RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayenciğim inşAllah güzel haberinle seviniriz hepimiz.

Gumuscuğum canım beni ablan annen yerine koyda lütfen şükrü bırakma bitanem neden sen ağlayacakmışsınki en güzel zamanların evini aldın maaşallah istediğin gibi döşüyorsun içini Rabbim nazardan korusun.Hamilede kalıyorsun çok kolay tamam düşüklerin oldu acısı çok çok büüyk rabbim sabır versin ama kolay hamile kalıyorum diyorsun ve o kadar gençsin önünde o kadar güzel yıllar varki nolur şükret canım...

ya kızlar bırde antıbıyotık almaya basladım koltuk altımda bır şişlık olustu onun ıcın dr antıbıyotık yazdı acaba bu süreçte kullanmam dogru mu

öyle diyosun haklısın cok şükür evimizi aldık
ama yavrularımı özlüyorum bazen acısı geliyo aklıma kocamında cocuk isteği çok üzüyo beni
neyse ağlamıycam artık oluruna bırakıyorum herşeye hazırlıklıyım
sağol desteğin için ablamsın
evet cnm sorgulamadan yıyorum zaten ama biraz daha yersem kilo almaya başlıcam gerci almakta ıstıyorum zaten..
çikolata kilo yapmaz be boşver
hiçbişeye değişmem çikolatayı valla

canım çok geçmiş olsun önce senin sağlığın cnm lenf bezi şişmiş sanırım kullanman gerek

sagol canımmmm.ablacım enfeksıyon kapmıs ve baya agrı yapıyordu.ablacım bılıyosun bu dönemler gebelık ıcın en ıdeal günlerım gebelık fln olursa döllenme ne zamn oluyo bırde antıbıyotık bılıyorsunkı agır ılaclar kötu etkılermı..yanı bebek olusumunu..

Aybike sanıyorum bu ay ya geç yumurtluyorsun yada 2.kez yumurtluyorsun cnm maaşallah

ablacım bılmıyorum ama kafam karıştı bıraz yanı anlayacagın uzayan akıntıdan da anlayamadım..testlerımı unutmasaydım böyle olmazdı..ögrenrdm..belkı hava degısıklıgınden fln olmustur.

cnm neden öyle söyledın etkılermı ne gıbı bır etkısı olur gümüşcüm. koltuk altımdakı sıslıgın gecmesı ıcın verdı ..
valla ayen gecen ay içti kimyasal oldu gebelik bebek gitti tutunamadı ama enfeksioynda kötü bişey bilemedim doktora hamilelik düşündüğünü söylednmi ona göre ilaç veriridi
çikolata hiç sevmem ben türümün tek örneğiyim galibaa:)))

Canım yumurtlamadan 1/2 gün sonra döllenme sonraki 2/3 gündede tutunma oluyor.Antibiyotik evet ağır bir ilaç ama şu an mecbur kullanmak zorundasın cnm en doğruyu dr.un bilir sorsaydın keşkee

söylemedım cnm ya kötü olmus üzüldum ayen ıcın..tatlım daha 2.içişim acaba bıraksam mıı? durumum netleşince devam ederım.korktum sımdı bir merhem verdı o da ıyı gelıo agrısını aldı baya..

Canım yumurtlamadan 1/2 gün sonra döllenme sonraki 2/3 gündede tutunma oluyor.Antibiyotik evet ağır bir ilaç ama şu an mecbur kullanmak zorundasın cnm en doğruyu dr.un bilir sorsaydın keşkee

ara vereyım ozmn ablacım ya ne zaman yumurtladıgımı da anlamadım zaten..şuan için agrı da yapmıyor merhem sürüyorum o ıyı gelıyo..

gümüşcüm aybikecim kusuruma bakmayın elektrik kesildi maalesef cevap veremedim
rainbow ablam zaten yardımcı olmuş sağolsun inşallahh sizde rahata erersiniz bir an önce geçmiş olsun bu arada aybikee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…