- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.901
burdayimmmm ogretmenimmm...hosgeldinn...bir ogretmen gibi sordunnnnbenim adete 5 gun var...
meraba arkidişlerr:)adeti yaklaşanlar nerde
özlem öyle sessiz sessiz bakma şekerimnapıyosun bata az kaldı galiba?sivilcelerini dert etme bendede olmuştu.benim bide kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyordu.gögüslerim bat tarihimde çok ağrıdı öncesinde bir belirti yoktu.İnşallah güzel haberlerinizi alırız
kuzum kasıkta ufak tıkırtılar var ama geçen ay da böyle olmuştu, adet olcam yaa ama neden çiçolarım ağrımadı hayret ediyorum
yehaaaaaaaaann bayıldımm senin aldığın şeyi fiyatı da çok uygun bende mi alsaaaaaaaammm
nasılsın yehan?bebiş nasıl :)siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
eee al kuzucum ne olcakk.. Fiyat uygun kargo dahil 35 tl. Bişe deil yani ama çok tarz bişe..
bende çok beğendim güle güle giyin:)
İyiyim canım çok sağol, bebişim de iyi şükrolsun. Ben kalp atışını 2.kontrole gittiğimde duymuştum doktorum 7 hafta 2 günlük demişti..
merhaba hoşgeldin :)
bence de haftaya git canım, daha garanti olsun. 7.haftanın içinde ol yani. Büyük ihtimalle duyarsın kalp atışlarını.
Sen daha önce kontrole gitmiştin değil mi ??
alemsin ya özlem ilk kez duydum benim çiçolarda adet günü ağrıdı zaten normalde bir hafta önceden ağrımaya başlardı
canım adet günündemi ağrıdı göğüslerin.bide arada kasık ağrısı oluyor benim hafiften ama.2 gündür falan.offf sıyıracam artık
Canım bende kasık ağrısı falan yok. Sende neden oluyor ki acaba ?
Dikkat et kendine, dinlenmelisin sen..
Benim en son kasıklarım çok ağrıdığında kanamam olmuştu ve hastanede yatmıştım.. Diyerekkkkk dilimi ısırıyorummmm inşallah bir sorun olmaz..
Fazla ayakta kalma bence.. ALLAH yardım etsin..
evet zehra adet olmam gereken gün ağrımaya başladı.onun öncesinde birşey yoktu.ama benim kasıklarım çok ağrımıştı sürekli iğneler batıyor gibi.senin için de hayırlısı olur inşallah
kızlar benim en büyük adet belirtim 1 hafta-10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve ağrı olması ama bat'a 3 gün var hala göğüslerimde bi değişiklik yok, sadece belim kopacak derecede ağrıyor, acaba adetim gecikecek mi. oooffff 4 aydır düzenliydi yine düzensizliklerin başlamasından korkuyorum
oooyyyy bi yerleşse bi olduğunu bilsem yalın ayakla bile gitmeye razıyım..Allahım duy sesimizi
kızlaaaaaaarrr şimdi eşime ayak yaptım ağlamaklı bir şekilde dedim ki: "Bebeğin olacak ama her gün doktora gidip oranı buranı deldircen, kan vercen, kesip biçecez deseler bile razıyım, ama ben böyle düşünürken 2 yıldır sadece 1 defa spermiograma gittin 2.ye gitmeni istiyorum ve sen hayır diyorsun, eğer sen de umursamaz davranacaksan tek taraflı ben de yapmam dedim"sonra "tamam aşkım gitcem,söz" dedi ama yüz kaslarıma öyle bir biçim verdim ki anlatamam hemen tav oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?