- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.801
valla ben umutluyum heycanla bekliyorum sonuclarını
don't stres don't panikbende senden umutluydum aamaa nasippp :26::26: of strese gırdım
yne kimse yok
benm yine dünya kadar iş var
halıları fırcaladım kaldırdım perdeler yıkancak ütülencek :18::18:
dün üzdü kocam beni
nakliyeci bebek odası varmı demiş yok derken cok zoruma gitti diyo
yeni evimizin önüde park var akşama kadar oynar orda diyo başını beklersin sende diyo işininn adı ne bekle cocuğun başında diyo kime benzer acaba diyo hem üzüldüm hem sevnmd ahh hayali bile güzel
ben ağlamıyımda kimler ağlasınnıye aglıyonn yaaaaaaaaaaa duuygularımı deprestırme bakkkk
iyiydir nolsun ayenin sonucları bekliyoruzMerhaba kızlarrrrr:79::79:
Nasılsınız görüşmeyeliii
İyi haberler var mı bakalımmm
iyiydir nolsun ayenin sonucları bekliyoruz
sen napıyosun
bndede iş iş iş perde halı uğraş durnapayım canımmm iş iş iş
Ayen kan mı verdiiiiiiiiii hadi inşallahhhh ne zaman çıkacak sonuçç
inş olur ayencim..
asbelove cnm napıyorsun senn durumlar nasıll..batın ne zman
bndede iş iş iş perde halı uğraş dur
ayen progestana baktırıyomuş bide hcg almışlar bugün yada yarın cıkacak
benm adet öncesi hep öyle olurkızlr yazdım ama kımse cevap yzmadı nasılsnz..kızlar aşırı derecede çikolata yeme ıstegı duyuyorum
hiçde güzel değil valla cok yorucu az kaldı alalhım kurtulucam inşne olsun canım aynı batım 8ocak canımcım bakalım hayırlısı daha çok var bana sende durumlar nasıl şekercim
hadi kolay gelsin canım güzel uğraşlar ama bunlar yaa
hadi hayırlısı inşallah iyi haberler verir bizee
ne olsun canım aynı batım 8ocak canımcım bakalım hayırlısı daha çok var bana sende durumlar nasıl şekercim
hadi kolay gelsin canım güzel uğraşlar ama bunlar yaa
hadi hayırlısı inşallah iyi haberler verir bizee
benm adet öncesi hep öyle olur
inş senin öyle değildir kan şekerin düşmüştür ye çikolata mutlu eder
hiçde güzel değil valla cok yorucu az kaldı alalhım kurtulucam inş
cnm bnm batım 5 ocak bakalım beklemedeym kocişle 11,12,13,14,15. günlerdde ilişki oldu bakalım ne olck cnm bu ay yumurtladdgm hiç hissetmedım kasıklarımda agrıda olmadı..
hmm o zaman durum başka sorgulamadan cikolata ye ben cok yerimcnm 13 gün var adete ama anlamadım bnmde cıkolata ıstegım olur ama adete 2-3 gun kala
valla sonunu düşünerek katlanıyorum sıkıldım 10 gündür topladım bekliyoruz cok şükür az kaldı iş yapmak istyorum ama şu an yapılcak şeyler azyorucu ama güzel canım sonunda kendi evinde istediğin şekilde oturacaksın ben çok severim böyle şeyleri hayırlısıyla bu yorucu günleri atlatırsın inşallahhh
hadi bakalım az kalmış canım akıntın oldu mu canım bazen benimde olmuyor ağrı ama akıntıdan hissediyorum ama 15.günde çalışıp bırakmamak lazım eğer anlamadıysan yumurtlamadığını belki geç yumurtlarsın bu ay sen işini sıkı tut yine de
yorucu ama güzel canım sonunda kendi evinde istediğin şekilde oturacaksın ben çok severim böyle şeyleri hayırlısıyla bu yorucu günleri atlatırsın inşallahhh
hadi bakalım az kalmış canım akıntın oldu mu canım bazen benimde olmuyor ağrı ama akıntıdan hissediyorum ama 15.günde çalışıp bırakmamak lazım eğer anlamadıysan yumurtlamadığını belki geç yumurtlarsın bu ay sen işini sıkı tut yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?