RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlem öyle sessiz sessiz bakma şekerim napıyosun bata az kaldı galiba?sivilcelerini dert etme bendede olmuştu.benim bide kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyordu.gögüslerim bat tarihimde çok ağrıdı öncesinde bir belirti yoktu.İnşallah güzel haberlerinizi alırız

kuzum kasıkta ufak tıkırtılar var ama geçen ay da böyle olmuştu, adet olcam yaa ama neden çiçolarım ağrımadı hayret ediyorum

yehaaaaaaaaann bayıldımm senin aldığın şeyi fiyatı da çok uygun bende mi alsaaaaaaaammm

eee al kuzucum ne olcakk.. Fiyat uygun kargo dahil 35 tl. Bişe deil yani ama çok tarz bişe..

nasılsın yehan?bebiş nasıl :)siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?

İyiyim canım çok sağol, bebişim de iyi şükrolsun. Ben kalp atışını 2.kontrole gittiğimde duymuştum doktorum 7 hafta 2 günlük demişti..

Allah daha iyi etsin canım.bana dr bu hafta perş.yada cuma gel dedi ozaman 6+5 olacağım bana tekrar haftaya gel derse sürekli izin almamda sıkıntı o yüzden sordum.bende haftaya gideyim bari

bence de haftaya git canım, daha garanti olsun. 7.haftanın içinde ol yani. Büyük ihtimalle duyarsın kalp atışlarını.

Sen daha önce kontrole gitmiştin değil mi ??

bence de haftaya git canım, daha garanti olsun. 7.haftanın içinde ol yani. Büyük ihtimalle duyarsın kalp atışlarını.

Sen daha önce kontrole gitmiştin değil mi ??

evet geçen hafta gittim.keseyi gördük.kasıklarım ağrıyor çok ya sendede oluyor mu?doktorun suratsızlığından soracaklarımı bile soramadım

alemsin ya özlem ilk kez duydumbenim çiçolardaadet günü ağrıdı zaten normalde bir hafta önceden ağrımaya başlardı

canım adet günündemi ağrıdı göğüslerin.bide arada kasık ağrısı oluyor benim hafiften ama.2 gündür falan.offf sıyıracam artık

Canım bende kasık ağrısı falan yok. Sende neden oluyor ki acaba ?

Dikkat et kendine, dinlenmelisin sen..

Benim en son kasıklarım çok ağrıdığında kanamam olmuştu ve hastanede yatmıştım.. Diyerekkkkk dilimi ısırıyorummmm inşallah bir sorun olmaz..

Fazla ayakta kalma bence.. ALLAH yardım etsin..

canım adet günündemi ağrıdı göğüslerin.bide arada kasık ağrısı oluyor benim hafiften ama.2 gündür falan.offf sıyıracam artık

evet zehra adet olmam gereken gün ağrımaya başladı.onun öncesinde birşey yoktu.ama benim kasıklarım çok ağrımıştı sürekli iğneler batıyor gibi.senin için de hayırlısı olur inşallah

Amin canım inşallah olmaz.evde çok iş yapmamaya çalışıyorum zaten.bu hafta evi silip süpürmedim.bu akşam eşim geç gelecek.işteyken eve gidince siler süpürürüm dedim ama ağrılarım olunca vazgeçtim.Biz tedbirimizi alalımda gerisi kısmet artık ne yazılmışsa onu göreceğiz.

ben doktora gitmistimmm nasil atiyor kalbi bebegin...dedimki ne oluyorrr kadina birseymi yapiyor doktoryokl dedi bebegin kalp atislari ayy oldumm gulmekten ne cahilim yaaa...ee ne yapalim gormemisiz o gunu..benimde memikler agiriyor uzerine yatamiyorumm

evet zehra adet olmam gereken gün ağrımaya başladı.onun öncesinde birşey yoktu.ama benim kasıklarım çok ağrımıştı sürekli iğneler batıyor gibi.senin için de hayırlısı olur inşallah

inşallah canım ya her ay bu sefer oldu olacak derken hep hüsran.bu ay kistim gittiğiiçin umudum var biraz.kasık ağrın ne zamn başlamıştı.bide adetten önce akıntın varmıydı canım afedersin sarı sarı

oooyyyy bi yerleşse bi olduğunu bilsem yalın ayakla bile gitmeye razıyım..Allahım duy sesimizi

İnşAllah hamilesinir be Özlemimmmm Rabbim nasib etmiştir inşAllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…