- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.821
hmm o zaman durum başka sorgulamadan cikolata ye ben cok yerim
öyle diyosun haklısın cok şükür evimizi aldıkayenciğim inşAllah güzel haberinle seviniriz hepimiz.
Gumuscuğum canım beni ablan annen yerine koyda lütfen şükrü bırakma bitanem neden sen ağlayacakmışsınki en güzel zamanların evini aldın maaşallah istediğin gibi döşüyorsun içini Rabbim nazardan korusun.Hamilede kalıyorsun çok kolaytamam düşüklerin oldu acısı çok çok büüyk rabbim sabır versin ama kolay hamile kalıyorum diyorsun ve o kadar gençsin önünde o kadar güzel yıllar varki nolur şükret canım...
çikolata kilo yapmaz be boşverevet cnm sorgulamadan yıyorum zaten ama biraz daha yersem kilo almaya başlıcam gerci almakta ıstıyorum zaten..
kesinlikle içme derim hele antibiyotik sakınya kızlar bırde antıbıyotık almaya basladım koltuk altımda bır şişlık olustu onun ıcın dr antıbıyotık yazdı acaba bu süreçte kullanmam dogru mu
Aybikeciğim kilo sorunun yoksa ye bolca:)) çalışmayada devam akıntın uzayan cinsten mi peki.
kesinlikle içme derim hele antibiyotik sakın
ya kızlar bırde antıbıyotık almaya basladım koltuk altımda bır şişlık olustu onun ıcın dr antıbıyotık yazdı acaba bu süreçte kullanmam dogru mu
canım çok geçmiş olsun önce senin sağlığın cnm lenf bezi şişmiş sanırım kullanman gerek
Aybike sanıyorum bu ay ya geç yumurtluyorsun yada 2.kez yumurtluyorsun cnm maaşallah
valla ayen gecen ay içti kimyasal oldu gebelik bebek gitti tutunamadı ama enfeksioynda kötü bişey bilemedim doktora hamilelik düşündüğünü söylednmi ona göre ilaç veriridicnm neden öyle söyledın etkılermı ne gıbı bır etkısı olur gümüşcüm. koltuk altımdakı sıslıgın gecmesı ıcın verdı ..
çikolata hiç sevmem ben türümün tek örneğiyim galibaa:)))
sagol canımmmm.ablacım enfeksıyon kapmıs ve baya agrı yapıyordu.ablacım bılıyosun bu dönemler gebelık ıcın en ıdeal günlerım gebelık fln olursa döllenme ne zamn oluyo bırde antıbıyotık bılıyorsunkı agır ılaclar kötu etkılermı..yanı bebek olusumunu..
Canım yumurtlamadan 1/2 gün sonra döllenme sonraki 2/3 gündede tutunma oluyor.Antibiyotik evet ağır bir ilaç ama şu an mecbur kullanmak zorundasın cnm en doğruyu dr.un bilir sorsaydın keşkee
çikolata hiç sevmem ben türümün tek örneğiyim galibaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?