RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

Toplam:565

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

RainbowColors:1

Kalan:605

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

RainbowColors:1

Toplam:505

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

tam hatırlamıyorum ama bir hafta falan önceden başladı galiba.benim hiç akıntım olmadı.normalde adet olacağım zaman olurdu.

Bu ay akslikler peşini bırakmadı Hay Allah yaaa canım randevular hiç belli olmuyor ama en geç 15 güne randevu alabiliyorsun sistemden.Ocak ayında gideceğin gün belli mi.Alırsın inş.cnm

cnm yine yumurtlama gününe alırım yine reglide gel derse bir yolu bulunur heralde yoksa regl olduğum günü tahmin edip randevu almam mümkün değil biliyorsun bu ay 8 gün gecikti

İyidir sevdemm sağol sen nasılsın ??

İyiyim çok şükür, rahatım bu aralar nazar değmesin

Sen nasılsın neler yapıyosun ??

İyidir sevdemm sağol sen nasılsın ??

İyiyim çok şükür, rahatım bu aralar nazar değmesin

Sen nasılsın neler yapıyosun ??

İyi olmaya çalışıyorum canım lekelenme ufaktan devam ediyor bu hafta doktora gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım. Bİrde kasık ağrım var ara ara özellikle biraz ayakta fazla kalsam hemen hissediyorum. Hiç kalkmadanda olmuyor dinleniyorum ama arada mutfağa kalkıyorum bugün ufak tefek evi toparladım dayanamıyorum napıyım kaç gündür ellememiştim kendimi yormadan birazcık yaptım.

ama yapmamalısın işte.. Sadece dinlenmelisin. Sürekli yatmalısın.

İçin rahat etmeyecek biliyorum ama olması gereken bu.

kızlar ben dün gece çok ilginç bir rüya gördüm, rüyadan anlayan varsa bi yorumlasın ya da sizce ne anlama geliyor: (inşallah iyi anlatırım)

çok çok yüksekte ama metrelerce yüksekte hani lunaparklarda olur ya yuvarlak bişey uçlarından zincirlerle koltuklar sarkar o halka döndükçe zincirdeki koltuklarda döner..ona benziyordu, yukarıda simit şeklinde kocamaaaann bir demir ve demirin ucundan ipler sarkmış,ama çamaşır ipleri, iplerin ucunda minder gibi bişey, ama sağlam değil, hiç koruması da yok, yanyana 20-30 salıncak var ve hepsinde benim ailemden insanlar var kuzenlerim vs. herkes çok eğleniyor ama ben düşecem diye çok korkuyorum, bütün bir köyü, tarlaları havadan seyrediyorum, rengarenk tarlalar yemyeşil kırlar var, ama çok çok yüksekteyiz, sonra duruyor o demir ve salancaklar.. kafamı kaldırıp iplerin sağlamlığına bakıyorum, kuzenim gelip diyorki ben de senin kucağına oturayım bir defa, hayır diyorum düşecez korumamız yok ama dinlemeyip kucağıma oturuyor, tam yine dönmeye başlıyoruz o sıra uyandım..kızlar bu salıncak da aynı pikniklerde yaptığımız salıncaklar gibi, çamaşır ipi incecik ve minderdeyim... sabah uyandığımda çok yorgun kalktım, vücudum çok gevşemişti, bütün gün okulda sersem gezdim...ama bu rüyayı bi türlü yorumlayamıyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu ama nolur iki kelime edin çok çok farklıydı çok korkmuştum, eşim nöbetten geldiğine yanıma yattı ben salıncaktan düşecektim diye sayıklamışım

Son düzenleme:
sevdem ben de okudum ama ben sallanmıyordum ve sadece ipe bağlı salıncak gibi bişeydi, salıncağı okuyunca da çok üzüldüm, halbuki hergece dualar okur yatarım, inancımdan şüphe etmeye başladım

Canım salıncak hakkında bi bilgim yok, seninki tam salıncağa da benzemiyo gibi ama bu rüyayla ilgili tek bilgim olan kısım yeşillik görmen. Bu çok güzel işte. Yeşil murattır derler.

sevdem ben de okudum ama ben sallanmıyordum ve sadece ipe bağlı salıncak gibi bişeydi, salıncağı okuyunca da çok üzüldüm, halbuki hergece dualar okur yatarım, inancımdan şüphe etmeye başladım

Yok canım benim sakın ha öyle bişeye kapılma. Bende bi rüya görsem hemen internetten bakarım ama çoğu zaman saçma oluyor yorumlar. Aslında rüyayı bütünüyle ele almak lazım. Allah hayıra çıkarsın inşallah. Bazen şer gibi görünen şeyde hayırda olabilir bize kötü gibi gelen bi rüya aslında iyiye işaretde olabilir canım sen sakın kafana takma. Rüya bu yattığımız zaman sabaha kadar neler görüyoruz hepsini dikkate alsak yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…