- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.881
bende hep spor ama bazen sspor sıklık severimNormalde zor giyiyorum zaten habibteemmm , bu durumda nasıl giyeyim ? Düz çizmeler, babetler, düz lacoste lar vs tarzım öle zaten. Her zaman spor. Hiç öle kadınımsı giyinemedim hayatta.
bende hep spor ama bazen sspor sıklık severim
hep değişik şeyler alırım öyle basit standart kazak tişörtleri evde giyerim
salaş kazak cok severim
hiç içimden gelmez bugünde topuklu giyiyim demek rahatımıza düşkünüz biz
ben cıkıyım kaynoş balığa cağırmadı ama bizimde karnıyarığımız var
yanına cacık yapıcam
kociş gelir öptüm
randevuyu iptal ettm içimden gelmemişti zatenyehancigimmmm bu babetleri bile zor giyinen insanlar var...kardesimin goretmeni 7.aya kadar topuklu giyinmiss...daha sonraa terlikle gelmeye baslamiss hamileligi boyunca...nasil rahatsan o sekilde giyineceksin tabiiiki zorlama yok..herkesin zevki farkli habibte...kokos oldugum icin her tarz giyinirim...yere ve mekana gore tabiki..
gumuscugummm canim benim istersen kontrol amacli git ama catlatma ignesi yapmayacagni soyle...doktorun ne derse onu uygula...ve en iyi doktoru sec...simdi sen evine yerles iyicee..kafani dagit sonra baslaaa cocuk islerine...tabiki o sana kalmis,,.,kendini cok yormaman icin diyorum ben...yasinda daha kucuk...boy boy cocuklarin olur ins..sen rahat ol sadece...
ayy tam benm tarzım buna benzer bi kırmızı bi beyaz gömleğim var bide biraz kısa mor kazağını aldım yılbaşında giyecem inşaynen canım aynenn.. Bol salaş şeyleri çok seviyorum. Hamileyken de rahatça giyebileceğimi düşünüyorum. Ben hamile kalıp da sırf hamileye özgü kıyafetler giyinmek istemiyorum, salaş dökümlü şeyler daha tarz oluyor. Bi tane tunik beğendim bugün sipariş verdim hemen. hem tunik hem elbise gibi. Böle taytla giyilen rahat şeyleri seviyorum, altına da düz bi çizme tamamdır.
Eki Görüntüle 586507 sipariş verdiğim bu işte. altına bi tayt bi çizme tamamdır. Hem şık hem spor.
yehancigimm bende tayt uzun tunik salas olacakk.deri cekett...uzun cizmeee manyak oluyor oyleeeesiparis ettigin yer neresi ben cok begendimm bende istiyorum bendeee baska renklie varmi acaba
canım facebookta Kids Sale diye bir sayfa var. O sayfayı takip et, orda çok güzel ürünler oluyor. Ben ordan sipariş ettim. Başka rengi var mı bilmiyorum ama ben de sormadım açıkçası.
Bak canım bunlar da aynı sayfadan, bizim tarzımız. Bunları da çok beğendim ben.
Eki Görüntüle 586508 Eki Görüntüle 586509
iyi akşamlar:)
alpincim nasılsın?kocanla aranız düzeldi mi?
meraba arkidişlerr:)adeti yaklaşanlar nerde
iyiyiymmm habibtemmmm sen nasilsinnn...nasil geciyor hamilelikkk...1 gram olmus bebisini yerim ben...saglikli hamilelikler...hayirlisiyla kucagina alirsin tatlimm...esimle aram iyi cok suku..duzellttik aradaki sorunu...simdi bzim kayin sorunu var konusmuyoruz,...ben esimle iyi olduktan sonrasa kim ne dusunurse dusunsunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?