RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpiiiiiiiiimmm sanırım bugün yumurtluyor gibiin iyi değerlendir, sabahki daha koyu gibi ama, bu gece çalışın yarın tekrar test yap

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Hapiptem hamilesin demekkkkkkkkkkk MaaşAllah BarekAllahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllahhhhhhhh.Darısı buradaki tüm dostlarla birlikte inşAllah banada:))))

Son düzenleme:
alppin hayırlı uğurlu olsun bebişin allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı batı yaklaşanlara herkes hamiş haberini en kısa zamanda burada verir inşallah...

Hoşbuldum canlarım benimm.Soran merak eden herkese çok teşekkürler ve sevgilerr.Bende sizi çokkkkk özledim

Özlemciğim regl olana kadar umut var tatlım.Geç yumurtlamada var daha erken yani:))))

Kısa bir özet geçeyim bazı tahliller yaptırdım yaptırırken hcg yede bktırdım 1.2 Bu ayda benden tık yok.Gelecek ay için dualarınızı bekliyorum Eve yeni geldim işlerim var arada yazarım inşAllah geçmişide okuyacağım inş.bu gece.

scorpiiiiiiiiimmm sanırım bugün yumurtluyor gibiin iyi değerlendir, sabahki daha koyu gibi ama, bu gece çalışın yarın tekrar test yap

Canimm valla daha yumurtlama agrım falan yok.bu aksam olmadi kuzum cok yorgunduk ikimizde dedik keyifsiz olucak.sabaha biraktiksimdi yatcazz erken kalkcazz
Bugun kankamla eminönüne bebiş esyalari almaya gittik.subatta teyze olcam daaa.ayy Allahim neller vardi bi gorseniz hepsini almak istiyor insann.Rabbim nasibetsin bize de o günleri insallahh

hanımlar ovulasyon cihZINIZIN MARKASI NE? BEN DE KULLANDIM 2 ÇİZGİ DE NETTİ.

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler

aRkadaşlar harikasınız acaba bir hatim çıkarmı diyordum ama çıkacak çok şükür Liste için asbeciğim çok teşekkür ederim elelrne sağlık bitanem

Acayip yorgunum yarın görüşmek üzeree.Öptümm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…