RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bilmiyorum valla bende anlamadım. Eskiden geçmişi okumaktan saatlerce yazamazdım, şimdi 2 gün girmesem en fazla yarım saatimi alıyo geçmişi okumak.

Bi cansızlık var ama hayırlara çıkarsın inşallah..

kimse bişe yazmıyo. yazdıktan sonra bakıyorum en az 10 dk geçiyo bişe yazılmış oluyo. Çok ruhsuz bu aralar. Genelde herkes bi bakıp çıkıyo, yazmıyo..

Böyle olmasına izin vermeyelim topiğimizi canlı tutmaya çalışalım. Halbuki kaç kişiydik bu sayfayı takip eden. Bu kadar kişi nerde anlamadım bazıları hiç uğramaz oldu.

ablamız bile çok az uğruyor, bi çekip çevirse şuraları bi toplasa hayır o değil, yarın bi gün belki hamiş haberi vercez halay çekecek adam yok

Canım kalp atışlarının betayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ben mesela 2. kontrolümde duymuştum. Betam kaçtı bilmiyorum ama doktorum 7 hafta 2 günlük demişti o zaman. Yani 7.haftanın içinde duyuluyor sanırım normalde. Ama geç döllenmişsen daha geç de duyabilirsin..

Belki ben bu hafta değil o zaman bi dahaki gidişe duyarım o zaman Allahın izniyle inşallah.

İnşallah canım inşallah duyarsın.. Valla duyunca çok rahatlıyo insan gerçektenn.. Duyana kadar emin olamıyosun

iNŞALLAH canım şu keseyi bi görseydim hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlıycam. Şimdi bi tuhaf hissediyorum içerde durum ne bu lekelenme neden oluyo kafamda sorular var. Merak içindeyim doktora gidince anlıycaz artık bakalım.

Kuşum sen hamiş haberi ver yeterki biz neciyiz burda

Özlemmmm belirtin var mı bu ay ?? Geçen ayla bu ayı bi karşılaştırsaydın..

kuşum belirtisizliğim var memişlerim hala sızlamadı tık yok şaşkınım, ayrıca belim çok ağrıyo, kasıklarımda minnacık batma var ama geçen ay da aynı böyleydi hatırlarsan kasık batması o yüzden takılmıyorum çok geçen ay daha çok belirtim vardı

Son düzenleme:
canolarım ben de kaçayım yavaş yavaş zaten topuklular imanıma yetti bugün, bacaklarım kopuyor

hadi öperim çok çok fıstıklarım benim, güzel annişlerimiz, sizi de dualarımda unutmuyorum, Rabbim hayırla, sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin, yuvanıza şenlik, bereket, huzur getirsin, minnaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…