Ramazan da kilo almamak sorunsalı

sherlocked

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
68
0
6
İstanbul
uzun zamandır foruma girememiştim bazı sebeplerden, kilo aldım verdim derken geçen gün spor yaparken ne kadar acı çktiğimi farkettim kilo kolay verilmiyo bildiğimiz üzere,ben de çoğu insan gibi oruç tutarken kilo alırım ruhumuzu huzura kavuşturan ibadeti yerine getirirken bedenimize işkence etmemeliyiz diye düşünüyorum bu yüzden ramazan ayına girmeden tartıldım 70.2 yim şu an ve tekrar başa dönmemek hatta 5 kilo vermek istiyorum ramazan da olduğumuz için değil tabi zaten bi kaç aydır devam ettiğim zayıflama işini devam ettirmek için :))
bana katılmak isterseniz beklerim <3

Açıkçası bende ramazanda kilo vermek isteyenlerdenim ,,,,uzun zamandır diyetteyim ama ramazandan dolayı kilo almak değil vermek istiyorum .boyum 165 kilom 56 derdim eski kiloma dönmek ama kilo vermek dediğin gibi tam bi işkence hele benim gibi zor veren biriysen evde yürüyüş bandım plates topum egzersiz aletlerim var ama tek başıma bunları yapmak çok sıkıcı ....istersen sana katıla bilirim

benim için bir zevktir :)) tek başına sıkıcı aynen ben jillian abla sayesinde 8 kilo verdim ondan önce de bi 12 kilo vermiştim yani toplam 20 kilo verdim şimdi son 10luğu patlatıp bu işi bitirmek istiyorum benim için artık sadece koruma dönemi başlasın istiyorum çünkü çok stresli ve insanın bir çok şeyi kaçırmasına sebep oluyor :)) umarım istediğimiz sonuçlara kavuşuruz pazartesi bildirim yapalım ne dersin?

iftardan 1 saat önce sporu yaptım içim rahat bi şekilde sofraya oturdum Allah kabul etsin herkesin :)) kahvaltılık yedim iftarda pazartesi tartılıcam inşallah iftarla sahur arası bol su da içmek lazım elimde şişeyle dolaşayım artık :)

olur pazartesi bildirim yapalım bende senin sayende yürüyüş bandını kullanmış olurum ... yoksa kullanmaya hiç niyetim yok .. fare gibi hep aynı yerde yürümek çok sıkıcı benim için .. senin de yürüdüğünü bilmek belki beni gaza getirir. ben çok yiyen biri değilim ama anlamıyorum tatlı sevmem yağlı sevmem ekmek pek yemem sanırım biraz insülün direncim var senin sayende belki bende isteğim kiloya düşerim hoş çevremdeklier zayıfsın işte daha ne vericen diyor ama ben mutlu değilim .. sahurda yarım domates 3zeytin birazda ekmek yedim tabi2litre su iftarda da yarım kase çorba bir hurma biraz domates ilerleyen sastte bir avuç balık kraker ki bu benim kaçamağımdır 7 kaysı yeşil çay bide 2kahve ,,, ay ben ne çok yemişim yazınca anlıyor insan . ama hiç yürüyüş yapmadım yarın senin sayende yapıcam ama bu arada ben formu pek kullanmayı bilmiyorum o yüzden bazen aksilik yaşıya biliyorum ,,,konuyu bulamıyorum bazen valla çok sevindim benim gibi birinin olmasına

ben sağlıkçıyım aç karna yaptığın spor kasların yakımına neden oluyor bu nedenle iftardan sonra yaparsan emin ol daha iyi sonuç alırsın ben böyle yapıcam

ne demek isteyen herkes gelsin kalabalık daha iyi motive oluruz :))
ben de yürüyüş yapıyorum günde 1 saat ama hafif tempolu ,yürüyüş kasları da güçlendiriyo spor yaptığımda da yemekten sonra yapamıyorum ben ya alışkanlık olmuş hep yemekten önce yaparım kaslarımı güçlendirmek için ağırlık,yağ yakımı için de kardiyo yaparım içimi böyle rahat tutuyorum

bende ilk gun tartıldım 70,7 yim bu benim hayatımın en fazla kilosugecen yıl dugunden once 68 kilodan 57 ye düşmüştüm şimdi balayı fotolarıma bakıyorum da neden geri aldım ki diyorum ama bunye bu civarda kiloy alışmış ya aynen geri aldım kiloları
ben de normalde razamanda 2 kilo alanlardanım ama bu sebne almak yerişne vermek istiyorum yediğime dikkat ediyorum şimdilik ama bu akşam itibariyle iftardan sonra yürüyüş de yapıcam inşallah tatlı da hiç yemicem misafirliğe gitsem bile

bi kere yapmışsınız yine yaparsınız kafaya takmayın fazla bi kilonuz yok yavaş yavaş streslenmeden veririz 69dan düşmeye başladığınızda zaten motivasyonunuz da artar en azından benim öyle olucak
bir de kızlar ne zaman tartılınmalı iftardan önce mi yapalım?

evet aramıza katılmana çok sevinirim.. sende benim gibi evlendikten sonra kilo alanlardansın ..5 yıllık evliyim bu sene baktım git gide genişliyorum bebek olsa anlıycam ama oda yok bu ramazan eski kiloma dönmeliyim . yemek yemek nereye kadar .)

ben dukan yaparkende her gun tartılıyodum ve ramazanda dikkat edicem dedim en azından dişyet için başlangıç olsun ve bugun 69.6 olmuşum bile çok mutluyum

Çok güzel kilo verdiniz,tebrik ederim

kızlar bişey sorucam bu kilo çizelgesini nasıl kullanıcam anlamadım. bide nezaman tartılıcaz oruçken gayet hafifim iftardan sonra da o kadar çık su içiyorum ki ozamanda gayet ağır ))

kızlar bişey sorucam bu kilo çizelgesini nasıl kullanıcam anlamadım. bide nezaman tartılıcaz oruçken gayet hafifim iftardan sonra da o kadar çık su içiyorum ki ozamanda gayet ağır ))

o attığım linktekileri anlatıldığı gibi doldurun sonra gösterilen yeri kopyalayın kullanıcı kontrol paneline girin ek bilgilerde çizelge kısmına yapıştırın :))
bence iftardan 1 saat önce falan tartılalım aç karna olduğumuz saat o zaman çünkü normalde sabah aç karna tartılıyorduk en iyi sonucu aç karna olduğumuz zaman verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…