RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

saol ablacım...sen yap listeyi ben okumak isteyenleri hergün güncellerim...zaten ilk sana okunuyor takip ederim..
bu ay nasıl böle sıkıntı çektm anlamadım gayet iyiydim stres felan yoktu herşey allahtan..

4444 Salat-ı Tefriciye

RAİNBOWCOLORS ABLAMIZ İÇİN;

-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:100
-rimel_84:74

KALAN:3530

Zerbascığım tatlım benim güzel yüreğine sağlık ellerin dert görmesin.Ben seninkini takip edebilirsen et demiştim bitanem.Düzenlemişsin Allah razı olsun.Kaynanam gelene kadar benimkini ben takip ederim bitanem sen zahmet etme.Benden sonra sana okunacak inşAllahh seninkini takip et olurmu bitanemm Öpüyorum seniii.

daha iyisin değil mi?

Okutmak isteyen arkadaşlar lütfen takip edebileceklerse okutsun.

Bu aradaaa planda olmayan misafirlerim geliyor bu akşam yanlızım sanıyorken bu gece 4 misafirim var maaşAllah RABBİM eksikliğini göstermesinn.O yüzden gece uğrayamayabilirim.Hepinize iyi senelerrrr.

Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza sağlıklı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızıda çk bekletmeden sevindirsin inşAllahhhhhhhh.

Seviyorum siziiiiiiiii

merhB kızlar size bir rüyamı anlatmak istiyorum...

rüyamda (topikteki herkesi görüyorum isim olarak biliyorum hissediyorum..bi kaçınızın yüzünüde görüyorum ancak şuan unuttum cunku 10 gun önce görmüştüm)

maşallah okadar güzel bir rüyaydıkiiii

rüyamda böyle masmavi denize yakın bir kumsaldayız hava sıcak ve Rainbow ablam bize bir kokteyl yapıyor.. bu kokteylin içinde çeşitli otlar ve en sonda kocaman bir balık (yunus yada kopekbalıgı buyuklugunde) bir balığı o kokteylin içine atıp karıstırıyor.. ayy dıyorum içinde balık olmayaydı iyiydi şimdi biz onu nası içicez.. Rainbow ablamda dıyorki ahhh nasıl içilmesin bu, lezzeti bir tatsan bayılcaksın dıyor.. ve hepimize birer bardak bu karışımdan verıyor hepimiz içiyoruz . ve tadıda mükemmel bi karşım oluyor sanki tuttifuritti gibi :) şu meyveli şekerler varya onun gibi tatlı bir karısım oluyıor.. Rainbow ablama diyorumki haklıymıssın ablacımmm tadına doyulmaz bir içecek yapmıssın..ellerine sağlık diyorum.. hepimiz toplanmısız sohbet ediyoruz böyle çok güzel bir rüyaydı...

bu arada 12 aralık benım d.gunumdu ne bereketli bir gunmusss yaaawww

neyse şimdi okumaya kaldıgım yerden devam edebilirim

haklısın rainbow ablacım hiç olmazsa hastalıgım bulundu,tespit edildi..Allahtan hayırlısı dilemek lazım herzaman..isyan etmek..moral bozmak yok

gumuscum oncelıkle evınıze tasınmıssınız canım hayırlı olsun.. dediğin gibi ben eger hamıle kalırsam riskli gebelık diye gecıyormuş..çok nadir sağ doğum oluyormus neyse vardır herşeyde bir hayırr diyelim..kendi kendimin canını moralman bozmayayım

beni merak eden etmeyen aklına gelen gelmeyenden allah razı olsun dıcemı sanmayınnn beni nie merak etmıyonuz bakeemmm,sizi gidiler siziiiii
feryalimm bitanemmm vallaha uzun uzun yazmayı bilem özlemişimmm

elfidacımm çok sevındımmmm teyze olacagım demek kendine çok iyi bak.. haplarını iç (folik asit)..dinlen temem mi

daha alpincimin hamiş haberine gelemedim okuma safhasındayım.. beyencem bi sonra tebrık etceem
habiptesinin guzusuuuuu masallah allah nazarlardan saklasınnn

hepinizi tüm hamişlerimizi..mevlam korusun sizleri..

parakedisi ve sevdemm hayırlı olsun tebrık ederim

şuan beynımı zorluyorum kım ne yazmıstı dıye hatırlamaya calısıyorum

hatırlayamadımmm neyse ben sayfaları okumaya devam edimmmm

cnm seni unutmak mümkünmü hep hatırladık merak ettik nerde kaldı bu hatun dedik yazmadıysakda.ama rainbow baştan söylemişti bir süre gelemiycek sıkıntısı var diye.

2012 de kk ya girmeye cesaret edip sizlerle tanışmış olmak benim için büyük mutluluk oldu.rainbowcuğum senin sayende bir sürü güzel arkadaşım var şimdi. Ve yine senin sayende belki de hayatımda hiç almadığım kadar çok dua aldım ben.bu yüzden öncelikle herşey için sana minnettarım.eminim herkes benle aynı fikirdedir.
Kızlar hepinizi ayrı ayrı sayıp unuturum hata ederim diye genel yazıyorum.hepinizi çok seviyorum iyiki sizi tanımışım.tatlı hamişlerim ve benim gibi hamiş adayı canım arkadaşlarım 2013 hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.2012 den çokdaha güzel geçsin.hamişlerimiz sağlıcakla bebişlerine kavuşsun.hamiş adaylarımızn da önce göbüşüne sonra kucağına gelsin beboları.iyi seneler canım arkadaşlarım

Bugün sancım var yumurtluyommmama bu sancı geçmeden nasıl şeedcezz bilemmm
Öğlen sağ taraftaydı sancım akşam sola geçti.inşallah çift taraftan yumurtluyorumdurr

Yeni seneden merhabaa

Misafirlerimin yataklarını açtım uyuttum mutfağa geçtim ortalığı toplyıp makineyi açacağım söylemesi ayıp tüm bardaklarım makinedee kahvaltıya bardak yok.Yemekte su kola.Çerezle çay.Pastayla kola derkennnnnnnnnnnn makine doldu taştı:))

Bugün sancım var yumurtluyommmama bu sancı geçmeden nasıl şeedcezz bilemmm
Öğlen sağ taraftaydı sancım akşam sola geçti.inşallah çift taraftan yumurtluyorumdurr

Eki Görüntüle 592668

MaaşAllah canımmmm ağrıda testte diyorki sen yumurtluyorsun İnşAllah çift taraftan çifterçifter gelsin bebişlerinnn :118::118:

Beniii çokkkkkkk ama çok duygulandırdın ve bir o kadarda mutlu ettinnn
Rabbim dualarımızı katında kabul etsn inşAllahhhh.Aminn
İyiki varsınızz,iyiki buradayımm

canım bende şimdilik 100 tane alayım biterse yine alırım

sağol canım
rüyanda hayır olur inş
canım bendede pıhtılaşma var 4 düşük yaptım öncesinde rahimde perde vardı perde allındı iğne kullandım yine bebek öldü
perinatoloji(rüskli gebelik) bakıyo bize bu konuda bi uzman bulsan iyi olur iğne dozuda cok önemli ama mutlaka hematolojiye git
iğne kullanıp doğuranda cok fazla bebek ölümüde cok fazla orası kadere kalmış işte

günaydın kızlar....yeni yıl yeni umutlarla gelsin....
bugün yataktan kalktığımda saat 11 di gerçi okadar uyumadım ama kaklmadımda.kahvaltı yaptık evi toparladım yemeğimi yaptım geldim hemencik.rockhack nereledesin kaçgündür merak ettim seni.
rainbow cnm miasfir gelince öyle cnm allahtan makineler var

kızlar maşallahınız var ne yazmıssınız yawww... kaçgunden beri oku oku bitiremedim ve bitiremicem sanırım 100 fark var nerdeyse..

okumaktan azat ediyorum kendimi

bende 9.30 itibariyle uyandığım gibi renklileri attım makinaya..şimdide beyazlar yıkanıo.. gece iki kukuman kuşu oturduk evde ,tv filan seyrettık sonra havai fişeklere baktık balkondan..tabi çok silah attılar ben ürktüm acıkcası..1 kez havayı sık adam ne şarjoru boşaltıyorsun illaki atacaksann..hem Allah korusun o silahtan çıkan kursun birine isabet etse ne olacak bunun vebalini kaldırabilecekmi bakalım

ben karasal iklim çocuuuu olarak KAR GÖRMEK İSTİYORUM artık... izmiri sevmiyorummm kar yağmıooo burayaaa

fatmacımmm benimmm bebeeemmm latife ettim beeen yoksa hepinizin ciğerini biliyom çözdüm bunca zaman beraberliğimizde

gümüşcüm cuma günü gititğimizde doktorda isteyeyim ozaman hemotolojiyi...cuma günü genetik bakılmak için kan vercez (senın dedğin bumu oluyo yoksa) dna mıza bakılcak yani karı-koca..
Rabbim sanada babana hayırlısını versin ozaman Allahtan ümit kesilmez ,ümidimizi kesersek Yaradanımız bize gücenir yoksa..sabredelim..sabrın sonu mükafat diye düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…