- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.761
Asbeciğimsen dikkatli oku cnm ufak hataların olursada Rabbim kabul eder inşAllahhhhhh
vakit gelene kadar ben bitmem inşallahüzülme canım Rabbim neylerse güzel eyler
Vakti saatini bekliyordur bebişin
rainbow ablacım saol ya..çok kötü oldum valla tek çizgi görmektn daha kötü yaşadıklarım..galiba pozitif test gösteren test bozuktu..
çok sancılı hasta oldum ablacm mide bulantısı felan dün akşam çok fenaydım nasıl uyudum anlatamam..zavallı kocam bütün gün benimle uğraştı...
bu ay çok fena oldum neden böle oldu anlamadım.
ablam dua okuyacam ama hastalıım bitsin hemen başlayacm senin içn...bende okutmak istyorum ablam...
herşeyde bir hayır var diyorum...Allah herkese yardım etsn..
kızlar ben yavaştan mutfağa gireyim, akşam arkadaşlardayız, yemeği ben yapacam gelemem belki
Yeni yıldan sadece hayırlı, sağlıklı, güzel, tombul toparlak bir bebek diliyorum hepimizeveeee tabiki de sağlık,huzur ve mutluluk, hepinizi çok seviyorum, iyi seneler....
Mehlik ne güzel bir gelişme bu MaaşAllah inşAllah hamilesindirr canımkeşke bir test yapsaydınnn
kızlar bat tarihi geçti ve benim heycanlı bekleyiş başladı kırmızılar ortada yok inş ta olmaz bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum ama yinede hayırlısı bakalım 1 hafta falan bekleyip kan testi vericem tabi ozamana kadar kırmızılar gelmez isebu ay çalışmalar güzeldi bakalım hiç adet belirtim yok sonuç bebek olur inş dua edin lütfen kızlar haberleşiriz yine çok sık giremiyorum ama ara ara gelmeye çalışıyorum unutmayalım hepimiz birgün hamiş olucaz inş
Sewdecim bende senin gibi bi düşük yasadım şimdi sen keseyi görmedin ya yanı tam gebelik oluşmadı buna o yüzden kimyasal gebelik diyorlar ve norml düşük gibi değil kahverengi kanama seklinde devam edıyor deger sıfırlarında ise daha koyü kan geliyor ama yıne çamur gını bi kan. Ben bunu bi kaç kere yasadım malesef ama tabı gönlüm senın değerlinin artmasından yana doktor kımyasal gebeliği her 5 kadından biri yasar senınkı sadece uzun sürüyor dedi. Umarım bebegın senınledir..Selam kızlar birşey soracağım düşük yapmak nasıl oluyor bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Doktor beta hcg düşük çıkınca progestanı kes kanamayla atıcaksın dedi. Perşembe günü gittim doktora ama bende kanama yok kahverengi şeklinde az bişey geliyor hani bu düşük kanaması kırmızı ve daha yoğun gelmesi gerekmiyormu? Kafam karıştı ne oldugunu anlamıyorum niye kahverengi az az geliyo ?
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu
Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz
Missyaman:---------30.cüz
Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
RainbowColors
4444 Salat-ı Tefriciye
oz_lem:20
Asbelove:100
4324
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?