- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.841
iyiyiz yavruş sen nasılsınnasılsınız bayanlarrrrr:79::79::79:
sonucları sabah cıkacakkizlar herkese iyi aksamlar
ayen kan vermis hadi bakalim hayirli haberlerle gelir ins.
ben bu aksam anneme gidecegim giremeyecegim.
iyiyiz yavruş sen nasılsın
sonucları sabah cıkacak
anniş yemekler yapar sana ohh miss
canlaaaaaarrr napıyosunuz ben geldim
yehanım kuzucuğumun anası, asbelovem nasılsınız
gümüşüüüüüüümmm aklım sende ooohhhh ne tatlı telaşlar, bebişimizin odasını boş bırak annesi yakında gelecek o
ablacığım ben de aburcubur ve çikolata sevmem sadece akşamları çayın yanına 1 tane yerim, düğer türlü öyle gün içinde alıp yemem, sigara içiyorum heralde ondanama olsun oldum olası sevmem aburcuburu
ayen test yapmışsın heyecanla bekliyoruz
bu arada ben bugün 11 cm topukla okula gittim belim kopuyor resmen, zaten 3 gündür sürekli ağrıyordu
çalışıyosun dimi cok zor ya çalışmak bilirim çalışmıştım bi zaman beceremeynce cıktım şimdi allah korusun cok zorda kalmadıkça çalışmameve gitmek istiyorum kuzuuuuuu
inş teyzesi bi gelsn babası ona beşiktaşlı oda takımı alıcakmış evimizin önü park (yeni evin) babası diyo tam bebeklik ev burası akşama kadar parkta oynar cocuğum diyo hayal kuruyo kime benzer acaba diyo beni daha cok üzüyo oda cok üzülüyo neyse ağlamıycaktımcanlaaaaaarrr napıyosunuz ben geldim
yehanım kuzucuğumun anası, asbelovem nasılsınız
gümüşüüüüüüümmm aklım sende ooohhhh ne tatlı telaşlar, bebişimizin odasını boş bırak annesi yakında gelecek o
ablacığım ben de aburcubur ve çikolata sevmem sadece akşamları çayın yanına 1 tane yerim, düğer türlü öyle gün içinde alıp yemem, sigara içiyorum heralde ondanama olsun oldum olası sevmem aburcuburu
ayen test yapmışsın heyecanla bekliyoruz
bu arada ben bugün 11 cm topukla okula gittim belim kopuyor resmen, zaten 3 gündür sürekli ağrıyordu
acaip yoruldum bugün canım eve gidip yatmak istiyorum direk gözlerim yanıoyorrr
sende iyisindir inşallah tebrik ediyorum seni tam yerleşme olma ihtimalinin olduğu dönemde sen topuklu ayakkabı mı giyiyorsun
başka da bişey demiyorum sana
kızlar benim en büyük adet belirtim 1 hafta-10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve ağrı olması ama bat'a 3 gün var hala göğüslerimde bi değişiklik yok, sadece belim kopacak derecede ağrıyor, acaba adetim gecikecek mi. oooffff 4 aydır düzenliydi yine düzensizliklerin başlamasından korkuyorum
çalışıyosun dimi cok zor ya çalışmak bilirim çalışmıştım bi zaman beceremeynce cıktım şimdi allah korusun cok zorda kalmadıkça çalışmam
inş teyzesi bi gelsn babası ona beşiktaşlı oda takımı alıcakmış evimizin önü park (yeni evin) babası diyo tam bebeklik ev burası akşama kadar parkta oynar cocuğum diyo hayal kuruyo kime benzer acaba diyo beni daha cok üzüyo oda cok üzülüyo neyse ağlamıycaktım
çok şükür işler yolunda parke bitti bugün yarın mutfak dolabı vestiyer kombi geliyo
sonraki gün temzilik yapıcaz kaynoş elti yengem
sonrakigün mutfağı yerleştirmeye gtcem perdeler gelecek masa gelecek ayna gelecek kilitler değişecek
sonraki gün cuma oluyo taşınıyoruz inş cok şükür çokmutluyum heycanlıyım beklemekten sıkıldım
oooyyyy bi yerleşse bi olduğunu bilsem yalın ayakla bile gitmeye razıyım..Allahım duy sesimizi
inş teyzesi bi gelsn babası ona beşiktaşlı oda takımı alıcakmış evimizin önü park (yeni evin) babası diyo tam bebeklik ev burası akşama kadar parkta oynar cocuğum diyo hayal kuruyo kime benzer acaba diyo beni daha cok üzüyo oda cok üzülüyo neyse ağlamıycaktım
çok şükür işler yolunda parke bitti bugün yarın mutfak dolabı vestiyer kombi geliyo
sonraki gün temzilik yapıcaz kaynoş elti yengem
sonrakigün mutfağı yerleştirmeye gtcem perdeler gelecek masa gelecek ayna gelecek kilitler değişecek
sonraki gün cuma oluyo taşınıyoruz inş cok şükür çokmutluyum heycanlıyım beklemekten sıkıldım
inşallah canım inşallah o da olacak senin eşinin tetkikleri nasıl çıktı verecekti galiba dimi yanlış hatırlamıyorum canım
inş düzensizliktrde 8ay daha uğramazkızlar benim en büyük adet belirtim 1 hafta-10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve ağrı olması ama bat'a 3 gün var hala göğüslerimde bi değişiklik yok, sadece belim kopacak derecede ağrıyor, acaba adetim gecikecek mi. oooffff 4 aydır düzenliydi yine düzensizliklerin başlamasından korkuyorum
bende daraldım bi bebeğim olsun onla uğraşıyım diye düşünüyorum siperiş verdik işte allah göndercek melek yavrumuinşallah canım inşallah gerek kalmaz ama ben evde yapamayan tiplerdenim ilk zamanlar çok iyi geliyor belli bir süreden sonra daralıyorummmm
inşallah canım inşallah o da olacak senin eşinin tetkikleri nasıl çıktı verecekti galiba dimi yanlış hatırlamıyorum canım
nasilsinizzz habibtelerr...ayyy cok halsizim yaaa hicbir is yapasim yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?