- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.721
kızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
millet nerde ya
benm 20lik diş 2 yıl gecikmeli olarak cıkıyo okadar yüksek ağrı eşiğim varki diş patlamış yarısı cıkmış ağrıda var ama ne ağrı kesici içtim ne başka ilaç bu huyumu seviyorum ama sağdan yemek yiyemiyorum
uzuuuunnnn bir aradan sonra MERHABA diyeyim
bazı ailevi sıkıntılarım vardı Allahıma bin şükürler olsun herşey yoluna girdi.. domino taşları gibi benim evliliğimide salladı bi şöyleneyseki atlattık...şimdiyse evde ikimizde kılıçlarımızı kuşandık eşimle.. eşim yıllık iznine çıkacak 20 gunluk ve benide ailesinin yanına götürmek istiyor bende gitmek istemiyorumm haliyle.. umarımmm bu savaşımda ben başarılı olurum..
hamişlerimize maşallah diyorum Allah gorunen gorunmeyen kazalardan belalardan korusun hepinizi canlar... çok sevindim adınızaşu stresli gergin anım gidiverdi sanki..
hepiniz iyisinizdir insallah.. hepiniziçok özledim hep aklımda idiniiz..merak ettim.. yine Rabbime şukurler olsunki hamişlerimiz artmış çoookkk sevindim.. saglıklı bir gebelık gecirmelerını dilerim..evlatlarını sag saglım kollarına almalarını en içten dualarımdır
maalesef ayatel kursiye yetısememişimkuranda sıradaki 2 cuzu alabirim suan hastayım ama ...çarsamba filan benım adetim biter.
eşim anasıda giderken netide yanında goturecegı için subat basına kadar sizlerle olmayacagımyani ben 2 cüz alayım size haber veremesemde bilinki okundu niyetine girildi..umarım eşim gitmeden okuyup size haber verebilirim..
bende 10gun önce pıhtılaşmayla ilgili sonucumu aldım .. netten baktığım kadarıyla pek iyi değil sonuclarımmoralim bozukldu kimi yerde tüp bebek diyor kımı yerde evlatlık alın daha iyi diyor işte benımd ebu huyum kötü illaki üzülürüm ağlaşırım..moralimi bozacak bişiler bulurum dur bakalım doktor iyi bişey dicek belkide bellimi dimi yani 4 ocakta tekrar gidicem doktora eşimle kan vercez bakalım..
hepinize bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaslar... 2013te bebeğimizle birlıkte yeniden doğacagız..hayata yenıden başlayacagız insallah..
kendinize iyi bakınnn... pozitiffff olunnnnn...mutlu kalınnn
Kendime şu kknın gebelik cetvelinide yapayımgarip olacak ama beyne sinyaller olumlu yollayacağım ve inşAllah yansıyacakkk psikolojimede her isteyene hayırla sağlıkla nasip olsun inşAllah.YA RABBBB dualarımızı katında kabul eyle.Peygamber efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnnn
s.a kimsecikler yok galiba...ama ben yine yazayım regl oldum kızlar.yeni bat 26 ocak..cuma test yaptm ikinci çizgi silik çıktı. ctesi tekrar yaptm hiç bişey yoktu çizgi felan..
galiba ilk yaptığım test bozuktu bayağı olmuştu onu alalı çünkü..hevesim kursağımda kaldı anlatamam sonra hasta oldum zaten..moralim sıfırlandı...
hamilelerimz varmış çok sevindmmm kızlar alphin perakedisi hayırlı olsn kızlar..
ablam dua mı okuyorsn..hastalığım bitsn okurum senin için inş..hamilelik cetveli güzel oldu ablacm moral olur güzel düşnmüşün...
a. s. ben varım canım, belki yerleşme kanamasıdır o, bi kan testine baktırsaydın, ama yoksa da üzülme canım inşallah bidahaki ayın hamişlerinden olursun
canım phtılaşma sonuclarını bi yazarmısın bakalım neymişuzuuuunnnn bir aradan sonra MERHABA diyeyim
bazı ailevi sıkıntılarım vardı Allahıma bin şükürler olsun herşey yoluna girdi.. domino taşları gibi benim evliliğimide salladı bi şöyleneyseki atlattık...şimdiyse evde ikimizde kılıçlarımızı kuşandık eşimle.. eşim yıllık iznine çıkacak 20 gunluk ve benide ailesinin yanına götürmek istiyor bende gitmek istemiyorumm haliyle.. umarımmm bu savaşımda ben başarılı olurum..
hamişlerimize maşallah diyorum Allah gorunen gorunmeyen kazalardan belalardan korusun hepinizi canlar... çok sevindim adınızaşu stresli gergin anım gidiverdi sanki..
hepiniz iyisinizdir insallah.. hepiniziçok özledim hep aklımda idiniiz..merak ettim.. yine Rabbime şukurler olsunki hamişlerimiz artmış çoookkk sevindim.. saglıklı bir gebelık gecirmelerını dilerim..evlatlarını sag saglım kollarına almalarını en içten dualarımdır
maalesef ayatel kursiye yetısememişimkuranda sıradaki 2 cuzu alabirim suan hastayım ama ...çarsamba filan benım adetim biter.
eşim anasıda giderken netide yanında goturecegı için subat basına kadar sizlerle olmayacagımyani ben 2 cüz alayım size haber veremesemde bilinki okundu niyetine girildi..umarım eşim gitmeden okuyup size haber verebilirim..
bende 10gun önce pıhtılaşmayla ilgili sonucumu aldım .. netten baktığım kadarıyla pek iyi değil sonuclarımmoralim bozukldu kimi yerde tüp bebek diyor kımı yerde evlatlık alın daha iyi diyor işte benımd ebu huyum kötü illaki üzülürüm ağlaşırım..moralimi bozacak bişiler bulurum dur bakalım doktor iyi bişey dicek belkide bellimi dimi yani 4 ocakta tekrar gidicem doktora eşimle kan vercez bakalım..
hepinize bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaslar... 2013te bebeğimizle birlıkte yeniden doğacagız..hayata yenıden başlayacagız insallah..
kendinize iyi bakınnn... pozitiffff olunnnnn...mutlu kalınnn
bence progestanı kesme belki düşük olmaz progestanla tutunur bebekSelam kızlar birşey soracağım düşük yapmak nasıl oluyor bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Doktor beta hcg düşük çıkınca progestanı kes kanamayla atıcaksın dedi. Perşembe günü gittim doktora ama bende kanama yok kahverengi şeklinde az bişey geliyor hani bu düşük kanaması kırmızı ve daha yoğun gelmesi gerekmiyormu? Kafam karıştı ne oldugunu anlamıyorum niye kahverengi az az geliyo ?
bence progestanı kesme belki düşük olmaz progestanla tutunur bebek
Canım doktorum kes demişti bebeğin düşecek kanamayla atıcaksın dedi. Mecburen kestim öyle dediği için gözden çıkarmak zorunda kaldım. Merak ettiğim bu gelen kahverengi leke düşük kanaması mı oluyor. Daha yogun adet kanı gibi gelmesi gerekmez mi ? Acaba beta hcg me tekrar mı baktırsam böyle muallakta kalması çok kötü. Net bişey bilmek istiyorum .
ben düşük yapmadım ama ablam 2 kere yapmıştı çok sancılı oluyormuş, canım sen bidaha doktora görün belki yükselmiştir değerin,
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhabalar, günaydınnnnn...benim de dün sabah ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam, hayırlısı artık
ablacım ben de bilmiyorum okumayı çevrede de okuyacak kimse yok...Aslında arapça okuyabiliyorum, çünkü üniversite de Arapça dersimiz vardı, azıcık üstüne düşsem okurum ama man kafam işteüzülüyorum valla, ama ben de ayetel-kürsi ve hz.zekeriyanın dualarını okumaya devam ediyorum
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
--------------------17
--------------------18
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz
canım phtılaşma sonuclarını bi yazarmısın bakalım neymiş
bendede var pıhtılaşma 4 düşük var allah kimseye vermesin dedikleri gibi iğneyle doğuruyosun diye bişey yok bu arada hematolojiyede gitmen lazım kanına detaylı bakıcaklar eğer pıhtılaşma varsa
Günaydın arkadaşlarrr çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşAllahhhhh
Özlemim tatlımm bende azber bilmiyorum cnm o yüzden okumakta zorlanacağız ama belki ezberleriz dediğin gibi valla çok isterim :118: Sanada vesile olursam ne mutlu bana.:118:
Zeynepciğim Allah kabul etsin bitanemmm inşAllah rolaktinde hemencecik düşer ve hayırlı haberlerini alırız senden.Lütfen sık sk gel.
sevgiler
sağol kiraztepe daha iyiyim ,sen nasılsın
asbelovemmmm canımmm sen nasılsın gorusemedik uzun sure..
gecmısı kaldıgım yerden okumaya devam edimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?