RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık

Hanımlar herkese günaydın.
Hamileler artmış topikte.Darısı hepimizin başına.
Hayırlı olsun arkadaşım.

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Alppın sana da hayırlı olsun bebeğin.Çok sevindim.
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Canım geçmiş olsun.Eve de taşınmışsın ne güzel.
Yeni evde güzel bebişler alırsın inşallah kucağına.

Hoşgeldin hayatımsınav.Umarım eşinle sorunlarınız çözülür.
Niye gitmek istemediğinden bahsetsen belki yardımcı olurduk sana.
Çok kötü sorunlar yoksa ve eşin mutlaka senin de gelmeni istiyorsa
gitmeni öneririm.Ama dediğim gibi arada büyük sorunlar yoksa.
Diğer konuda da hayırlı olsun bakalım.Belki doktor olumlu şeyler söyler.
Dediğin gibi pozitif olalım.

İlahi rainbow sayfayı ilk açtığımda gerçekten hamile sandım seni ve
inanmazsın o kadar sevindim ki.
Ama son sayfayı okuyunca böyle oldum.
Ben de kk nın gebelik cetvelini yapmayı çok istiyorum.
Olanlara da çok imreniyorum.
Rabbim bize de nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...isteyen herkes 2013 de anne olsun inşşallah...
rainbow cnm sen regli oldunmu gitcenmi dr.a.cetvelinde çok güzel olmuş...bende cuma gidecğim başıma ne gelecek acaba hiç gitmedim kadın doğuma her poliklinikde ultrason varmı onu bile bilmiyorum dr. nasıl davranır hem korku var hem merak gidene kadar yumurtlamışda olabilirim ...

s.a kimsecikler yok galiba...ama ben yine yazayım regl oldum kızlar.yeni bat 26 ocak..cuma test yaptm ikinci çizgi silik çıktı. ctesi tekrar yaptm hiç bişey yoktu çizgi felan..
galiba ilk yaptığım test bozuktu bayağı olmuştu onu alalı çünkü..hevesim kursağımda kaldı anlatamam sonra hasta oldum zaten..moralim sıfırlandı...
hamilelerimz varmış çok sevindmmm kızlar alphin perakedisi hayırlı olsn kızlar..
ablam dua mı okuyorsn..hastalığım bitsn okurum senin için inş..hamilelik cetveli güzel oldu ablacm moral olur güzel düşnmüşün...

a. s. ben varım canım, belki yerleşme kanamasıdır o, bi kan testine baktırsaydın, ama yoksa da üzülme canım inşallah bidahaki ayın hamişlerinden olursun

a. s. ben varım canım, belki yerleşme kanamasıdır o, bi kan testine baktırsaydın, ama yoksa da üzülme canım inşallah bidahaki ayın hamişlerinden olursun

ay cnm keşke yerleşme kanaması olsa normal hasta oldum...nerdeyse hastaneye gidiyodm eşim sabah tekrar yap öle gidelm dedi..gidip gebelik testi aldı bana düşün yaptm sabah bişey çıkmadı çok üzüldk sonra akşam hasta oldum bu 3.günüm cnm normal reglim yani..daha gebelik testi yapmam günüm geçsn doğru hastaneye okadr..
inş cnm hayırlısı 2013 de gelir inş bebişlerimz...

Selam kızlar birşey soracağım düşük yapmak nasıl oluyor bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Doktor beta hcg düşük çıkınca progestanı kes kanamayla atıcaksın dedi. Perşembe günü gittim doktora ama bende kanama yok kahverengi şeklinde az bişey geliyor hani bu düşük kanaması kırmızı ve daha yoğun gelmesi gerekmiyormu? Kafam karıştı ne oldugunu anlamıyorum niye kahverengi az az geliyo ?

canım phtılaşma sonuclarını bi yazarmısın bakalım neymiş
bendede var pıhtılaşma 4 düşük var allah kimseye vermesin dedikleri gibi iğneyle doğuruyosun diye bişey yok bu arada hematolojiyede gitmen lazım kanına detaylı bakıcaklar eğer pıhtılaşma varsa

bence progestanı kesme belki düşük olmaz progestanla tutunur bebek

bence progestanı kesme belki düşük olmaz progestanla tutunur bebek

Canım doktorum kes demişti bebeğin düşecek kanamayla atıcaksın dedi. Mecburen kestim öyle dediği için gözden çıkarmak zorunda kaldım. Merak ettiğim bu gelen kahverengi leke düşük kanaması mı oluyor. Daha yogun adet kanı gibi gelmesi gerekmez mi ? Acaba beta hcg me tekrar mı baktırsam böyle muallakta kalması çok kötü. Net bişey bilmek istiyorum .

ben düşük yapmadım ama ablam 2 kere yapmıştı çok sancılı oluyormuş, canım sen bidaha doktora görün belki yükselmiştir değerin,

ben düşük yapmadım ama ablam 2 kere yapmıştı çok sancılı oluyormuş, canım sen bidaha doktora görün belki yükselmiştir değerin,

Doktoru aradım 2 gün yokmuş bekleyememde bu şekilde meraktan ölücem en iyisi gidip beta hcg me tekrar baktırıyım ben. Anlamadım ne biçim iş düşecek diyorlar kan yok ortada valla piskolojim bozuldu kaç gündür yaa (((((((

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn

kızlar merhabalar, günaydınnnnn... benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık

canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin

benim de yok malesefff

ablacım ben bu listede olamayacağım için çok üzgünümm

kızlar merhaba benim kırmızılar geldi cumartesi günü adet oldum herşeyin hayırlısını versin Rabbimm

canım tıbbi genetikten sonuclarım bu şekilde.. 4 ocakta tekrar gidicez eşimle ikimizde tekrar kan vercez ve daha ayrıntılı bir şekilde baktırtcaz kan degerlerimize..genetik hastalığımız var mı yokmu vs.. bunlarda tahlıl sonucunda yer alcak bakalım hakkımda hayırlısı olsun

kabilarda canım istenmeyen bir gelin olarak doğacak olan çocugum hakkında k.v. eğer hamileysen aldırmalısın demişti neden olarakta evliliğim daha oturmadıgını öne surmustu (6 yıllıkı evliyim ben) bu olay büyüdü haliyle ben küs davranmam onların haklı çıkmak adına suc bastırmak adına herkese benım saygısızlık yaptığımı bu nedenle özür dilemem gerektiğini söylemişler..şimdi eşim benim yerime elektirikli kucuk mutfak altesi altı (ızgara gibi) bu 20gunluk izinde sadece 3 gun gelsen kafii diyor.. iyide ben özür dilicek bişey yapmadım...elaleme karşı gelin geldi özür diledi gittide dedirtmem yani. özür dilicek birileri varsa ıonlar yani.. ben değilim...

kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederimmmm... hepinizi çooookkk seviyorummmmm...

inşallah ablam artık sorunumu biliyorum ilaçlar düşürür ve inş gelir benimde bebişim ben sık sık geliyorum topiğe ama muhabbetlere katılmıyorum çünkü ne zaman yazsam kimse bana yazmıyo oyuzdne dualara katılıp çıkıyorum ama dualarımda hepiniz varsınız öpüyorum

sağol kiraztepe daha iyiyim ,sen nasılsın

asbelovemmmm canımmm sen nasılsın gorusemedik uzun sure..

gecmısı kaldıgım yerden okumaya devam edimmm

Sağol tatlımmmm seni aramızda görünce daha da iyi oldum vallaaaa
Sen hiçbişeyi takma kafana 6yılda oturmadıysa bişeyler bırak ayakta kalsın onların gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…