RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar bat tarihi geçti ve benim heycanlı bekleyiş başladı kırmızılar ortada yok inş ta olmaz bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum ama yinede hayırlısı bakalım 1 hafta falan bekleyip kan testi vericem tabi ozamana kadar kırmızılar gelmez ise bu ay çalışmalar güzeldi bakalım hiç adet belirtim yok sonuç bebek olur inş dua edin lütfen kızlar haberleşiriz yine çok sık giremiyorum ama ara ara gelmeye çalışıyorum unutmayalım hepimiz birgün hamiş olucaz inş

rainbow ablacım saol ya..çok kötü oldum valla tek çizgi görmektn daha kötü yaşadıklarım..galiba pozitif test gösteren test bozuktu..
çok sancılı hasta oldum ablacm mide bulantısı felan dün akşam çok fenaydım nasıl uyudum anlatamam..zavallı kocam bütün gün benimle uğraştı...
bu ay çok fena oldum neden böle oldu anlamadım.
ablam dua okuyacam ama hastalıım bitsin hemen başlayacm senin içn...bende okutmak istyorum ablam...
herşeyde bir hayır var diyorum...Allah herkese yardım etsn..

selam canlarım

sevdem meraktan çatlayacam lütfen hemen bize yaz kuzum

hbibtemin de vını bitecek zaman buldu haaa gelse artık da sevincimiz kursağımızda kaldı

ablacım ben sana 20 demiştim ama 40 tane okudum, daha da okudukça yazarım

Canım benim yaaa çok iyi anlıyorum seni ve eşini.Erkekler daha bir hassas oluyor bu durumlarda.
Psikolojinde bozulduya o yüzden bu derece zor geldi bu ay regl.Son gelişi olur inşAllah.
Canım Allah razı olsun sanada okunsun cnm.1.Sayfada liste yapıyorum ama lütfen ya sen takip et yada birinden rica et olurmu bitanem bu ara kaynanam geleceği için sık giremeyebilriim.

kızlar ben yavaştan mutfağa gireyim, akşam arkadaşlardayız, yemeği ben yapacam gelemem belki

Yeni yıldan sadece hayırlı, sağlıklı, güzel, tombul toparlak bir bebek diliyorum hepimize veeee tabiki de sağlık,huzur ve mutluluk, hepinizi çok seviyorum, iyi seneler....

amin tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mehlik ne güzel bir gelişme bu MaaşAllah inşAllah hamilesindirr canım keşke bir test yapsaydınnn

canım 29 aralıkta test yaptım negatif çıktı bende korktum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrar tekrar o yüzden bıraktım bakalım bir kaç gün geçer geçmez inş kan testi vericem inş güzel haberlelrle gelirim eğer bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay doktora gideceğiz eşimle evliliğimizin 7. ayı bitiyor bugün 8 aylık evli olacağız artık bebek istiyoruz Allah herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur ben müjdeli bir haber almak istiyorum kızlar

​kızlar yeni gelen yıl hepimize sağlık huzur başarı şans mutluluk ve gönlümüzden ne geçiyorsa onları getirsin inşallah

Canım inşallahhh iyi haberlerini de alırızzzzz halay çekeriz burda bi kaç güneeeeee

Sewdecim bende senin gibi bi düşük yasadım şimdi sen keseyi görmedin ya yanı tam gebelik oluşmadı buna o yüzden kimyasal gebelik diyorlar ve norml düşük gibi değil kahverengi kanama seklinde devam edıyor deger sıfırlarında ise daha koyü kan geliyor ama yıne çamur gını bi kan. Ben bunu bi kaç kere yasadım malesef ama tabı gönlüm senın değerlinin artmasından yana doktor kımyasal gebeliği her 5 kadından biri yasar senınkı sadece uzun sürüyor dedi. Umarım bebegın senınledir..
Yenı yıl butopiğe bebekler getirsinnnn
rainbowcum B'nde seni hamıle sandım bakıyorum 1. Hafta yazıo ( nasıl ya falan dedım ama ( sana şans getırsın bu cetwel (

Allah kabuletsin canlarimm.Rainbow kuzum bi komsu daha kaldi evdeyse ona sorucam.insallah okutabilirim.olmazsa sana yazarim.cnm bana 500 tefriciye yaz simdilik .bitince yine alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…