- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
canim baklava çekti şu an duvarları baklava tepsisi gibi görüyorum
benim anlamadigim o baklavalari takınca nefes alacak tek uzvu kalmış onun da üstünde oturuyor ondan buz dolabina yönelmiş de olabilir kötü düşünmeyelim.
neyli istersen ben ıslak kek severimNeliiiiii
neyli istersen ben ıslak kek severimama misafir olan sensin oruçlu oruçlu canımı kek istedi canım yaaa
canim baklava çekti şu an duvarları baklava tepsisi gibi görüyorum
benim anlamadigim o baklavalari takınca nefes alacak tek uzvu kalmış onun da üstünde oturuyor ondan buz dolabina yönelmiş de olabilir kötü düşünmeyelim.
gelirken kendi getirdiyse demekkiMisafir nesi oluyor ki acep? Aç gözlü misafir baklavayı kime saklayım diye telaşlandıki?
O kadar görgüsüz biri sanmam paraya da kıysıngelirken kendi getirdiyse demekki
sorma ya yemek bakıyım dedim tarif değişik bişiler ama bakamadım yemediğim şeyleri bile canım çekiyor hoşgeldi ramazan :)O kadar görgüsüz biri sanmam paraya da kıysın
Konu sahibi kadar biz de sinir olduk burada valla; bir de canım tatlı çekeyüüü şimdi
İkinci günü bitti sayılır bile çok hızlı geçiyor mubarek. Akşamında keyfi bir başkasorma ya yemek bakıyım dedim tarif değişik bişiler ama bakamadım yemediğim şeyleri bile canım çekiyor hoşgeldi ramazan :)
amaan moral bozmaya degmez Carrie, belki farkinda bile degildir.. aldirma..Zaten soğudum ama arkadaşımdan değil o misafirinden.ığğğ en sevmediğim insan tipi görmemiş
görgüsüz kadınn bu insanlar nasıl bukadar açgözlü olabiliyor anlamıyorum gerçekten ben olsam arkadaşıma görümcesnin yaptıgı haraketi söylerdim oda görümcesine laf sokardı ayıp diye görümce kelimesinden bile nefret ediyorum ben ya )Görümcesiydi. Bi kaç gündür onda kalıyor çocuğuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?