RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

en iyisini yapmışsın canımmm bebiş meselesinde bende aynıyım olmayacak nasıl olsa deyip çok takmıyorum kafama ama şu diğer işler saçma sapan bir şekilde ilerliyor ve herşeyin ortasında kalmak acaip stres olmama neden oluyorrr bende bu oruçlar sayesinde 2kiloya yakın verdim devam edeceğim inşallah 4-5kiloya ulaşırsam çok mutlu olacağım

Canım dönem dönem hepimize geliyor o gelenler:) Konuşup bölüşecez dertleri tek çözüm bu.Seviyorum seniiii

Rimelcimmm canımmm ohhhhhhhhhhhhh maaşAllahhhhhhhhhhhhh :118::118:

bende seni seviyorum ablammmmmm

oruç kaza orucumu ? canım benimmm olsun işlerde hayatın tuzu biberi bigün iyi bi gün kötü,getirdiği gibi bizden de götürüo .. halletmen gerekenlerden sonra kendin için güzel bişe yap,kendine güzel bi iftar yemeği ısmarla,kocanı sinemaya götür ,modun değişsin en azından canımmmm..

evet tatlım çok borcum var hazır günler kısayken tutabildiğim kadar tutayım dedim
haklısın bi değişikliğe ihtiyacım var bugün çok gerildim ama akşam annemlere gideceğiz önceden konuşmuştuk kardeşim iyi gelir şimdi bana orada da
Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun da gerisi gelip geçici şeylerrrrrr akşama kendime gelirim inşallahhhhh
SAğol canım benim desteğin çok rahatlattı beni Allah razı olsunnnn

Talhaaam cnm sıradaki 3 ayrakada istediğin kadar alabilirisn.

Elfidacım cnm nasılsın bakalımmmmm varmı güzel haberlerrr

Benim karnım ağrıyor:105:kasıklarım ağrıyor:105:hiç iştahim yok :105: ve yatıp uyumak istiyorum onların dışında çok şükür iyim
cuma günü doktora gideceğiz.şimdilik haber yok ablacım.sen nasıl oldun iyileşebildin mi?

Selam canlarım nasılsınız ??
Geçmişi biraz okudum ama çok derine inmeden göz gezdirdim sayılırım..
rimelcim, seaside canım, kirazcım, asbelovem, umutcum, savaşım,feryalcim, ABLALARIN ABLASIIII CAN ABLAMMMM CANIM ABLAMMM BİTANECİK ABLAAAMMMMM nasılsınız ??

Savaşın güzel haberlerini bekliyorum heyecanla. İnşallah hiç bir sorun olmadan gidip gelecek. ALLAH'ım bebeğini ona bağışlasın inşallah, nazar değmesin

Ben de mantı yapıyorum, hiç yemek yapasım yok da en kolay yapılabilecek şey olarak mantıyı buldum. Yemeklerim vardı ama hep azar azar, tek kişilik. Kaynım da gelebilir bu akşam bize, bişeler olsun istedim. Patates kızartıcam, brokoli salatası yapıcam, çorbam da var çok şükür, bi de çay demledik mi ohhhhhh keyif yapacaz.. ALLAH tadımızı bozmasın hiç birimizin. 2 Kaynım var 2 sini de çok severim. Eşim en büyükleri olduğu için çok şükür sorun yaşamadık, onlar da beni severler..

Bu arada bilgisi olanlara bişe sormak istiyorum : Benim teyzemin kızı ve eşi Trabzonda oturuyorlar. Çok da severiz birbirimizi. Eşim de kuzenimin eşini falan çok seviyor, çok kafa kendisi. Eşim tutturdu yılbaşında Trabzon'a gidelim diye. Tamam bende istiyorum zaten, kuzenimle konuştuk illa bekliyolar, büyük ihtimalle gidicez ama bi sıkıntı yaşar mıyım ? Trabzonla mesafemiz 6 saat falan, böle yola gitmek benim için tehlikeli olur mu ??

selam kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız
Rainbowcum ben 3 arkadaşa 50 şer tane alıyım
Merhaba,sen nasılsın?

Allah huzurunuzu bozmasın canım inşallah hep böyle olursunuzŞimdi mantı canım çekti ama :26:şaka şakaafiyetle yiyinSeyehat konusunu bence doktoruna danış canım çünkü bir düşük tehlikesi atlattın.En doğru cevabı doktorun verecektir.

Elfidacığım bunlarda hamileliğin tuzu biberi bitanem olur ufak tefek rahatszılık uyku hali vs.İnşAllah hayırlı haberlerle gelirisn bitanem.Bende iyiyim çok şükür.

kirazcığım hg.canım Allah kabul etsin.

Yehanım balımmmmmmmmmm okudukca hoş oldum buralarda öptüm seniiiiiiiii
Bu arada döktürmüşün yine MaaşAllah

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:70

8scorpions:25

nese77:50

kabilarda:50

kiraztepe:50

Toplam:200

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:200

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:200

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Arkadaşlar Peygamber efendimiz s.av ve bütün peygamberlerin,Sahabilerin,evliyaların,şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Cüz:30

RainbowColors:22-23.cüz

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.

[/COLOR]

Muhat

elfida:30

Toplam:170

esenglvedat

Kalan:170

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:170

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…