- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.301
Canım dönem dönem hepimize geliyor o gelenler:) Konuşup bölüşecez dertleri tek çözüm bu.Seviyorum seniiii
Rimelcimmm canımmmohhhhhhhhhhhhh maaşAllahhhhhhhhhhhhh :118::118:
camı aç canım şööle derin nefes al güneşe bak bi bardak çay iç gülümseçok şükür canım benimm daha iyiyim.. bende cok yorgunum ama gecen aydan iyiyim şimdilik,önümüzdeki 1 haftayı şimdiden düşünmemeyi seçiorum bebiş meselesini de attım kafamdan daha rahatım, yani korunmuyoruz ama, nasılsa olmaz die düşünüyorum.. tekrar afakanlar basıncada doktora gidicem,ha bu arada kocişin vitaminlerini de eksık etmıorum.. ayrıca 2 kilo verdim 1ini geri aldım :) bööle canım.. her zamankinden farklı bi ruh halindeyim ve hoşuma gidio bu durum,daha keyfime düştüm.. belki de gevşeme durumunu yaşıorum ohhh
Canım dönem dönem hepimize geliyor o gelenler:) Konuşup bölüşecez dertleri tek çözüm bu.Seviyorum seniiii
Rimelcimmm canımmmohhhhhhhhhhhhh maaşAllahhhhhhhhhhhhh :118::118:
en iyisini yapmışsın canımmm bebiş meselesinde bende aynıyım olmayacak nasıl olsa deyip çok takmıyorum kafama ama şu diğer işler saçma sapan bir şekilde ilerliyor ve herşeyin ortasında kalmak acaip stres olmama neden oluyorrr bende bu oruçlar sayesinde 2kiloya yakın verdim devam edeceğim inşallah 4-5kiloya ulaşırsam çok mutlu olacağım
bende seni seviyorum ablammmmmm
oruç kaza orucumu ? canım benimmm olsun işlerde hayatın tuzu biberi bigün iyi bi gün kötü,getirdiği gibi bizden de götürüo .. halletmen gerekenlerden sonra kendin için güzel bişe yap,kendine güzel bi iftar yemeği ısmarla,kocanı sinemaya götür ,modun değişsin en azından canımmmm..
Hoşgeldin canım.
Sıraya göre okuyoruz,kimin sırasıysa ona okunuyor.
1001 Ayetel Kürsiyi kim ne kadar okuyacaksa söyleyip okuyor.
Bazen bir günde bitiyor bazen de birkaç gün sürüyor.
Talhaaam cnm sıradaki 3 ayrakada istediğin kadar alabilirisn.
Elfidacım cnm nasılsın bakalımmmmm varmı güzel haberlerrr
Merhaba,sen nasılsın?selam kızlarhepinize iyi akşamlar nasılsınız
Rainbowcum ben 3 arkadaşa 50 şer tane alıyım
Selam canlarım nasılsınız ??
Geçmişi biraz okudum ama çok derine inmeden göz gezdirdim sayılırım..
rimelcim, seaside canım, kirazcım, asbelovem, umutcum, savaşım,feryalcim, ABLALARIN ABLASIIII CAN ABLAMMMM CANIM ABLAMMM BİTANECİK ABLAAAMMMMM nasılsınız ??
Savaşın güzel haberlerini bekliyorum heyecanla. İnşallah hiç bir sorun olmadan gidip gelecek. ALLAH'ım bebeğini ona bağışlasın inşallah, nazar değmesin
Ben de mantı yapıyorum, hiç yemek yapasım yok da en kolay yapılabilecek şey olarak mantıyı buldum. Yemeklerim vardı ama hep azar azar, tek kişilik. Kaynım da gelebilir bu akşam bize, bişeler olsun istedim. Patates kızartıcam, brokoli salatası yapıcam, çorbam da var çok şükür, bi de çay demledik mi ohhhhhh keyif yapacaz.. ALLAH tadımızı bozmasın hiç birimizin. 2 Kaynım var 2 sini de çok severim. Eşim en büyükleri olduğu için çok şükür sorun yaşamadık, onlar da beni severler..
Bu arada bilgisi olanlara bişe sormak istiyorum : Benim teyzemin kızı ve eşi Trabzonda oturuyorlar. Çok da severiz birbirimizi. Eşim de kuzenimin eşini falan çok seviyor, çok kafa kendisi. Eşim tutturdu yılbaşında Trabzon'a gidelim diye. Tamam bende istiyorum zaten, kuzenimle konuştuk illa bekliyolar, büyük ihtimalle gidicez ama bi sıkıntı yaşar mıyım ? Trabzonla mesafemiz 6 saat falan, böle yola gitmek benim için tehlikeli olur mu ??
Elfidacığım bunlarda hamileliğin tuzu biberi bitanem olur ufak tefek rahatszılık uyku hali vs.İnşAllah hayırlı haberlerle gelirisn bitanem.Bende iyiyim çok şükür.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?