- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.621
ya arkadaşlar rainbow, hayatım sınav nerdeler yav çok merak ediyorum:44:
Rainbow ablam dün gelecekti ama gelemedi galiba ama hayatimsinav hiç gelmedi bende çok merak ediyorum kirazcim sen nasılsın
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ablaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaanerdesin seeeeeeeeeennn habibte hamile ablaaaaaaaaaaaaaaaa
Duydum duydummmmmmmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr :118::118:
Sende ne var ne yok cnmmm..:13:
iyiyim ben de bat'ı bekliyom sabah test yaptım aptal, şişko tek çizgi vardı
ablaaaa kaç gündür yoksun özledik seni yaaawww
Hoşbuldum canlarım benimm.Soran merak eden herkese çok teşekkürler ve sevgilerr.Bende sizi çokkkkk özledim
Özlemciğim regl olana kadar umut var tatlım.Geç yumurtlamada var daha erken yani:))))
scorpiiiiiiiiimmm sanırım bugün yumurtluyor gibiin iyi değerlendir, sabahki daha koyu gibi ama, bu gece çalışın yarın tekrar test yap
Özommm ama daha günün gelmedi dimi kuzumm hem sen biraz geç yumoşlamamışmıydın bu ayy.valla benim hala umudum var kuzum:26:tatlım bu arada sena ovu testlerimi mesaj atacaktım ama sanırım mesajla olmuyo buraya ekliyorum.sanırım tam pozitif değilim henüzz.bi bakıver tatlımmmEki Görüntüle 591483
Bu arada bugün hem sabah henm akşam yaptım 14. Gün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?