RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canlaaaaaarrr napıyosunuz ben geldim

yehanım kuzucuğumun anası, asbelovem nasılsınız

gümüşüüüüüüümmm aklım sende ooohhhh ne tatlı telaşlar, bebişimizin odasını boş bırak annesi yakında gelecek o

ablacığım ben de aburcubur ve çikolata sevmem sadece akşamları çayın yanına 1 tane yerim, düğer türlü öyle gün içinde alıp yemem, sigara içiyorum heralde ondan ama olsun oldum olası sevmem aburcuburu

ayen test yapmışsın heyecanla bekliyoruz

bu arada ben bugün 11 cm topukla okula gittim belim kopuyor resmen, zaten 3 gündür sürekli ağrıyordu

kızlar benim en büyük adet belirtim 1 hafta-10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve ağrı olması ama bat'a 3 gün var hala göğüslerimde bi değişiklik yok, sadece belim kopacak derecede ağrıyor, acaba adetim gecikecek mi. oooffff 4 aydır düzenliydi yine düzensizliklerin başlamasından korkuyorum

acaip yoruldum bugün canım eve gidip yatmak istiyorum direk gözlerim yanıoyorrr
sende iyisindir inşallah tebrik ediyorum seni tam yerleşme olma ihtimalinin olduğu dönemde sen topuklu ayakkabı mı giyiyorsun
başka da bişey demiyorum sana

eve gitmek istiyorum kuzuuuuuu
çalışıyosun dimi cok zor ya çalışmak bilirim çalışmıştım bi zaman beceremeynce cıktım şimdi allah korusun cok zorda kalmadıkça çalışmam
inş teyzesi bi gelsn babası ona beşiktaşlı oda takımı alıcakmış evimizin önü park (yeni evin) babası diyo tam bebeklik ev burası akşama kadar parkta oynar cocuğum diyo hayal kuruyo kime benzer acaba diyo beni daha cok üzüyo oda cok üzülüyo neyse ağlamıycaktım
çok şükür işler yolunda parke bitti bugün yarın mutfak dolabı vestiyer kombi geliyo
sonraki gün temzilik yapıcaz kaynoş elti yengem
sonrakigün mutfağı yerleştirmeye gtcem perdeler gelecek masa gelecek ayna gelecek kilitler değişecek
sonraki gün cuma oluyo taşınıyoruz inş cok şükür çokmutluyum heycanlıyım beklemekten sıkıldım

oooyyyy bi yerleşse bi olduğunu bilsem yalın ayakla bile gitmeye razıyım..Allahım duy sesimizi

Allah korusun şekercimmmmm pozitif düşünnnn pozitif olsunnnn inşallah ebbişin seninledirrr

inşallah canım inşallah gerek kalmaz ama ben evde yapamayan tiplerdenim ilk zamanlar çok iyi geliyor belli bir süreden sonra daralıyorummmm

oooyyyy bi yerleşse bi olduğunu bilsem yalın ayakla bile gitmeye razıyım..Allahım duy sesimizi

inşallah canım inşallah o da olacak senin eşinin tetkikleri nasıl çıktı verecekti galiba dimi yanlış hatırlamıyorum canım

kuzum benim yaa inanırmısın az önce yemekte bizde aynı muhabbeti yaptık, dediki eşim: şurda mama sandalyesi olsa ne güzel olurdu

bak söz verdin son halini fotoğraflayacan evin tamammı kuzum, valla yakın olsak ben bile gelirdim bacım yardıma, çok tatlı telaşlar çünkü

inşallah canım inşallah o da olacak senin eşinin tetkikleri nasıl çıktı verecekti galiba dimi yanlış hatırlamıyorum canım

canım gitmedi hala eşim, önce sen hsg'ye git diyor bana ne yaptıysam ikna edemedim 3 ay önce yaptırmıştı çok şükür büyük bi sıkıntı çıkmadı ama tekrarlanması lazım

inş düzensizliktrde 8ay daha uğramaz
ay bu ay hamiş cıkacak cok içimden öyle geldi
ayen de hamile bence sabah yazarız hemen
bende daraldım bi bebeğim olsun onla uğraşıyım diye düşünüyorum siperiş verdik işte allah göndercek melek yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…