- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.681
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
aRkadaşlar harikasınız acaba bir hatim çıkarmı diyordum ama çıkacak çok şükürListe için asbeciğim çok teşekkür ederim elelrne sağlık bitanem
Acayip yorgunum yarın görüşmek üzeree.Öptümm.
Canımmmmm Rabbim kan testinde de harika sonuçlar alıp kucağına almayı nasip eder inşallahhhh bebişiniiiiiikızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
Ooooo kimler gelmiş ben yine regli oldum acayip sinir oldum sancimda çok isimde off kim yapcak onca isi özlem hanım merhaba nasılsın :)
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kırmızılar gelmedikçe ümit kesilmez hayırlısı olsun canımkirazım bu sabah yine yaptım malesef negatifzaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler
kızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm yumurtluyorsun kuzum sabah çalışın olmazsa akşam mutlaka çalışın
hayatımsınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvv nerdesin kuzum seeeeeeeeeeeeeeennn
evet evet sanırımm ölee özoooommscorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm yumurtluyorsun kuzum sabah çalışın olmazsa akşam mutlaka çalışın
hayatımsınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvv nerdesin kuzum seeeeeeeeeeeeeeennn
özlemimmmmm kuzummmmmmmkendi ailemle ilgili sıkıntılarım vardı canımm.. neyseki hayırlı bir sonuca ulaştık çok sukur
nasılda özlemisimmm hasret kalmısım yaaaa...sankş 1yıl gibi uzak kalmısım gibi oldu banaçok alışmışım buraya dahası sizlereee
sayfalar pek ilerlemişşş yawwwkaldığım yerden okuya okuya gelcem bakammm
özlemimmmmm kuzummmmmmmkendi ailemle ilgili sıkıntılarım vardı canımm.. neyseki hayırlı bir sonuca ulaştık çok sukur
nasılda özlemisimmm hasret kalmısım yaaaa...sankş 1yıl gibi uzak kalmısım gibi oldu banaçok alışmışım buraya dahası sizlereee
sayfalar pek ilerlemişşş yawwwkaldığım yerden okuya okuya gelcem bakammm
Herkese iyi akşamlar
hayatimsinav canım hep güzel şeyler yaşa inşAllah yokluğun çok belliydi inan.Sana 17 ve 18.cüzleri yazdım cnm Allah kabul etsin.
scorpicim yumurtlama çok yakın cnm çalışmalar hızlanmalı
Özlem iyi akşamlar gülüm buralardasın nasılsınnnBeni soracak olursan acayip yorgunum erkenden yatıp uyumak istiyorum.Ama bakalım ne zamana kadar yatabileceğim.
Cetvel yapayımda uyuyayımbelki uğur getirirde uğur böceğimi getirir bana
uzuuuunnnn bir aradan sonra MERHABA diyeyim
bazı ailevi sıkıntılarım vardı Allahıma bin şükürler olsun herşey yoluna girdi.. domino taşları gibi benim evliliğimide salladı bi şöyleneyseki atlattık...şimdiyse evde ikimizde kılıçlarımızı kuşandık eşimle.. eşim yıllık iznine çıkacak 20 gunluk ve benide ailesinin yanına götürmek istiyor bende gitmek istemiyorumm haliyle.. umarımmm bu savaşımda ben başarılı olurum..
hamişlerimize maşallah diyorum Allah gorunen gorunmeyen kazalardan belalardan korusun hepinizi canlar... çok sevindim adınızaşu stresli gergin anım gidiverdi sanki..
hepiniz iyisinizdir insallah.. hepiniziçok özledim hep aklımda idiniiz..merak ettim.. yine Rabbime şukurler olsunki hamişlerimiz artmış çoookkk sevindim.. saglıklı bir gebelık gecirmelerını dilerim..evlatlarını sag saglım kollarına almalarını en içten dualarımdır
maalesef ayatel kursiye yetısememişimkuranda sıradaki 2 cuzu alabirim suan hastayım ama ...çarsamba filan benım adetim biter.
eşim anasıda giderken netide yanında goturecegı için subat basına kadar sizlerle olmayacagımyani ben 2 cüz alayım size haber veremesemde bilinki okundu niyetine girildi..umarım eşim gitmeden okuyup size haber verebilirim..
bende 10gun önce pıhtılaşmayla ilgili sonucumu aldım .. netten baktığım kadarıyla pek iyi değil sonuclarımmoralim bozukldu kimi yerde tüp bebek diyor kımı yerde evlatlık alın daha iyi diyor işte benımd ebu huyum kötü illaki üzülürüm ağlaşırım..moralimi bozacak bişiler bulurum dur bakalım doktor iyi bişey dicek belkide bellimi dimi yani 4 ocakta tekrar gidicem doktora eşimle kan vercez bakalım..
hepinize bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaslar... 2013te bebeğimizle birlıkte yeniden doğacagız..hayata yenıden başlayacagız insallah..
kendinize iyi bakınnn... pozitiffff olunnnnn...mutlu kalınnn
Özlemimmm tatllımmm inşAllah hamilesindirrr ne çok istiyorum heyecanla nasıl beklyorum bilsennnnnn
elfida nasılsın bitanem bebişin nasıl maaşAllahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?