RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kod:
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canııımmm habibteeeemm tebrik ederim.. dileğin gercek olduuuu,inşallah hayırlı sağlıklı mutlu bi bebiş olur,

kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık

Son düzenleme:
Arkadaslarrr tebrik ediyorum ikinizidee RABBİM tamama erdirsin (( her ay en az 3 hamişşş çıkıyor ne bereketli bi topik yaaa
Hepinize gunaydınnnnnnn
Özlemmm imşAllah 3.de sen olursunnnn (;

Arkadaslarrr tebrik ediyorum ikinizidee RABBİM tamama erdirsin (( her ay en az 3 hamişşş çıkıyor ne bereketli bi topik yaaa
Hepinize gunaydınnnnnnn
Özlemmm imşAllah 3.de sen olursunnnn (;

Günaydın şekerler :))

Perakedisi tebrik ederim.Allah saglikla kucaginiza almayı nasip eder inşallah

oyyy, bi bebiş daha gelio maşallah sizeeeeee anne ve kuzusunu tebrık ederim

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamina erdirsin inşallah

kızlar çoook sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin:) ama kanda çıkmadıkça hamileyim diye düşünemiyorum ve korkuyorum negatif sonuç çıkmasından:26:

Son düzenleme:
Gumus canim mevlam iyi gunlerde mutlu ve guzel gunlerde oturmani nasip etsin yeni evindeyeni evine tez zamanda birde yeni bebek nasip etsin ins.
Resimlerini bekliyoruz
sağol canım inş bu ay bebişi bekliyoruz sonu hüsran olmasın bu kez kucağıma alıyım yavrumu 2 evde 2 bebek kaybettik inş yeni evimizde doğacak yavrumz
resmi atıcam bikaç eksiğim var en kısa zamanda halledip atıyorum resim
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
canım inş kucağınada alırsın bebeğini

gümüşcüm güle güle otur yeni evinde, kendini misafir gibi mi hissediyorsun alışırsın alışırsın[/QUOTE]
sağol canım alışcaz yavaş yavaş
kızlar çoook sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin:) ama kanda çıkmadıkça hamileyim diye düşünemiyorum ve korkuyorum negatif sonuç çıkmasından:26:
korkma canım hayırlı olsun pozitif cıkınca değişmesi nnerdeyse imkansız

oyyyy alpinimmmm habiptemmmm hamileymiş yaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

Allah tamamına erdirsin cnm,sağlıkla kucağına al inş.

perakedisi seninkide hayırlı uğurlu olsun cnm,ikinizinde gözüaydııııııııııııııııın

hanımlar ovulasyon cihZINIZIN MARKASI NE? BEN DE KULLANDIM 2 ÇİZGİ DE NETTİ.
Ben laboquik kullanıyorum cnmm.ikisi de de netse yumurtan yakında çatlayacak demekmişş
Olsun tatlım yaa umudumuz gelecek aydan olur napalım.Allah bizlere sağlık sıhhat versin de gerisi kolay.canım benim sen bunca duaya vesile olurken sana dua etmememiz mümkünmüüü.hepimiz seni çok seviyoruzz
Bugün birine daha sorucam bakalım inşallah ona okutabilirim kızlarrr
kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
Oy oyy maşallahhhbir günde ikinci müjdeli haberr.Allah tamamına erdirsin cnmm
evet canım yeni evimdeyim bitti tamamen

Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işim
bikaç eksiğim var hallediyim hemen res,m atcam özelllkle mutfağım bayılıyorum kendimi misafir giibi hissediyorum
neyse çıkıyım yarın girerim kociş geliyo[/QUOTE]

Gümüşüm güle güle oturun iyi günlerde inşallah.tez zamanda evinizin neşesi bebişiniz olsun inşallahh

sağol canım alışcaz yavaş yavaş

korkma canım hayırlı olsun pozitif cıkınca değişmesi nnerdeyse imkansız [/QUOTE]
kızlar çok teşekkürler ama nee bileyim işte burda birçok kişi okuyoruz idrar pozitif ama kanda gebelik çıkmıyo o yüzden endişem:)

Son düzenleme:
bende 30.cüzü istiyorum kımse almamıs
parakedisi olumsuz düşünmee güzel düşün güzel olsunn inşAllahhhhh

amanınnnnnn habibte çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh parakedisi seninkinide tabiki topiğimizi şenlendirdiniz çok güzel oldu.can geldi hepimize şimdi sırasıyla gelir hamişler sırasıyla inşallah

perakedisi canım çok çok sevindim, Allah analı babalı büyütür inşallah

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr valla billaaa arap atı gibi açılıyorsunuzz haaa...1 ay hamiş yok 1 günde 3-4 hamiş çıkıyo, kalbim bunu kaldırmıyor yahuuuuuu
neyse ben halayımı çekerim

misyamoşum yumoşum çok özlemişim kız seni, inaşşallah bacım inşallaaaaaaaahhh

ablacım günaydın sana bişe sormak istiyorum...Şimdi hep diyorum ya benim en büyük adet belirtim bat'a 1 hafta kala göğüslerimde şişme ve ağrı oluyordu...bu ay ise bat geldi geçiyor, benim göğüslerimde hala tık yok, gidip gelip bastırıyorum ağrı var mı yok mu diye, ama şuan da çok dolgun yine ağrı yok, acaba diyorum ben çok elliyorum ve baya baya bastırıyorum da ondan mı böyle dolgun ve hassas

Günaydın bitanemmm

Özlemciğim çok oynamak evet az da olsa prolaktini yükseltir ama bu derece etki etmez cnm.Ben senin durumunla ilgili şöyle düşünüyorum cnm.İlk yumurtlama pozitif olsa testte çıkardı sanıyorumki.Fakat 2.yumurtlamadan umudum çok bunu anlamak için az daha bekleyeceğiz cnm inşAllah hamilesin cnm.

Ooooo kimler gelmiş ben yine regli oldum acayip sinir oldum sancimda çok isimde off kim yapcak onca isi özlem hanım merhaba nasılsın :)

[/COLOR][/SIZE]

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]raginda[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]wavybalsam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rean[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Alminna[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]endozlem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]Elfida[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]savas5482[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ALPPIN[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]perakedisi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

teşekkür ederim ablacım cevap verdiğin için ama benim hiç umudum yok, sadece göğüslerimi çok elledim sıktım

ooo feyal hanım feryal hanııııııııııııııııııımmmm teşekkür ederim efeennniiimm sizler nasssssınız inşallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…