RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sağolun çok tşk ederim güzel dilekleriniz için..
Bizde kedi de olduğu için otobüslerde zor olucak, büyük ihtimal arabayla gidicez ama ola ki otobüsle gidersek zorlanır mıyım yada tehlikeli bir durum olur mu ki ? Doktoruma sorucam zaten ama sizin de fikirlerinize önem veriyorum..

Bu arada hayatımda ilk kez böle bişe oldu, 2 gündür yazıcam unutuyorum hep, duşa girmiştim, ne sıcak ne soğuk ılık suyla duş yapıyorum. Çok sıcağı oldum olası sevmem zaten, bunalıyorum kalbim çarpıyo hızlı hızlı.. Neyse güzelce duşumu aldım, çıkmaya yakın göğüs uçlarımda bir acı ama anlatamam size, yok böle bi acı. Bi de uçları kıpkırmızı olmuş. Tahriş mi oldu nedir anlamadım. Neysee banyodan çıkınca zar zor krem sürüp uçlarına yuvarlak makyaj silme pamukları var ya onlardan koyup çamaşırımı giydim ama acısı hala var. Göğüsler çatlıyor ya hamilelikte, acaba böle bişe mi ? Neyin nesi anlayamadım ben..

Sunbal canım sen nasılsın, nasıl gidiyor ??

allah açok şükür iiyim perşembeden beri kanlı akıntım vardı dra gittim progestan verdi keseyi gördük ama o kadar şuan bugün akıntım kesildi bol bol yatıyorum kocam çalışıyobenimde gögüs uçlarım çok acıyo ama dediğin gibi kırmızılık yok sanırım çok gerildiği için olmuş olabilir vazelin sür daha çabuk yumuşatır

Ablacıımmm ben çok istesem de hatime katılamayacağım, çünkü arapça okuyamıyorum malesef.. Yakınlarımda Kuran bilip verebileceğim kimse de yok.. Kusura bakmayın olur mu ?? Ben üzgünüm katılamayacağım için, çok isterdim. Umarım bitirebilirsiniz..

Bu arada ben 60 tane daha ayetel kürsi okumuştum, paylaştırırsın arkadaşlara. Yine okurum ve yazdırırım.

Canım sen kendine dikkat et, sana bişe olmasın. Kocalar bu günler için Akıntının kesilmesi iyi ve keseyi de görmüşsünüz çok şükür, nazar değmesin Benim de normalde yoktu, duşta tahriş oldu sanırım. Göğüslerim acıyodu ama uçlarda böle bi sorun yoktu. Canım vaselin değil de arko nemin zeytinyağlı kremi var ondan sürdüm. Hayır çatlak mı değil mi anlayamadım da, eğer çatlaksa kremim hazır. 3.aydan itibaren düzenli olarak sürücem, büyük tavsiyeler üzerine aldım Hamiş arkadaşlara da duyurulur : Lierac. 3.aydan itibaren kullanılması gerekiyomuş, iş işten geçmeden kullanıcan ki çatlak oluşmasın..

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:191

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:90

8scorpions:25

nese77:50

kabilarda:50

kiraztepe:50

elfida:30

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Canım maaşAllah görmüşsün keseyi kalp atışlarınıda görmek nasib olsun sağlıklaa

Canım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin okundu kabul etsin inşAllah...

Canım maaşAllah görmüşsün keseyi kalp atışlarınıda görmek nasib olsun sağlıklaa

Canım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin okundu kabul etsin inşAllah...

amin canım inş o günlerde gelir hayırlısı ile takdir allahım ın

inş canım herşey yolundadır o krem gögüs ve karın içinmi kullanlıyor

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Cüz:30

RainbowColors:22-23.cüz

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesajda atın bana olur mu

Son düzenleme:
Canım göğüs, karın, popo, baldırlar vs. Yani çatlak oluşabilecek her yere sürülüyo. Biraz tuzlu fiyatı ama çok etkili olduğunu birçok kişiden duydum ve yoğun tavsiye üzerine aldım bende..

Canım otobüsle bir tehlikesi olmaz yani düşük vs. ama sürekli oturduğundan rahatsız olursun cnm.
göğüsucuna gelince tahriş olmuşta olabilir cnm çatlama için erken emzirirken olur o çatlamalar.Yani göğüs ucu tahriş olmuş muhtemelen..

herkeseeeeee merhaba
kızlar nasılsınız??? annemler geldi,giremiyorum okuyup çıkıyorum bazen...
hatim falan okudum ama anlamadım.bana özel mesajla nasıl oalcağını yazarsanız sevinirim.bende okumak isterim.
hepinizi çoooook öpüyorum,hepinizden güzel haberler bekliyorummmm
Allaha emanetsinizz

ayyy deli kızzzzzzzzz
hee gizli topik açtıkk..kapıyada yazdık özlem giremez diyeeeeee
umudum ne desek derdine derman olmayacak biliyorum..ama yeni yılla beraber tekrar bi doktora gitseniz..üni hastanelerine falan..herşey silbaştan bakılsa..maddi durumlar elveriyorrsa bu yıl bidaha deneyin cnm ya tüp bebişi
benim arkadaşımın da bir tanıdığı 21 yıllık evli.yıllarca tedaviler tüp denemeler falan olmamış..en son bi tane dondurulmuş embriyosu varmış kardeşi bi de onu dene falan demiş.. ve şu an yaşında bebesi var..Allah istedimi herzaman her koşulda veriyor işte..hanım da
yaşındaymış
Kalan duaları paylaşalım arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
paylaşacaktım da bitmişşşş
cnm ben okuyamıyorum malesef arapçam yok..okutacak birini bulabilirsem yazarım sana..hemen soruyolar ne için falan diye..şimdilik pek kimse bilmiyor benim bebiş isteğimi..bana kim şunu okurmusun dese nedenokunuyo demem o kişinin niyetine okurum ama millet meraklı
Kizlar ben geldum gezmekteyim tel.den hsber vermek.icin girdim.kesemizi gorduk hamd olsun rabbime5+5teymisim
ohh ohhh maşallah subhanallah savaşımmmmm

Kizlar ben geldum gezmekteyim tel.den hsber vermek.icin girdim.kesemizi gorduk hamd olsun rabbime5+5teymisim

Hoşgeldin savas:)oh maşallah keseyi go
rmussunuz.bende geçen hafta dr.a gittiğimde 5+4 tüm.cuma gene gitcez bakalım ne dicek.seni bidaha nezaman cagirdi dr.un?

Son düzenleme:

Mrb,iyiz canım sen nasılsın?annenlerde gelmiş gözünaydın.
Hatim okuması nasıl olacak banada aciklarmisiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…