- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.781
Canım benim yaaa çok iyi anlıyorum seni ve eşini.Erkekler daha bir hassas oluyor bu durumlarda.
Psikolojinde bozulduya o yüzden bu derece zor geldi bu ay regl.Son gelişi olur inşAllah.
Canım Allah razı olsun sanada okunsun cnm.1.Sayfada liste yapıyorum ama lütfen ya sen takip et yada birinden rica et olurmu bitanem bu ara kaynanam geleceği için sık giremeyebilriim.
merhB kızlar size bir rüyamı anlatmak istiyorum...
rüyamda (topikteki herkesi görüyorum isim olarak biliyorum hissediyorum..bi kaçınızın yüzünüde görüyorum ancak şuan unuttum cunku 10 gun önce görmüştüm)
maşallah okadar güzel bir rüyaydıkiiii
rüyamda böyle masmavi denize yakın bir kumsaldayız hava sıcak ve Rainbow ablam bize bir kokteyl yapıyor.. bu kokteylin içinde çeşitli otlar ve en sonda kocaman bir balık (yunus yada kopekbalıgı buyuklugunde) bir balığı o kokteylin içine atıp karıstırıyor.. ayy dıyorum içinde balık olmayaydı iyiydi şimdi biz onu nası içicez.. Rainbow ablamda dıyorki ahhh nasıl içilmesin bu, lezzeti bir tatsan bayılcaksın dıyor.. ve hepimize birer bardak bu karışımdan verıyor hepimiz içiyoruz . ve tadıda mükemmel bi karşım oluyor sanki tuttifuritti gibi :) şu meyveli şekerler varya onun gibi tatlı bir karısım oluyıor.. Rainbow ablama diyorumki haklıymıssın ablacımmm tadına doyulmaz bir içecek yapmıssın..ellerine sağlık diyorum.. hepimiz toplanmısız sohbet ediyoruz böyle çok güzel bir rüyaydı...
bu arada 12 aralık benım d.gunumdune bereketli bir gunmusss yaaawww
neyse şimdi okumaya kaldıgım yerden devam edebilirim
haklısın rainbow ablacım hiç olmazsa hastalıgım bulundu,tespit edildi..Allahtan hayırlısı dilemek lazım herzaman..isyan etmek..moral bozmak yok
gumuscum oncelıkle evınıze tasınmıssınız canım hayırlı olsun.. dediğin gibi ben eger hamıle kalırsam riskli gebelık diye gecıyormuş..çok nadir sağ doğum oluyormusneyse vardır herşeyde bir hayırr diyelim..kendi kendimin canını moralman bozmayayım
beni merak eden etmeyen aklına gelen gelmeyenden allah razı olsun dıcemı sanmayınnnbeni nie merak etmıyonuz bakeemmm,sizi gidiler siziiiii
feryalimm bitanemmm vallaha uzun uzun yazmayı bilem özlemişimmm
elfidacımm çok sevındımmmm teyze olacagım demekkendine çok iyi bak.. haplarını iç (folik asit)..dinlen temem mi
daha alpincimin hamiş haberine gelemedimokuma safhasındayım.. beyencem bi sonra tebrık etceem
habiptesinin guzusuuuuumasallah allah nazarlardan saklasınnn
hepinizi tüm hamişlerimizi..mevlam korusun sizleri..
parakedisi ve sevdemm hayırlı olsun tebrık ederim
şuan beynımı zorluyorum kım ne yazmıstı dıye hatırlamaya calısıyorum
hatırlayamadımmmneyse ben sayfaları okumaya devam edimmmm
Bugün sancım var yumurtluyommmama bu sancı geçmeden nasıl şeedcezz bilemmm
Öğlen sağ taraftaydı sancım akşam sola geçti.inşallah çift taraftan yumurtluyorumdurr
Eki Görüntüle 592668
Beniii çokkkkkkk ama çok duygulandırdın ve bir o kadarda mutlu ettinnn2012 de kk ya girmeye cesaret edip sizlerle tanışmış olmak benim için büyük mutluluk oldu.rainbowcuğum senin sayende bir sürü güzel arkadaşım var şimdi. Ve yine senin sayende belki de hayatımda hiç almadığım kadar çok dua aldım ben.bu yüzden öncelikle herşey için sana minnettarım.eminim herkes benle aynı fikirdedir.
Kızlar hepinizi ayrı ayrı sayıp unuturum hata ederim diye genel yazıyorum.hepinizi çok seviyorum iyiki sizi tanımışım.tatlı hamişlerim ve benim gibi hamiş adayı canım arkadaşlarım 2013 hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.2012 den çokdaha güzel geçsin.hamişlerimiz sağlıcakla bebişlerine kavuşsun.hamiş adaylarımızn da önce göbüşüne sonra kucağına gelsin beboları.iyi seneler canım arkadaşlarım
saol ablacım...sen yap listeyi ben okumak isteyenleri hergün güncellerim...zaten ilk sana okunuyor takip ederim..
bu ay nasıl böle sıkıntı çektm anlamadım gayet iyiydim stres felan yoktu herşey allahtan..
4444 Salat-ı Tefriciye
RAİNBOWCOLORS ABLAMIZ İÇİN;
-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:100
-rimel_84:74
KALAN:3530
selamün aleyküm millet
canım bende şimdilik 100 tane alayım biterse yine alırım
sağol canımmerhB kızlar size bir rüyamı anlatmak istiyorum...
rüyamda (topikteki herkesi görüyorum isim olarak biliyorum hissediyorum..bi kaçınızın yüzünüde görüyorum ancak şuan unuttum cunku 10 gun önce görmüştüm)
maşallah okadar güzel bir rüyaydıkiiii
rüyamda böyle masmavi denize yakın bir kumsaldayız hava sıcak ve Rainbow ablam bize bir kokteyl yapıyor.. bu kokteylin içinde çeşitli otlar ve en sonda kocaman bir balık (yunus yada kopekbalıgı buyuklugunde) bir balığı o kokteylin içine atıp karıstırıyor.. ayy dıyorum içinde balık olmayaydı iyiydi şimdi biz onu nası içicez.. Rainbow ablamda dıyorki ahhh nasıl içilmesin bu, lezzeti bir tatsan bayılcaksın dıyor.. ve hepimize birer bardak bu karışımdan verıyor hepimiz içiyoruz . ve tadıda mükemmel bi karşım oluyor sanki tuttifuritti gibi :) şu meyveli şekerler varya onun gibi tatlı bir karısım oluyıor.. Rainbow ablama diyorumki haklıymıssın ablacımmm tadına doyulmaz bir içecek yapmıssın..ellerine sağlık diyorum.. hepimiz toplanmısız sohbet ediyoruz böyle çok güzel bir rüyaydı...
bu arada 12 aralık benım d.gunumdune bereketli bir gunmusss yaaawww
neyse şimdi okumaya kaldıgım yerden devam edebilirim
haklısın rainbow ablacım hiç olmazsa hastalıgım bulundu,tespit edildi..Allahtan hayırlısı dilemek lazım herzaman..isyan etmek..moral bozmak yok
gumuscum oncelıkle evınıze tasınmıssınız canım hayırlı olsun.. dediğin gibi ben eger hamıle kalırsam riskli gebelık diye gecıyormuş..çok nadir sağ doğum oluyormusneyse vardır herşeyde bir hayırr diyelim..kendi kendimin canını moralman bozmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?