RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben de yavaş yavaş yatayım, hiç uykum yok ama biraz dua ederim en azından, hayde iyi geceler

seni sefiyom abloşummmmmmm

canım sıradaki arkadaşların üçünede 75 adet te benden alır mısın

herkese iyi haftalar kızlarr

Fatmacım Rabbim herkese bakabileceği kadar çok çocuk nasip etsin inşAllah.Şahsen yaşım müsait olsa durumumda 5 çocuk bile isterdim ama istemekle olmuyor ki Yarına hayırlı haberlerle gel inş.canımmm

tünaydın kızlar eve yeni geldik sayılır kahvaltı yaptık etrafı topladım anca pc başına geçtim.aile hekimine gittik kızıma ve bana ilaç topladık birsürü .sağlık ocağında kan verdim tsh t3 ve t4 e bakıyorlarmış.diğerleri içinde muayene olduğum tıp merkezine gittik yeni hastane oldukları için sgk ile henüz anlaşma yok çok tutar dedi oaraya yakın başka hastaneye giittik orasıda dışardan 193 tl bizim dr isterse 41 tl dedi yine yaptıramadımkeşke baştan oraya gitseymişim ama hastane çok güzeldi otel gibi .ne bahtsız bir kadınım yahu uğraşıp duryorum dr izne çıkar tahlil yaptıramam .bunaldım vallahi kadın doğumdan ocak icin gün alıcam yeni randevular ne zaman açılırki bilen varmı ayın ilk günümü 1 ocak mesela pc başında bekleyip hemen istediğim dr.a randevu almam lazım

Tünaydın herkese.

Ben de bu ay doktora gidecektim canım.
Ama işlerden fırsat bulup gidemedim bir türlü.
İnşaallah alabilirsin istediğin doktora randevunu.

kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz inşallah.:80:kızımla babası evde kalcak ben işe gideceğim

Bu ay akslikler peşini bırakmadı Hay Allah yaaa canım randevular hiç belli olmuyor ama en geç 15 güne randevu alabiliyorsun sistemden.Ocak ayında gideceğin gün belli mi.Alırsın inş.cnm

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:1

oz_lem:100

savas5482:75

Toplam:605

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:605

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:505

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

kızlarr nasılsınız benı unutmussunuzdur bugun beta hcg ıle progestan testı yaptrıdım sonucları beklıom :18::18: umudum yok ama olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…