ramazan boyu sadece su ve hurma

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.346
198
Toplam sahur ve iftar dahil 7 hurma yeme hakkımız var bolca su ....

Arindiralim vücudumuzu maddi manevi benimle yapmak isteyen buyursun gelsin

Peki zararı olmasın. Buna keşke cesaret edebilsem
Zararı yok eğer sahlik problemin yoksa tabi aidin Salih diye bir kitap var ondan baktim çok yiyoruz asıl sağlıksız olan bu bence yinede bunlar bana ait yorum yani herkes kendi karar versin sonra hakkına girmeyim kimsenin

İmkani yok dayanamazsın vücudunu mahfedersin normal yemeğini ye sınırlı ye ayrıca ramazan kilo vermek için degil ki

İmkani yok dayanamazsın vücudunu mahfedersin normal yemeğini ye sınırlı ye ayrıca ramazan kilo vermek için degil ki
Kilo vermek icin oldugunu yazmadım nerde yazmisim onu gosterirmisiniz maddi manevi arinmak

Arkadaşlar aslında bilmeden böyle yorum yazmayın aidin Salih adlı bir tip doktorunun kitabından yola çıkarak yapmaya karar verdim kiii zaten hurma çok besleyici bir gıda
Yani ağzınıza ramazan boyu hurma ve su dışında bişey girmeyecek mi? Doğru anladım değil mi

Arkadaşlar aslında bilmeden böyle yorum yazmayın aidin Salih adlı bir tip doktorunun kitabından yola çıkarak yapmaya karar verdim kiii zaten hurma çok besleyici bir gıda

Bir deneyin bakalım. Kan şekeriniz düşer diye tahmin ediyorum. İftarda az da olsa biraz yemek yeseniz daha sağlıklı olur sanki.

Baklaim inşallah başarabilirim konuyu acmamdaki amaç su buraya gecirdigim surecleri yazacağım insallah ...çok yiyoruz arkadaşlar dünyada o kadar aç insan varki ama biz onları anlamak için oruç tutarken dahi çok yiyoruz 7 hurma size çok az geliyor degilmi ama günde 1 hurma yiyemeyen çocuklar insanlar var şu dünyada .. bakalım neler olacak merakla bekliyorum tartilmayacagim amacım kilo vermek değil çünku amacım arinmak merak edenler içinde buraya yaşadıkları mi bir kısmını yazicam inşallah

Baklaim inşallah başarabilirim konuyu acmamdaki amaç su buraya gecirdigim surecleri yazacağım insallah ...çok yiyoruz arkadaşlar dünyada o kadar aç insan varki ama biz onları anlamak için oruç tutarken dahi çok yiyoruz 7 hurma size çok az geliyor degilmi ama günde 1 hurma yiyemeyen çocuklar insanlar var şu dünyada .. bakalım neler olacak merakla bekliyorum tartilmayacagim amacım kilo vermek değil çünku amacım arinmak merak edenler içinde buraya yaşadıkları mi bir kısmını yazicam inşallah
Peki süre çok uzun değil mi? Arınmak dediğimiz şey üç beş günle kısıtlanmalı. Ramazan boyunca nasıl olacak

Doğru söylüyorsunuz da 7 hurma da çok az:)
Konuyu takipteyim merak ediyorum kaç gün dayanabileceksiniz.

Takip edecegim canim..coook haklisin :(

Yetersiz beslenmeden dolayi rahatsizlanacaginizi dusunuyorum ben. Aidin salih islami tibbi benimsemis bir hekimdi, kadini potansiyel katil olarak nitelendiren cok fazla insan vardi. Bir kitaba bu kadar gozukapali guvenmezdim ben olsam. Hele ki 21. Yuzyilda yazilan bir kitapta bolca dine gonderme yapan bir hekim sozkonusuysa. Umarim sagliginiz bozulmaz, basarilar.

Back
X