- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.661
perakedisi canım çok çok sevindim, Allah analı babalı büyütür inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr valla billaaa arap atı gibi açılıyorsunuzz haaa...1 ay hamiş yok 1 günde 3-4 hamiş çıkıyo, kalbim bunu kaldırmıyor yahuuuuuu
neyse ben halayımı çekerim
misyamoşum yumoşum çok özlemişim kız seni, inaşşallah bacım inşallaaaaaaaahhh
bende 30.cüzü istiyorum kımse almamıs
parakedisi olumsuz düşünmee güzel düşün güzel olsunn inşAllahhhhh
kızlaaaaarrrr hepinize çoook teşekkür ediyorum kendimi listede hamiş görünce çok duygulandım inşallah kanda da çıkar:) hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızamanınnnnnn habibte çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh parakedisi seninkinide tabikitopiğimizi şenlendirdiniz çok güzel oldu.can geldi hepimize şimdi sırasıyla gelir hamişler sırasıyla inşallah
Özlem canım inşAllah hamilesin ama olurda değilsen mutlaka önce eşinin testini yenile cnm sonrada mutlaka bir doktora görünmekte yarar var cnm.
Missyamancım özlettin kendinibitanemmm
scorpicim inşAllah okutacak birini bulursun cnm bulamazsanda bu kadar çaban karşılıksız kalmaz inşAllah
Feryalciğim canımmmm
kaçıncı günde regl oldun cnm
Bulamazsam çook üzülücem ama son bi kiş kaldı onada sorayım olmazsa bende bat gelene kadar hepimiz için meryem suresini okuyacağım tatlım elimden geleni yapıcam:26:
nazar:
Sorpicim soracağın kişi okuyamayacaksa ben okuyacağım bir cüzü senin için okuyacağım cnm.Mutlaka heber ver bana...
Geçen ay 30.11 de ve 11.12 de regli olmuştum abla 2 kez olmuştum ya ilaç daha etki göstermedi demekki ocakta düzelir inşallah
Özlemciğim bir yakınımı aradım şimdi senin adına 24.cüzü okuyacak cnm.Bilginee :118:
aaaayyyyy ablacıııııııııımmm çoooookkk mutlu oldum..Allah binlerce kere razı olsun senden de yakınından da
dua okunmuymu artık ben ara vermiştim kaçırdım oraları ayetel kursi okumuyomuyuz okuyosak sıradakine 30 yazın benden
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
--------------------17
--------------------18
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?