RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Amaninnnn bi bebiş daha gelioooooo habibtem hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhh

Seni seviom ablammmm

kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
Canımmmmm Rabbim kan testinde de harika sonuçlar alıp kucağına almayı nasip eder inşallahhhh bebişiniiiiii
Ooooo kimler gelmiş ben yine regli oldum acayip sinir oldum sancimda çok isimde off kim yapcak onca isi özlem hanım merhaba nasılsın :)

Canikom sanırım ilaç daha tam anlamıyla etki etmedi inşallah gelecek ay düzene girer de rahatlarsın bidenemmmmmmm

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bu arada geçmiş olsun

kirazım bu sabah yine yaptım malesef negatif zaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler
kırmızılar gelmedikçe ümit kesilmez hayırlısı olsun canım
kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık

masallah canım gözün aydın inş kan testide pozitif çıkcak

Şekerler bu akşam ovu testim biraz daha koyulaştı sanırım yorumlarınızı bekliyorum
Bu arada bu sabah çalıştık ve yarın akşam çalışıcaz bu ay yakalar spoşlar benim yumoşu inşallahhhh

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm yumurtluyorsun kuzum sabah çalışın olmazsa akşam mutlaka çalışın

hayatımsınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvv nerdesin kuzum seeeeeeeeeeeeeeennn

uzuuuunnnn bir aradan sonra MERHABA diyeyim

bazı ailevi sıkıntılarım vardı Allahıma bin şükürler olsun herşey yoluna girdi.. domino taşları gibi benim evliliğimide salladı bi şöyle neyseki atlattık...şimdiyse evde ikimizde kılıçlarımızı kuşandık eşimle.. eşim yıllık iznine çıkacak 20 gunluk ve benide ailesinin yanına götürmek istiyor bende gitmek istemiyorumm haliyle.. umarımmm bu savaşımda ben başarılı olurum..

hamişlerimize maşallah diyorum Allah gorunen gorunmeyen kazalardan belalardan korusun hepinizi canlar... çok sevindim adınıza şu stresli gergin anım gidiverdi sanki..

hepiniz iyisinizdir insallah.. hepiniziçok özledim hep aklımda idiniiz..merak ettim.. yine Rabbime şukurler olsunki hamişlerimiz artmış çoookkk sevindim.. saglıklı bir gebelık gecirmelerını dilerim..evlatlarını sag saglım kollarına almalarını en içten dualarımdır

maalesef ayatel kursiye yetısememişim kuranda sıradaki 2 cuzu alabirim suan hastayım ama ...çarsamba filan benım adetim biter.

eşim anasıda giderken netide yanında goturecegı için subat basına kadar sizlerle olmayacagım yani ben 2 cüz alayım size haber veremesemde bilinki okundu niyetine girildi..umarım eşim gitmeden okuyup size haber verebilirim..

bende 10gun önce pıhtılaşmayla ilgili sonucumu aldım .. netten baktığım kadarıyla pek iyi değil sonuclarım moralim bozukldu kimi yerde tüp bebek diyor kımı yerde evlatlık alın daha iyi diyor işte benımd ebu huyum kötü illaki üzülürüm ağlaşırım..moralimi bozacak bişiler bulurum dur bakalım doktor iyi bişey dicek belkide bellimi dimi yani 4 ocakta tekrar gidicem doktora eşimle kan vercez bakalım..

hepinize bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaslar... 2013te bebeğimizle birlıkte yeniden doğacagız..hayata yenıden başlayacagız insallah..

kendinize iyi bakınnn... pozitiffff olunnnnn...mutlu kalınnn

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm yumurtluyorsun kuzum sabah çalışın olmazsa akşam mutlaka çalışın

özlemimmmmm kuzummmmmmm kendi ailemle ilgili sıkıntılarım vardı canımm.. neyseki hayırlı bir sonuca ulaştık çok sukur

nasılda özlemisimmm hasret kalmısım yaaaa...sankş 1yıl gibi uzak kalmısım gibi oldu bana çok alışmışım buraya dahası sizlereee

sayfalar pek ilerlemişşş yawww kaldığım yerden okuya okuya gelcem bakammm

hayatımsınavcığım hoşgeldin canım, nerdesin yahu, özlettin kendini, sorunlarını halletmene sevindim, tahlil sonuçların hakkında da inşallah iyi haberler alırsın doktorundan

hayatim sinav cnm hosgeldin
sorunu halledebilmenize cok sevindim ins kotu gunler geride kaldi canim

hicbirsey icin sakin umitsizlige kapilma mevlamin kimenezaman neyi verecegi hic belli degil.sonuclarini dr.lara goster bibakalim ne diyecekler.bence guzel seyler diyecekler allain izniyle

evet evet sanırımm ölee özoooommsabah işe gitcezzzz..ama akşama mutlakaaa

hayatımsınav hoşgeldin cnmmminşallah hayatındaki herşey hep yolunda gider cnmm..böyle sarsıntılar her ailede oluyo..son olsun Allah bir daha yaşatmasın cnmm

ttatlım benim çok merak ettik, çok özledik seni, iyi ki geldin, problemler çözülmüş ya çok şükür sevindim kayınvalideyi de boşver biz de ilk 3 yıl her izinde zırtpırt giderdik, evimize döndüğümüzde de 3 ay kavga kıyamet, hep diyorudum eşime biz memleketine gittik mi 3 ay toparlanamıyoruz diye...çok şükür artık o da farkına vardı da hoplamıyor gidelim diye, sonunda evi olduğunu idrak edebildi

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar

hayatimsinav canım hep güzel şeyler yaşa inşAllah yokluğun çok belliydi inan.Sana 17 ve 18.cüzleri yazdım cnm Allah kabul etsin.

scorpicim yumurtlama çok yakın cnm çalışmalar hızlanmalı

Özlem iyi akşamlar gülüm buralardasın nasılsınnn Beni soracak olursan acayip yorgunum erkenden yatıp uyumak istiyorum.Ama bakalım ne zamana kadar yatabileceğim.

Cetvel yapayımda uyuyayım

Son düzenleme:

ayyy abloşum ne yapayım işte her bat öncesi olduğu gibi gebelik belirtileri üzerine forumlarda fink atıyorum, her ne kadar bu ay bakmayacam desem de memişlerim özellikle sağdaki acayip gergin, ağrımıyor ama fena halde hassasiyet var

Canımcım tekrardan hoşgeldin aramıza seni görmek ne güzel.Sorununun çözülmesine sevindim umarım eşinlede sorunuz hallolur bir an önce sende daha huzurlu olursun.Henüz dr.a gitmemişsinki canım benim kendi kendine düşünüpte üzme tatlı canını tamam mı

S a canım çıktı yorgunluk tan ama dağ kadar çamaşır katlanan yerlestirmem lazım yeni yıla yorgun girecegimm yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…