- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi 1impossiblelove
ay güldüm sağol şuanda ondan daha değerli süt üreten bir çift memem var şükür :)Kızlar memişlerim için kavga etmeyın
Böyle memen olsa keşke![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay güldüm sağol şuanda ondan daha değerli süt üreten bir çift memem var şükür :)Kızlar memişlerim için kavga etmeyın
Böyle memen olsa keşke![]()
İftara cagırdım işte herseyı sıldı supurduler gıbı gıbı ..Sende al kapısına bırak. Muhatap olma. Pişirdigi yemeğin lafını nasıl yapmış anlamadım ben. Ne demişler.
Oyle dusunmeyin hamilesiniz hassassiniz onlarda bellili cahiller buradanda gaz almayin pisman olup ozur niteliginde iletisim kurmaya calisiyor olabilir ramazan ayri gayri kusluk olmaz demis olabilir ayip onlarin ayibi niyeti iyide olabilir bir yerde ben onlarin gonderdigini baskasina veripte yedirmem demissiniz ama o makarnaya bulgura ihtiyaci olanda var evinde sevinecek olanda var verin biri sevinsin vesile olun onlarada munasibiyle x yere veya kisiye verdik bizim ihtiyacimiz yok saolun Allah hayrinizi kabul etsin deyin gecin donersede cvp vermeyin ararsada onlar zaten gorusmek istemediginizi anlarlarA
cıkcası ıftara cagırıp baska ortamlarda benı duskun gıbı gosterıp yedıgım lokmanın hesabını yapan ınsana fazla tevazu gostermıstım
O yuzden ıstemıyorum
ay güldüm sağol şuanda ondan daha değerli süt üreten bir çift memem var şükür :)
İftara cagırdım işte herseyı sıldı supurduler gıbı gıbı ..
Esım baskasının evınde asla yemek yıyen bırı degıl ki o aksam hep durttum ye dıye ayıp dıye
Ikı lokma zor yedı yıne ayıp olmasın dıye
Kaldı kı hadı sıldım supurdum
İftara cagırdın agız yapmak nıye
ay burdakı amac ortaya cıktı glb koli bahane sanırım şükür fizigım guzel oldugundan pörsüme riski 0 sagol benı dusundugun ıcn:) genler önemlii
Dogumdan sonra pörsümezler inşallah
Gidişattan bende memnunum suan![]()
Canım evıme gıren aylık gelır ust duzeydeOyle dusunmeyin hamilesiniz hassassiniz onlarda bellili cahiller buradanda gaz almayin pisman olup ozur niteliginde iletisim kurmaya calisiyor olabilir ramazan ayri gayri kusluk olmaz demis olabilir ayip onlarin ayibi niyeti iyide olabilir bir yerde ben onlarin gonderdigini baskasina veripte yedirmem demissiniz ama o makarnaya bulgura ihtiyaci olanda var evinde sevinecek olanda var verin biri sevinsin vesile olun onlarada munasibiyle x yere veya kisiye verdik bizim ihtiyacimiz yok saolun Allah hayrinizi kabul etsin deyin gecin donersede cvp vermeyin ararsada onlar zaten gorusmek istemediginizi anlarlar
İşte bundan dolayı istemıyorumHimm yani sildiler supurduler çok da kötü bir laf değil. Yani çok güzel yemek yaptım bayildilar anlamına da gelir. Ama alt metni sen biyorsun senin ağırina gittiyse bırak kapılarına.
Su kisma bise diyemem o ayri o zaman iade edersinizCanım evıme gıren aylık gelır ust duzeyde
Yarın ne olacagım belli degıl buna ragmen ben ego yapmıyorum .
Ama kendısı arkamdan ettıgı lafları kendısıne sordugumda dahı demıssem ne olmuş gıbı gulerek bır cevap verdı .
Kaldı ki kayınpederımle ortaklıktan sonra gelırıne karıstrdıgı para helal degıl
Ne kendım yerım ne baskasına yedırırım bu yuzden
Tatlım ben farkındaysan sana laf sokmuyoruminternetin her noktasında karsımıza cıkmasa profil resmin senın olduguna ınancaz da ne bu çaba anlamadım neyse guzel ramazanlar:)
Ne alaka ya:)) herkes kendi fotosunu mu koycak illa? Kizin profil fotosunu bile kiskandiniz ya helal olsun size, helal olsun :))internetin her noktasında karsımıza cıkmasa profil resmin senın olduguna ınancaz da ne bu çaba anlamadım neyse guzel ramazanlar:)
yıne benı buldu Aman Allaım neden kıskanayım kilolu obez vs değilim hadi öyle olsam neysee de başta da savundum gormedın glb mesajı bukadar takıntı zarar bünyeye rıca edıcem bana yazma sürekli :) byeeNecalaka ya:)) herkes kendi fotosunu mu koycak illa? Kizin profil fotosunu bile kiskandiniz ta helal olsun size, helal olsun :))
Bence mubarek gun kavga kiyamet kopmasin onlarin ne dusundugu cokmu onemli koliyi alin ihtiyac sahibi birine verin sizde kullanmayin hem iciniz rahat etmis olur hemde esinizde tadiniz bozulmazesımde hala olmaz ayıp olur dıyor , onların yaptıgı cok dogruymus gıbı . Erkek kardesım geldıgınde gonderıcem bugun . Benımlede o ınsanlar ıcın bır kolı yuzune kavga ederse esım kendı bılır
Surekli mi :) tey Allahim yazilara bak havalara bak :))yıne benı buldu Aman Allaım neden kıskanayım kilolu obez vs değilim hadi öyle olsam neysee de başta da savundum gormedın glb mesajı bukadar takıntı zarar bünyeye rıca edıcem bana yazma sürekli :) byee
İyi yapıyorsunuz...Karsi komsumuz abim şaka yollu birsey dedi diye ac karnini doyur dedi ... kadin et falan getirir kesinlikle almam ... kapisina birakin nereye verirse versin.. yanlis anlamayin cok sukur etimizde yiyecegimizde ama o israrla getirir .. kimseden birsey alip laf ettirmem
Aaa ben de yeni gördüm şimdikProfil fotosu ne alaka ya?Tikkabilla ninda fotosu ayni oldugu icin
1impossiblelove seni karistiriyorum hep:)
Hatta seni hamile sandim bu konu sahibinide estetikli sandim bi ara :)))Aaa ben de yeni gördüm şimdik![]()