- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.861
canım gitmedi hala eşim, önce sen hsg'ye git diyor banane yaptıysam ikna edemedim 3 ay önce yaptırmıştı çok şükür büyük bi sıkıntı çıkmadı ama tekrarlanması lazım
inş düzensizliktrde 8ay daha uğramaz
ay bu ay hamiş cıkacak cok içimden öyle geldi
ayen de hamile bence sabah yazarız hemen
bende daraldım bi bebeğim olsun onla uğraşıyım diye düşünüyorum siperiş verdik işte allah göndercek melek yavrumu
bizde mobilyacılarda kötü oluyoruz hayal kuruyoruz hep allah görsün boşa cıkmaz inşkuzum benim yaa inanırmısın az önce yemekte bizde aynı muhabbeti yaptık, dediki eşim: şurda mama sandalyesi olsa ne güzel olurdu
bak söz verdin son halini fotoğraflayacan evin tamammı kuzum, valla yakın olsak ben bile gelirdim bacım yardıma, çok tatlı telaşlar çünkü
napıyosun canım bendede öylebi bitkinlik var napsakki canımda sıkıldı canım balık istiyo kaynoş pişirmiş hiç gelin demiyo cok sevdiğimide bilir arıyo fırında kaç derecede pişiriyosun diyo 2 kere aradı 2.de cağırcak heralde dedim ama yok hiç lafı geçmedinasilsinizzz habibtelerr...ayyy cok halsizim yaaa hicbir is yapasim yok....
bu dediğin sperm tahlili dimi bizim en son gecen yıl yapıldı 35 milyon cıktı bidaha yapılmadı bir süre hamile kalamazsam bidaha yapalım ozaman demek tekrarlancak hiç bilmiyodumcanım gitmedi hala eşim, önce sen hsg'ye git diyor banane yaptıysam ikna edemedim 3 ay önce yaptırmıştı çok şükür büyük bi sıkıntı çıkmadı ama tekrarlanması lazım
görüşürüz yavruşCanlar ben çıkıyorummm
eve gideyim artıkkk
İyi akşamlarrr
canlaaaaaarrr napıyosunuz ben geldim
yehanım kuzucuğumun anası, asbelovem nasılsınız
gümüşüüüüüüümmm aklım sende ooohhhh ne tatlı telaşlar, bebişimizin odasını boş bırak annesi yakında gelecek o
ablacığım ben de aburcubur ve çikolata sevmem sadece akşamları çayın yanına 1 tane yerim, düğer türlü öyle gün içinde alıp yemem, sigara içiyorum heralde ondanama olsun oldum olası sevmem aburcuburu
ayen test yapmışsın heyecanla bekliyoruz
bu arada ben bugün 11 cm topukla okula gittim belim kopuyor resmen, zaten 3 gündür sürekli ağrıyordu
habibteeeeeemmm iyiyiz sen nasılsın? gittiniz mi kocişkoyla kahve içmeyehem neden halsizsin, dikkat et Allah korusun hasta olma
düğün hariç topuklu giyemiyorum aslında cok giymek istiyorum ama ayağım acıyo ya millet hergün nasıl giyiyo hayret ediyorumKuzummm biz iyiyiz çok şükür. Yemek yaptım kocişimi bekliyorum.. Çikolata dediniz dediniz canım çekti, çakıl taşı çikiletam vardı onlardan yiyorum bi yandan da..
Özleeemmmm yumurtlama döneminde babet, şimdi de topuklu muuu ? Kızz oyacam seni valla, az dikkat et daha aaaaa
Ayrıca şu topukluyu nasıl giyiyosunuz hiç anlamıyorum. Nişanımda düğünümde bile giyemedim, nişanımda 1 saat falan giyip çıkarttım babet giydim, düğünümde de dolgu topuk giymiştim.. Hiç sevmiyorum giyemiyorum da zaten. Topukluyla hiç aram yok anlicanızz..
çatlatma iğnesini bende yaptırcam haftaya doktora gtcem 3 ocağa randevu aldım çatlatma iğnesi vurdurcam acaba öncesnde klomenmi veriyo doktor :26:eevet gittik buradaa 2 cift daha var...yeni evlilerrrr 6 7 ayliklar dahaa.. oturdukkk guzel gecti...karnimdaa agiriyor...kasiklarim da...adetime 5 gun var...catlatma ignesi de vurulmustum...bakalim artik...ozlemcimmm ins ayni anda hamis kaliriz...ayy ne guzell olur...konusanlara kapak olur esin yapmasi gerekiyor...once kendisi en buyuk rol kendisinde sperm hareketliligi sayisi..ne kadar yumurtan iyi olursa olsun sperm kalitesi iyi olmadiktan sonra bos...tek tarafli tedavi bosa zaman gecirmek demek..
hey yavrum hey bizimde ortada kız yok ben nasıl abiye giyceğmi bile planladım rengi modeli hazırTopukluyla kesinlikle yürüyemiyorum kısa ve öz. Çok yakınımın bi düğünü olursa kaynımın felan nasıl giyinecem diye şimdiden düşünüyorum. Daha ortada fol yok yumurta yok anlaştığı biri bile yok heeeeNe olcak bizim bu hallerimiz bilemiyorum
evet canim anneme yakinim sukur sikisinca imdada yetisjyoriyiyiz yavruş sen nasılsın
sonucları sabah cıkacak
aenniş yemekler yapar sana ohh miss
kızlar benim en büyük adet belirtim 1 hafta-10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve ağrı olması ama bat'a 3 gün var hala göğüslerimde bi değişiklik yok, sadece belim kopacak derecede ağrıyor, acaba adetim gecikecek mi. oooffff 4 aydır düzenliydi yine düzensizliklerin başlamasından korkuyorum
kızlaaaaaaarrr şimdi eşime ayak yaptım ağlamaklı bir şekilde dedim ki: "Bebeğin olacak ama her gün doktora gidip oranı buranı deldircen, kan vercen, kesip biçecez deseler bile razıyım, ama ben böyle düşünürken 2 yıldır sadece 1 defa spermiograma gittin 2.ye gitmeni istiyorum ve sen hayır diyorsun, eğer sen de umursamaz davranacaksan tek taraflı ben de yapmam dedim"sonra "tamam aşkım gitcem,söz" dedi ama yüz kaslarıma öyle bir biçim verdim ki anlatamam hemen tav oldu
evet habibtemmm once klomen veriyorr...yumurtalar istenilen boyuta getiriliyorrr.daha sonra igneyi vuruyorr..benim yumurtalar iyi gelismisti...11.gunu ignemi vuruldumm...igneden 2 hafta sonra test yapin dedi...yarin bakalim belki gider yaparim..hic hevesimde yok..
ben topuklu ayakabilara baylirimmmmm arabistana geldigimden beri 3 tane aldimmm evde kolilerle ayakkabilarim varr...dolgu topugu pek sevmem...ince topukk olacak
biz kadınlar cok fenayız vallakızlaaaaaaarrr şimdi eşime ayak yaptım ağlamaklı bir şekilde dedim ki: "Bebeğin olacak ama her gün doktora gidip oranı buranı deldircen, kan vercen, kesip biçecez deseler bile razıyım, ama ben böyle düşünürken 2 yıldır sadece 1 defa spermiograma gittin 2.ye gitmeni istiyorum ve sen hayır diyorsun, eğer sen de umursamaz davranacaksan tek taraflı ben de yapmam dedim"sonra "tamam aşkım gitcem,söz" dedi ama yüz kaslarıma öyle bir biçim verdim ki anlatamam hemen tav oldu
ama ben kolmen kullanmak istemiyorum yumurtam oluyşuyo zaten cok şükür sadece iğne istiycem hatta benm bi kere gtmiştim 3 tane yumurta var dedi doktor öyle olursada iğne yapmaz dimi ikiz üçüz olur offf ya gitmesemmi doktora klomen kist yapıyomuş korktum ben yaevet habibtemmm once klomen veriyorr...yumurtalar istenilen boyuta getiriliyorrr.daha sonra igneyi vuruyorr..benim yumurtalar iyi gelismisti...11.gunu ignemi vuruldumm...igneden 2 hafta sonra test yapin dedi...yarin bakalim belki gider yaparim..hic hevesimde yok..
ben topuklu ayakabilara baylirimmmmm arabistana geldigimden beri 3 tane aldimmm evde kolilerle ayakkabilarim varr...dolgu topugu pek sevmem...ince topukk olacak
randevu almıştım iptal ediyim ozaman cnku klomenden korkuyorum ozaman bu ay deniyim sıkı calışıyım bu aydan sonra gidiyimyehanimmmm hamilelik boyuncaaa babet giyin...bosver zaten topuklu aykkabilari...aliskanlik isteee..alisamadiysan zor oluyor..dikkat et habibte,,,
gumuscumm klomenle bircok yumurta olusabiliyor...o yuzden cogul gebelik olusma riski fazla..sende hicbir sorun yokki sende pihtilasma sorunu vardi sadece...yumurtlaman gayet guzell ve hemen hamile kalabiliyorsun...hayirlisi olsun canim kafaya takmamak gerekir en oenmlisi bu...sen icini ferah tut...evini tasi iyice yerless...ohhhh deee,..sonra basla calismalara...bu ay olmazsaa gelecek ay olur ins...
ozlemcimmm esini ikna etmene cok sevindimmm...ins iyi haberlelr geleceksinn,...benim esimde sperm sayisi 18 milyon cikti ilaclarini duzenli icmiyor...sinirlendiriiyor beni...vallahi ahh bu erkekler gururlarina yediremiyorlar ama sonuc ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?