Ramazan da kilo almamak sorunsalı

kızlar ramazanda sporsuz olmaz diye düşünüyorum jillian çok zorluyo plates yapıcam yarım saat falan bana katılmak isterseniz linkte atayım buraya birlikte yaparız

tam tahmin ettiğim gibi 1 gram bile verememişim e tabi normal, yemekten kısmadım,metabolizmam yavaş adet de olmadım almadığıma şükür bu hafta daha dikkatli davranmalıyım of ya moralim bozuldu bi göremedim 60ları

evet kilo vermişim ,tartıya göre ki ilk kilom 56 şimdi tartıldım 54,5 çıktım umarım bu su kaybetmemden dolayı değildir.bi 52 olsam rahatlıcam. biraz şaşırdım çünkü yürüyüşü düzenli yapmadım. ama her iftardan sonra tarçınlı limonlu yeşil çay içiyorum bide plates topunda zıplıyorum bacak kaslarım çidden iyi çalışıyor bu hafta nerdeyse hiç tatlı yemedim, siteye beni kabul eden arkadaşa çççok teşekkür ederim

sakın moralini bozma .. emin ol vermişsindir çünkü adet döneminde şişersin ki buda kilona kilo olarak tartıda karşına çıkar kii sen eğer kilo vermemiş olsaydın emin ol kilo aldığını düşünürdün ki sabitsen ozaman vermişsindir

inşallah valla kızlar :)) pilates günde yarım saat yapmayı düşünüyorum bugün başlicam inşallah kilo veren herkesi de tebrik ederim darısı hepimizin başına bayrama en az -3 le girmek istiyorum çünkü (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…