- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.321
Sağolun çok tşk ederim güzel dilekleriniz için..
Bizde kedi de olduğu için otobüslerde zor olucak, büyük ihtimal arabayla gidicez ama ola ki otobüsle gidersek zorlanır mıyım yada tehlikeli bir durum olur mu ki ? Doktoruma sorucam zaten ama sizin de fikirlerinize önem veriyorum..
Bu arada hayatımda ilk kez böle bişe oldu, 2 gündür yazıcam unutuyorum hep, duşa girmiştim, ne sıcak ne soğuk ılık suyla duş yapıyorum. Çok sıcağı oldum olası sevmem zaten, bunalıyorum kalbim çarpıyo hızlı hızlı.. Neyse güzelce duşumu aldım, çıkmaya yakın göğüs uçlarımda bir acı ama anlatamam size, yok böle bi acı. Bi de uçları kıpkırmızı olmuş. Tahriş mi oldu nedir anlamadım. Neysee banyodan çıkınca zar zor krem sürüp uçlarına yuvarlak makyaj silme pamukları var ya onlardan koyup çamaşırımı giydim ama acısı hala var. Göğüsler çatlıyor ya hamilelikte, acaba böle bişe mi ? Neyin nesi anlayamadım ben..
Sunbal canım sen nasılsın, nasıl gidiyor ??
allah açok şükür iiyim perşembeden beri kanlı akıntım vardı dra gittim progestan verdi keseyi gördük ama o kadar şuan bugün akıntım kesildi bol bol yatıyorum kocam çalışıyobenimde gögüs uçlarım çok acıyo ama dediğin gibi kırmızılık yok sanırım çok gerildiği için olmuş olabilir vazelin sür daha çabuk yumuşatır
allah açok şükür iiyim perşembeden beri kanlı akıntım vardı dra gittim progestan verdi keseyi gördük ama o kadar şuan bugün akıntım kesildi bol bol yatıyorum kocam çalışıyobenimde gögüs uçlarım çok acıyo ama dediğin gibi kırmızılık yok sanırım çok gerildiği için olmuş olabilir vazelin sür daha çabuk yumuşatır
Ablacıımmm ben çok istesem de hatime katılamayacağım, çünkü arapça okuyamıyorum malesef.. Yakınlarımda Kuran bilip verebileceğim kimse de yok.. Kusura bakmayın olur mu ?? Ben üzgünüm katılamayacağım için, çok isterdim. Umarım bitirebilirsiniz..
Bu arada ben 60 tane daha ayetel kürsi okumuştum, paylaştırırsın arkadaşlara. Yine okurum ve yazdırırım.
Canım maaşAllah görmüşsün keseyi kalp atışlarınıda görmek nasib olsun sağlıklaa
Canım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin okundu kabul etsin inşAllah...
Canım sen kendine dikkat et, sana bişe olmasın. Kocalar bu günler içinAkıntının kesilmesi iyi ve keseyi de görmüşsünüz çok şükür, nazar değmesin Benim de normalde yoktu, duşta tahriş oldu sanırım. Göğüslerim acıyodu ama uçlarda böle bi sorun yoktu. Canım vaselin değil de arko nemin zeytinyağlı kremi var ondan sürdüm. Hayır çatlak mı değil mi anlayamadım da, eğer çatlaksa kremim hazır. 3.aydan itibaren düzenli olarak sürücem, büyük tavsiyeler üzerine aldım Hamiş arkadaşlara da duyurulur : Lierac. 3.aydan itibaren kullanılması gerekiyomuş, iş işten geçmeden kullanıcan ki çatlak oluşmasın..
Sağolun çok tşk ederim güzel dilekleriniz için..
Bizde kedi de olduğu için otobüslerde zor olucak, büyük ihtimal arabayla gidicez ama ola ki otobüsle gidersek zorlanır mıyım yada tehlikeli bir durum olur mu ki ? Doktoruma sorucam zaten ama sizin de fikirlerinize önem veriyorum..
Bu arada hayatımda ilk kez böle bişe oldu, 2 gündür yazıcam unutuyorum hep, duşa girmiştim, ne sıcak ne soğuk ılık suyla duş yapıyorum. Çok sıcağı oldum olası sevmem zaten, bunalıyorum kalbim çarpıyo hızlı hızlı.. Neyse güzelce duşumu aldım, çıkmaya yakın göğüs uçlarımda bir acı ama anlatamam size, yok böle bi acı. Bi de uçları kıpkırmızı olmuş. Tahriş mi oldu nedir anlamadım. Neysee banyodan çıkınca zar zor krem sürüp uçlarına yuvarlak makyaj silme pamukları var ya onlardan koyup çamaşırımı giydim ama acısı hala var. Göğüsler çatlıyor ya hamilelikte, acaba böle bişe mi ? Neyin nesi anlayamadım ben..
Sunbal canım sen nasılsın, nasıl gidiyor ??
ayyy deli kızzzzzzzzzyavv arkadaş ben bu topiğe gelince herkes kaçıyor..söyleyin farklı bir toplanma alanı mı kurdunuz, beni çağımıyonuz mu, neden çağırmıyonuz, ben de geleyim hacılar nolur yaaa, ben sizi çok seviyom siz de beni sevin yaa nolur yaa nolur, alın aranızaa lütfen
çok yalnızım tülaaaaaaaayyyablaaaaaaaaaaa beni de alın aranıza
umudum ne desek derdine derman olmayacak biliyorum..ama yeni yılla beraber tekrar bi doktora gitseniz..üni hastanelerine falan..herşey silbaştan bakılsa..maddi durumlar elveriyorrsa bu yıl bidaha deneyin cnm ya tüp bebişisaolasın kirazcım..hsbuldum..tsk ederim..
üzülmek neye yarıyor, hiçbir seye,, bu ay iste öle , böle derken yine ayın sonu geldi adet zamanım, o yüzden biraz hazırdım yani..
adet olurm diye ve oldum da..
yine neyi eksik yada yalnıs yaptım bilmiyorum..
bebis olacak derken de, giderek umudun u su kalmıyo..
hep hayalkırıklığı...elimde kalan. baskada birsey yok...
yine kedinin ciğere bakma olayları tam gaz devamm ediyoooo...
benim arkadaşımın da bir tanıdığı 21 yıllık evli.yıllarca tedaviler tüp denemeler falan olmamış..en son bi tane dondurulmuş embriyosu varmış kardeşi bi de onu dene falan demiş.. ve şu an yaşında bebesi var..Allah istedimi herzaman her koşulda veriyor işte..hanım daumutcum bende gecenlerde bişe okumustum aynı şey mi bilmıorum ama.. 40 yasındakı bayanlar uzerınde denemişler tüp bebek tedavıs sonra onları 1-2 ay dondurmuslar.. yanı yumurtalar dollendıgı ay yerlestırılmıo ki kadın vucuduna yuklenen hormonlardan kurtulsun.. bu şekilde yapılan tüp bebekte %60 başarı sağlamıslar.. yanı kalıtesı 32 yasındakı kadının yumurtasıyla eş deger olmus.. 8 sene öne alınmıs bi kalıte ve yaşına göre olan tup bebek basarısından %200 fazla tutma ihtimali.. aynı şey mi bilmorum..ama paylasmak istedimm. İNŞAALLAH sizede hayırlı sağlıklı ömürlü bi bebek verir ALLAHIM..
paylaşacaktım da bitmişşşşKalan duaları paylaşalım arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
cnm ben okuyamıyorum malesef arapçam yok..okutacak birini bulabilirsem yazarım sana..hemen soruyolar ne için falan diye..şimdilik pek kimse bilmiyor benim bebiş isteğimi..bana kim şunu okurmusun dese nedenokunuyo demem o kişinin niyetine okurum ama millet meraklı
Arkadaşlar Peygamber efendimiz s.av ve bütün peygamberlerin,Sahabilerin,evliyaların,şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Cüz:30
RainbowColors:22-23.cüz
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.
[/COLOR]
ohh ohhh maşallah subhanallah savaşımmmmmKizlar ben geldum gezmekteyim tel.den hsber vermek.icin girdim.kesemizi gorduk hamd olsun rabbime5+5teymisim
Kizlar ben geldum gezmekteyim tel.den hsber vermek.icin girdim.kesemizi gorduk hamd olsun rabbime5+5teymisim
herkeseeeeee merhaba
kızlar nasılsınız??? annemler geldi,giremiyorum okuyup çıkıyorum bazen...
hatim falan okudum ama anlamadım.bana özel mesajla nasıl oalcağını yazarsanız sevinirim.bende okumak isterim.
hepinizi çoooook öpüyorum,hepinizden güzel haberler bekliyorummmm
Allaha emanetsinizz
scorpion cnm en yakin zamanda mevlam sana ve tum isteyen arkadaslarada nasip etsin ins.(AMIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?