RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım gitmedi hala eşim, önce sen hsg'ye git diyor bana ne yaptıysam ikna edemedim 3 ay önce yaptırmıştı çok şükür büyük bi sıkıntı çıkmadı ama tekrarlanması lazım

hadi yaa inşallah sıkıntı çıkmaz ama biliyorsun 3ayda bir yenileniolar inşallah ikna edersinde verir şu tetkiki bir an önce Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahhhh

inşallah canım inşallahhhh

bizde mobilyacılarda kötü oluyoruz hayal kuruyoruz hep allah görsün boşa cıkmaz inş
kesin atıcam fotoları eksiksiz göndercem yanlız banyoyu atamam onuda duşakabınden sonra atarım yada duruma göre bakarız artık ama özellikle mutfağımı göstercem tüm kk ya
nasilsinizzz habibtelerr...ayyy cok halsizim yaaa hicbir is yapasim yok....
napıyosun canım bendede öylebi bitkinlik var napsakki canımda sıkıldı canım balık istiyo kaynoş pişirmiş hiç gelin demiyo cok sevdiğimide bilir arıyo fırında kaç derecede pişiriyosun diyo 2 kere aradı 2.de cağırcak heralde dedim ama yok hiç lafı geçmedi

canım gitmedi hala eşim, önce sen hsg'ye git diyor bana ne yaptıysam ikna edemedim 3 ay önce yaptırmıştı çok şükür büyük bi sıkıntı çıkmadı ama tekrarlanması lazım
bu dediğin sperm tahlili dimi bizim en son gecen yıl yapıldı 35 milyon cıktı bidaha yapılmadı bir süre hamile kalamazsam bidaha yapalım ozaman demek tekrarlancak hiç bilmiyodum
Canlar ben çıkıyorummm
eve gideyim artıkkk
İyi akşamlarrr
görüşürüz yavruş

Kuzummm biz iyiyiz çok şükür. Yemek yaptım kocişimi bekliyorum.. Çikolata dediniz dediniz canım çekti, çakıl taşı çikiletam vardı onlardan yiyorum bi yandan da..

Özleeemmmm yumurtlama döneminde babet, şimdi de topuklu muuu ? Kızz oyacam seni valla, az dikkat et daha aaaaa

Ayrıca şu topukluyu nasıl giyiyosunuz hiç anlamıyorum. Nişanımda düğünümde bile giyemedim, nişanımda 1 saat falan giyip çıkarttım babet giydim, düğünümde de dolgu topuk giymiştim.. Hiç sevmiyorum giyemiyorum da zaten. Topukluyla hiç aram yok anlicanızz..

habibteeeeeemmm iyiyiz sen nasılsın? gittiniz mi kocişkoyla kahve içmeye hem neden halsizsin, dikkat et Allah korusun hasta olma

eevet gittik buradaa 2 cift daha var...yeni evlilerrrr 6 7 ayliklar dahaa.. oturdukkk guzel gecti...karnimdaa agiriyor...kasiklarim da...adetime 5 gun var...catlatma ignesi de vurulmustum...bakalim artik...ozlemcimmm ins ayni anda hamis kaliriz...ayy ne guzell olur...konusanlara kapak olur esin yapmasi gerekiyor...once kendisi en buyuk rol kendisinde sperm hareketliligi sayisi..ne kadar yumurtan iyi olursa olsun sperm kalitesi iyi olmadiktan sonra bos...tek tarafli tedavi bosa zaman gecirmek demek..

düğün hariç topuklu giyemiyorum aslında cok giymek istiyorum ama ayağım acıyo ya millet hergün nasıl giyiyo hayret ediyorum
çatlatma iğnesini bende yaptırcam haftaya doktora gtcem 3 ocağa randevu aldım çatlatma iğnesi vurdurcam acaba öncesnde klomenmi veriyo doktor :26:

"Derdimi seviyorum.. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.. Sevilen çekmesin de neylesin.."

Topukluyla kesinlikle yürüyemiyorum kısa ve öz. Çok yakınımın bi düğünü olursa kaynımın felan nasıl giyinecem diye şimdiden düşünüyorum. Daha ortada fol yok yumurta yok anlaştığı biri bile yok heeee Ne olcak bizim bu hallerimiz bilemiyorum

hey yavrum hey bizimde ortada kız yok ben nasıl abiye giyceğmi bile planladım rengi modeli hazır

kızlaaaaaaarrr şimdi eşime ayak yaptım ağlamaklı bir şekilde dedim ki: "Bebeğin olacak ama her gün doktora gidip oranı buranı deldircen, kan vercen, kesip biçecez deseler bile razıyım, ama ben böyle düşünürken 2 yıldır sadece 1 defa spermiograma gittin 2.ye gitmeni istiyorum ve sen hayır diyorsun, eğer sen de umursamaz davranacaksan tek taraflı ben de yapmam dedim" sonra "tamam aşkım gitcem,söz" dedi ama yüz kaslarıma öyle bir biçim verdim ki anlatamam hemen tav oldu

iyiyiz yavruş sen nasılsın

sonucları sabah cıkacak
aenniş yemekler yapar sana ohh miss
evet canim anneme yakinim sukur sikisinca imdada yetisjyor

canim gereksiz umit vermek icin degil ama benimde herau bata 10gun kala aslardi gogus agrilarim bu ay olmadi

evet habibtemmm once klomen veriyorr...yumurtalar istenilen boyuta getiriliyorrr.daha sonra igneyi vuruyorr..benim yumurtalar iyi gelismisti...11.gunu ignemi vuruldumm...igneden 2 hafta sonra test yapin dedi...yarin bakalim belki gider yaparim..hic hevesimde yok..

ben topuklu ayakabilara baylirimmmmm arabistana geldigimden beri 3 tane aldimmm evde kolilerle ayakkabilarim varr...dolgu topugu pek sevmem...ince topukk olacak

Kızzz sennnn varyaaaaaa hahahahaaa çatlaaaakkkkkkkkkkk

İyi güzel de habibtem giyemeyen ne yapsın ? Zorla değil ya olmuyo işte, yürüyemiyorum bile. Geçen bayramda giyeyim dedim,, anaağğmm kafamı gözümü patlatıyodum az daha. Kocamın babannesinden dönüyoduk, tam merdivenden iniyoz ama bi yandan da car car car konuşuyom kızıyom kocama bişe için. Öle car car ederken, ALLAH dedi ki sen misin böle yapan, bana merdivende durup dururken bişi oldu ayağım burkuldu felan, düşmim die tutunacam derken kolum mosmor oldu felan. Eşim olmasa yüzüstü düşer kafayı gözü dağıtırdım..

savaşıııımmmm inşallah kuzum, sivilcelerim de çıktı ama senin de çıkmıştı dimi..yalnız hamişliğin en büyük belirtisi göğüs ağrısı derler o yüzden şaşırdım yani:44: bel ağrın oldu mu peki ya da belirtilerin nelerdi

biz kadınlar cok fenayız valla
ama ben kolmen kullanmak istemiyorum yumurtam oluyşuyo zaten cok şükür sadece iğne istiycem hatta benm bi kere gtmiştim 3 tane yumurta var dedi doktor öyle olursada iğne yapmaz dimi ikiz üçüz olur offf ya gitmesemmi doktora klomen kist yapıyomuş korktum ben ya
ben yazın dolgu topuk severim o hoş oluyo başka giymem dolgu topuk hele ince topuklu hayatta giyemem bazen ben kadın değilmiyim ndn giyemiyorum diye düşündüm

yehanimmmm hamilelik boyuncaaa babet giyin...bosver zaten topuklu aykkabilari...aliskanlik isteee..alisamadiysan zor oluyor..dikkat et habibte,,,

gumuscumm klomenle bircok yumurta olusabiliyor...o yuzden cogul gebelik olusma riski fazla..sende hicbir sorun yokki sende pihtilasma sorunu vardi sadece...yumurtlaman gayet guzell ve hemen hamile kalabiliyorsun...hayirlisi olsun canim kafaya takmamak gerekir en oenmlisi bu...sen icini ferah tut...evini tasi iyice yerless...ohhhh deee,..sonra basla calismalara...bu ay olmazsaa gelecek ay olur ins...

ozlemcimmm esini ikna etmene cok sevindimmm...ins iyi haberlelr geleceksinn,...benim esimde sperm sayisi 18 milyon cikti ilaclarini duzenli icmiyor...sinirlendiriiyor beni...vallahi ahh bu erkekler gururlarina yediremiyorlar ama sonuc ortada...

Normalde zor giyiyorum zaten habibteemmm , bu durumda nasıl giyeyim ? Düz çizmeler, babetler, düz lacoste lar vs tarzım öle zaten. Her zaman spor. Hiç öle kadınımsı giyinemedim hayatta.

randevu almıştım iptal ediyim ozaman cnku klomenden korkuyorum ozaman bu ay deniyim sıkı calışıyım bu aydan sonra gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…