- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.641
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
kızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
Arkadaslarrr tebrik ediyorum ikinizidee RABBİM tamama erdirsin ((her ay en az 3 hamişşş çıkıyor ne bereketli bi topik yaaa
Hepinize gunaydınnnnnnn
Özlemmm imşAllah 3.de sen olursunnnn (;
Günaydın şekerler :))
Perakedisi tebrik ederim.Allah saglikla kucaginiza almayı nasip eder inşallah
oyyy, bi bebiş daha gelio maşallah sizeeeeeeanne ve kuzusunu tebrık ederim
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamina erdirsin inşallah
sağol canım inş bu ay bebişi bekliyoruz sonu hüsran olmasın bu kez kucağıma alıyım yavrumu 2 evde 2 bebek kaybettik inş yeni evimizde doğacak yavrumzGumus canim mevlam iyi gunlerde mutlu ve guzel gunlerde oturmani nasip etsin yeni evindeyeni evine tez zamanda birde yeni bebek nasip etsin ins.
Resimlerini bekliyoruz
canım inş kucağınada alırsın bebeğiniKızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işim
bikaç eksiğim var hallediyim hemen res,m atcam özelllkle mutfağım bayılıyorum kendimi misafir giibi hissediyorum
neyse çıkıyım yarın girerim kociş geliyo
korkma canım hayırlı olsun pozitif cıkınca değişmesi nnerdeyse imkansızkızlar çoook sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin:) ama kanda çıkmadıkça hamileyim diye düşünemiyorum ve korkuyorum negatif sonuç çıkmasından:26:
Ben laboquik kullanıyorum cnmm.ikisi de de netse yumurtan yakında çatlayacak demekmişşhanımlar ovulasyon cihZINIZIN MARKASI NE? BEN DE KULLANDIM 2 ÇİZGİ DE NETTİ.
Olsun tatlım yaa umudumuz gelecek aydan olur napalım.Allah bizlere sağlık sıhhat versin de gerisi kolay.canım benim sen bunca duaya vesile olurken sana dua etmememiz mümkünmüüü.hepimiz seni çok seviyoruzzKısa bir özet geçeyim bazı tahliller yaptırdım yaptırırken hcg yede bktırdım1.2 Bu ayda benden tık yok.Gelecek ay için dualarınızı bekliyorum Eve yeni geldim işlerim var arada yazarım inşAllah geçmişide okuyacağım inş.bu gece.
Bugün birine daha sorucam bakalım inşallah ona okutabilirim kızlarrr
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
Oy oyy maşallahhhkızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işimevet canım yeni evimdeyim bitti tamamen
Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)
oyyyy alpinimmmm habiptemmmm hamileymiş yaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
Allah tamamına erdirsin cnm,sağlıkla kucağına al inş.
perakedisi seninkide hayırlı uğurlu olsun cnm,ikinizinde gözüaydııııııııııııııııın
sağol canım alışcaz yavaş yavaşsağol canım inş bu ay bebişi bekliyoruz sonu hüsran olmasın bu kez kucağıma alıyım yavrumu 2 evde 2 bebek kaybettik inş yeni evimizde doğacak yavrumz
resmi atıcam bikaç eksiğim var en kısa zamanda halledip atıyorum resim
canım inş kucağınada alırsın bebeğini
gümüşcüm güle güle otur yeni evinde, kendini misafir gibi mi hissediyorsunalışırsın alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?