RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

feryalim hoşgeldin, çalışan kadın olmak zor kuzum, hoş ev hanımlığı her türlü zor ya, ben bu hafta hiç temizlik bile yapmadım, küflü evime bişeycik yapasım yok

feryalim hoşgeldin, çalışan kadın olmak zor kuzum, hoş ev hanımlığı her türlü zor ya, ben bu hafta hiç temizlik bile yapmadım, küflü evime bişeycik yapasım yok

Canım seni çok iyi anlarım ılk oturduğum ev rutubetliydi bicok problemi vardı ınan çok nadir temizlik yapıyordum çatı katıydı tipine kandik neler çektim bir yağmur yağar sanki gokyuzundesin o evde zaten benim kayislardan biri koptu eski ben ben değilim artık

Salat-ı Tefriciye Duası

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.

Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.

Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.

Alıntıdırrr

Son düzenleme:
bende başladım ablam Allahın izniyle üçbinlere indim bir yandanda meryem sureside okuyorum.bol bol dua şuan regliyim oyuzden okuyamıyorum ama bitince bende alırım ayrıca bende doktora gittim prolaktin yüksek çıktı 53 şimdi ilaç kullanıyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz hamişler çoğalıyor sayımız azalıyor :) yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler olsun...

Özlemimmm tatllımmm inşAllah hamilesindirrr ne çok istiyorum heyecanla nasıl beklyorum bilsennnnnn

elfida nasılsın bitanem bebişin nasıl maaşAllahhhhhhh

Öncelikle herkese günaydın

İyiz ikimizde çok şükürAkşam çok uykum vardı yazıp kaçtım Sen nasılsın ablacım?Gittin,gezdin geldin iyide ettin

Günaydın arkadaşlarrr çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşAllahhhhh

Özlemim tatlımm bende azber bilmiyorum cnm o yüzden okumakta zorlanacağız ama belki ezberleriz dediğin gibi valla çok isterim :118: Sanada vesile olursam ne mutlu bana.:118:

Zeynepciğim Allah kabul etsin bitanemmm inşAllah rolaktinde hemencecik düşer ve hayırlı haberlerini alırız senden.Lütfen sık sk gel.
sevgiler

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

oz_lem:20

4424

Öncelikle herkese günaydın

İyiz ikimizde çok şükürAkşam çok uykum vardı yazıp kaçtım Sen nasılsın ablacım?Gittin,gezdin geldin iyide ettin

MaaşAllah canımmm hep iyi olun inşAllah
Evet bende bu ara gezgin oldum ama iyide oldu değişiklik.İyiyim cnm bendee bu aydan umudum bitsede gelecek aya biriktirdim umutlarımı..Eeeee umut fakirin ekmeği napacan:))) RABBİM NEYLER NEYLERSE ÇOKKKKKKK GÜZEL EYLER.

Kendime şu kknın gebelik cetvelinide yapayım garip olacak ama beyne sinyaller olumlu yollayacağım ve inşAllah yansıyacakkk psikolojimede her isteyene hayırla sağlıkla nasip olsun inşAllah.YA RABBBB dualarımızı katında kabul eyle.Peygamber efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnn yılın son günü çok güzel geçer inşallahhhhh
Hayatımsınavvvv hoşgeldin kuzummm inşallah çok güzel olur bundan sonra herşey pıhtılaşmayada takılma iğneyle çözülüo o sorunnn Rabbim tez zamanda hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallahhhh
Ablam ben ezberledim hemde dünnnn meğerse senin için ezbeerlemişimmmm:)))))
Bana da 100yaz ablam şimdilik okudukça haber veririm sana yineee
Rabbim kabul etsin inşalllahhh

kızlar gunaydınlarrr nasılsınzz ?? ablacımmm cetvelını görünce heeyecan yaptımmm yafff :)))

alppınn de hamıleymıss Allah sagsalım kucagına almayı nasip etsnnn darısı hepımızın başınaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…