar tahlil yaptıramam .bunaldım vallahi kadın doğumdan ocak icin gün alıcam yeni randevular ne zaman açılırki bilen varmı ayın ilk günümü 1 ocak mesela pc başında bekleyip hemen istediğim dr.a randevu almam lazım
Kabilarda nasılsın cnm.
valla ben umutluyum heycanla bekliyorum sonuclarınıkızlarr nasılsınız benı unutmussunuzdurbugun beta hcg ıle progestan testı yaptrıdım sonucları beklıom :18::18: umudum yok ama olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?