- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.741
inşallah ablam artık sorunumu biliyorum ilaçlar düşürür ve inş gelir benimde bebişimben sık sık geliyorum topiğe ama muhabbetlere katılmıyorum çünkü ne zaman yazsam kimse bana yazmıyo oyuzdne dualara katılıp çıkıyorum ama dualarımda hepiniz varsınız öpüyorum
hcg ye tekrar baktır hemde acil olarak yükselmişse düşük yok düşük tehlikesi var demektirCanım doktorum kes demişti bebeğin düşecek kanamayla atıcaksın dedi. Mecburen kestim öyle dediği için gözden çıkarmak zorunda kaldım. Merak ettiğim bu gelen kahverengi leke düşük kanaması mı oluyor. Daha yogun adet kanı gibi gelmesi gerekmez mi ? Acaba beta hcg me tekrar mı baktırsam böyle muallakta kalması çok kötü. Net bişey bilmek istiyorum .
gercekten pek iç açıcı değil hem taşıyıcısın 2 gende hemde hastalığın sahibsin tek gende iğne dozun yüksek olur günde 2 defada olabilir bu pıhtılaşma cok zor bişey allah yardımcın olsunEki Görüntüle 592300
canım tıbbi genetikten sonuclarım bu şekilde.. 4 ocakta tekrar gidicez eşimle ikimizde tekrar kan vercez ve daha ayrıntılı bir şekilde baktırtcaz kan degerlerimize..genetik hastalığımız var mı yokmu vs.. bunlarda tahlıl sonucunda yer alcak bakalım hakkımda hayırlısı olsun
kabilarda canım istenmeyen bir gelin olarak doğacak olan çocugum hakkında k.v. eğer hamileysen aldırmalısın demişti neden olarakta evliliğim daha oturmadıgını öne surmustu (6 yıllıkı evliyim ben) bu olay büyüdü haliyle ben küs davranmam onların haklı çıkmak adına suc bastırmak adına herkese benım saygısızlık yaptığımı bu nedenle özür dilemem gerektiğini söylemişler..şimdi eşim benim yerime elektirikli kucuk mutfak altesi altı (ızgara gibi) bu 20gunluk izinde sadece 3 gun gelsen kafii diyor.. iyide ben özür dilicek bişey yapmadım...elaleme karşı gelin geldi özür diledi gittide dedirtmem yani. özür dilicek birileri varsa ıonlar yani.. ben değilim...
kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederimmmm... hepinizi çooookkk seviyorummmmm...
Günaydınnnnn yılın son günü çok güzel geçer inşallahhhhh
Hayatımsınavvvv hoşgeldin kuzummm inşallah çok güzel olur bundan sonra herşey pıhtılaşmayada takılma iğneyle çözülüo o sorunnn Rabbim tez zamanda hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallahhhh
Ablam ben ezberledim hemde dünnnn meğerse senin için ezbeerlemişimmmm:)))))
Bana da 100yaz ablam şimdilik okudukça haber veririm sana yineee
Rabbim kabul etsin inşalllahhh
kızlar gunaydınlarrr nasılsınzz ?? ablacımmm cetvelını görünce heeyecan yaptımmm yafff :)))
ay cnm keşke yerleşme kanaması olsa normal hasta oldum...nerdeyse hastaneye gidiyodm eşim sabah tekrar yap öle gidelm dedi..gidip gebelik testi aldı bana düşün yaptm sabah bişey çıkmadı çok üzüldk sonra akşam hasta oldum bu 3.günüm cnm normal reglim yani..daha gebelik testi yapmam günüm geçsn doğru hastaneye okadr..
inş cnm hayırlısı 2013 de gelir inş bebişlerimz...
kızlar merhaba benim kırmızılar geldi cumartesi günü adet oldum herşeyin hayırlısını versin Rabbimm
Aminnnn Fatma'cığım inşAllahhhhhhhh.Cetvelimi beğendiğine sevindimgünaydın kızlar...isteyen herkes 2013 de anne olsun inşşallah...
rainbow cnm sen regli oldunmu gitcenmi dr.a.cetvelinde çok güzel olmuş...bende cuma gidecğim başıma ne gelecek acaba hiç gitmedim kadın doğuma her poliklinikde ultrason varmı onu bile bilmiyorum dr. nasıl davranır hem korku var hem merak gidene kadar yumurtlamışda olabilirim ...
İlahi rainbow sayfayı ilk açtığımda gerçekten hamile sandım seni ve
inanmazsın o kadar sevindim ki.
Ama son sayfayı okuyunca böyle oldum.
Ben de kk nın gebelik cetvelini yapmayı çok istiyorum.
Olanlara da çok imreniyorum.
Rabbim bize de nasip eder inşallah.
Selam kızlar birşey soracağım düşük yapmak nasıl oluyor bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Doktor beta hcg düşük çıkınca progestanı kes kanamayla atıcaksın dedi. Perşembe günü gittim doktora ama bende kanama yok kahverengi şeklinde az bişey geliyor hani bu düşük kanaması kırmızı ve daha yoğun gelmesi gerekmiyormu? Kafam karıştı ne oldugunu anlamıyorum niye kahverengi az az geliyo ?
Doktoru aradım 2 gün yokmuş bekleyememde bu şekilde meraktan ölücem en iyisi gidip beta hcg me tekrar baktırıyım ben. Anlamadım ne biçim iş düşecek diyorlar kan yok ortada valla piskolojim bozuldu kaç gündür yaa(((((((
Canım benim yaaa işe bak kalbim ne kadar temizki böyle güzel bir kalple dost olmuşum.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzz
Canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah o cetvelleri ve sağlıklı hayırlı evlatları inşAllah.Bakalım uğur getirir inşAllah.Gördükçe kendimi maaşAllah çok iyi hisediyorum çünkü:)))
Zerbasım cnm yaaa çok kötü olmuş böyle Dilerim gördüğün son negatif test olsun Rabbim sağlıkla hayırla nasib etsin inşAllahhhhhhhh
inş tez zamanda allah herkese versinGümüşcüğümmmm evine tam olarak yerleştin sanırım MaaşAllahhh ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşAllah darısı benim gibi kiracılara
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz
Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
RainbowColors
4444 Salat-ı Tefriciye
oz_lem:20
Asbelove:100
4324
inş tez zamanda allah herkese versin
yeerleştik tamamen beklediğim korkutğum gib olmadı 2. günün akşamı herşey yerindeydi
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz
Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
RainbowColors
4444 Salat-ı Tefriciye
oz_lem:20
Asbelove:100
4324
kızlarrr inşaAllah yeni yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzzzzz, hepimize mutlu huzurlu sağlıklı vee paralı günler diliorummm
sağol canımRabbim huzurla mutlulukla sağlıkla ve bir de bebişleeeee oturmayı nasip etsin canımm
sağol canım
inş bebek gelir akşamları evimiz cok sessiz oluyo cok üzülüyorum özellikle akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?