RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende 30.cüzü istiyorum kımse almamıs
parakedisi olumsuz düşünmee güzel düşün güzel olsunn inşAllahhhhh

kızlaaaaarrrr hepinize çoook teşekkür ediyorum kendimi listede hamiş görünce çok duygulandım inşallah kanda da çıkar:) hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız

Son düzenleme:
Özlem canım inşAllah hamilesin ama olurda değilsen mutlaka önce eşinin testini yenile cnm sonrada mutlaka bir doktora görünmekte yarar var cnm.

Missyamancım özlettin kendinibitanemmm

scorpicim inşAllah okutacak birini bulursun cnm bulamazsanda bu kadar çaban karşılıksız kalmaz inşAllah

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
Missyaman:---------30.cüz

Bulamazsam çook üzülücem ama son bi kiş kaldı onada sorayım olmazsa bende bat gelene kadar hepimiz için meryem suresini okuyacağım tatlım elimden geleni yapıcam:26:

ablacım ben de bilmiyorum okumayı çevrede de okuyacak kimse yok...Aslında arapça okuyabiliyorum, çünkü üniversite de Arapça dersimiz vardı, azıcık üstüne düşsem okurum ama man kafam işte üzülüyorum valla, ama ben de ayetel-kürsi ve hz.zekeriyanın dualarını okumaya devam ediyorum

Sorpicim soracağın kişi okuyamayacaksa ben okuyacağım bir cüzü senin için okuyacağım cnm.Mutlaka heber ver bana...

Ayy canım benimm Allah razı olsun sendenn.bugün konuşacağım ben sana haber vericem tatlım.teşekkür ederimm

Akşam yine gelicem annemle avm gezicez biraz.öpeyim sizii

ewet ya bnde özlemişimmm burdakı muhabbetleri...
hamile sayısı 16 olmuş galiba ya bide herkes olurmus gercketen hamilee ay Allahım ne güze olur yaaaaaaaaaaa
amin kere aminnn

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
--------------------17
--------------------18
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz

dua okunmuymu artık ben ara vermiştim kaçırdım oraları ayetel kursi okumuyomuyuz okuyosak sıradakine 30 yazın benden

millet nerde ya
benm 20lik diş 2 yıl gecikmeli olarak cıkıyo okadar yüksek ağrı eşiğim varki diş patlamış yarısı cıkmış ağrıda var ama ne ağrı kesici içtim ne başka ilaç bu huyumu seviyorum ama sağdan yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…