ramazan kolısı

Sende al kapısına bırak. Muhatap olma. Pişirdigi yemeğin lafını nasıl yapmış anlamadım ben. Ne demişler.
İftara cagırdım işte herseyı sıldı supurduler gıbı gıbı ..
Esım baskasının evınde asla yemek yıyen bırı degıl ki o aksam hep durttum ye dıye ayıp dıye
Ikı lokma zor yedı yıne ayıp olmasın dıye
Kaldı kı hadı sıldım supurdum
İftara cagırdın agız yapmak nıye

A

cıkcası ıftara cagırıp baska ortamlarda benı duskun gıbı gosterıp yedıgım lokmanın hesabını yapan ınsana fazla tevazu gostermıstım
O yuzden ıstemıyorum
Oyle dusunmeyin hamilesiniz hassassiniz onlarda bellili cahiller buradanda gaz almayin pisman olup ozur niteliginde iletisim kurmaya calisiyor olabilir ramazan ayri gayri kusluk olmaz demis olabilir ayip onlarin ayibi niyeti iyide olabilir bir yerde ben onlarin gonderdigini baskasina veripte yedirmem demissiniz ama o makarnaya bulgura ihtiyaci olanda var evinde sevinecek olanda var verin biri sevinsin vesile olun onlarada munasibiyle x yere veya kisiye verdik bizim ihtiyacimiz yok saolun Allah hayrinizi kabul etsin deyin gecin donersede cvp vermeyin ararsada onlar zaten gorusmek istemediginizi anlarlar

İftara cagırdım işte herseyı sıldı supurduler gıbı gıbı ..
Esım baskasının evınde asla yemek yıyen bırı degıl ki o aksam hep durttum ye dıye ayıp dıye
Ikı lokma zor yedı yıne ayıp olmasın dıye
Kaldı kı hadı sıldım supurdum
İftara cagırdın agız yapmak nıye

Himm yani sildiler supurduler çok da kötü bir laf değil. Yani çok güzel yemek yaptım bayildilar anlamına da gelir. Ama alt metni sen biyorsun senin ağırina gittiyse bırak kapılarına.

Oyle dusunmeyin hamilesiniz hassassiniz onlarda bellili cahiller buradanda gaz almayin pisman olup ozur niteliginde iletisim kurmaya calisiyor olabilir ramazan ayri gayri kusluk olmaz demis olabilir ayip onlarin ayibi niyeti iyide olabilir bir yerde ben onlarin gonderdigini baskasina veripte yedirmem demissiniz ama o makarnaya bulgura ihtiyaci olanda var evinde sevinecek olanda var verin biri sevinsin vesile olun onlarada munasibiyle x yere veya kisiye verdik bizim ihtiyacimiz yok saolun Allah hayrinizi kabul etsin deyin gecin donersede cvp vermeyin ararsada onlar zaten gorusmek istemediginizi anlarlar
Canım evıme gıren aylık gelır ust duzeyde
Yarın ne olacagım belli degıl buna ragmen ben ego yapmıyorum .
Ama kendısı arkamdan ettıgı lafları kendısıne sordugumda dahı demıssem ne olmuş gıbı gulerek bır cevap verdı .
Kaldı ki kayınpederımle ortaklıktan sonra gelırıne karıstrdıgı para helal degıl
Ne kendım yerım ne baskasına yedırırım bu yuzden

internetin her noktasında karsımıza cıkmasa profil resmin senın olduguna ınancaz da ne bu çaba anlamadım neyse guzel ramazanlar:)

Himm yani sildiler supurduler çok da kötü bir laf değil. Yani çok güzel yemek yaptım bayildilar anlamına da gelir. Ama alt metni sen biyorsun senin ağırina gittiyse bırak kapılarına.
İşte bundan dolayı istemıyorum
Cunku kullandıgı bır cok kelime elının lezzetını ortaya koymadıgını gosterıyor

Canım evıme gıren aylık gelır ust duzeyde
Yarın ne olacagım belli degıl buna ragmen ben ego yapmıyorum .
Ama kendısı arkamdan ettıgı lafları kendısıne sordugumda dahı demıssem ne olmuş gıbı gulerek bır cevap verdı .
Kaldı ki kayınpederımle ortaklıktan sonra gelırıne karıstrdıgı para helal degıl
Ne kendım yerım ne baskasına yedırırım bu yuzden
Su kisma bise diyemem o ayri o zaman iade edersiniz

internetin her noktasında karsımıza cıkmasa profil resmin senın olduguna ınancaz da ne bu çaba anlamadım neyse guzel ramazanlar:)
Tatlım ben farkındaysan sana laf sokmuyorum
Nasıl anladın bılmıyorum ama fızıgım guzel gıbı bır betımleme yapmadım ben konuda
Fızık yarıstıracak olsam podyuma cıkarım

Necalaka ya:)) herkes kendi fotosunu mu koycak illa? Kizin profil fotosunu bile kiskandiniz ta helal olsun size, helal olsun :))
yıne benı buldu Aman Allaım neden kıskanayım kilolu obez vs değilim hadi öyle olsam neysee de başta da savundum gormedın glb mesajı bukadar takıntı zarar bünyeye rıca edıcem bana yazma sürekli :) byee

esımde hala olmaz ayıp olur dıyor , onların yaptıgı cok dogruymus gıbı . Erkek kardesım geldıgınde gonderıcem bugun . Benımlede o ınsanlar ıcın bır kolı yuzune kavga ederse esım kendı bılır
Bence mubarek gun kavga kiyamet kopmasin onlarin ne dusundugu cokmu onemli koliyi alin ihtiyac sahibi birine verin sizde kullanmayin hem iciniz rahat etmis olur hemde esinizde tadiniz bozulmaz

yıne benı buldu Aman Allaım neden kıskanayım kilolu obez vs değilim hadi öyle olsam neysee de başta da savundum gormedın glb mesajı bukadar takıntı zarar bünyeye rıca edıcem bana yazma sürekli :) byee
Surekli mi :) tey Allahim yazilara bak havalara bak :))

Ramazan kolisi ihtiyaç sahibine verilir.Bayram şekeri gibi birşey değil yani ayıp olmasın diye alasiniz.Esinize de bunu söyleyin.Ramazan da iftara davet gibi birşey olmadığını ,amaçlarının "karnınızı kendi evinizde doyurursunuz " vb.birsey soylemek olduğunu (geçen iftarda yediğiniz yemeğe kadar laf etmelerinden yola çıkarak bu yorumu yapiyorum) ve ya hiçbir anlamı olmayan saçma bir davranış olduğunu ama kolinin yerinin sizin haneniz olmadığını söylersiniz.

Karsi komsumuz abim şaka yollu birsey dedi diye ac karnini doyur dedi ... kadin et falan getirir kesinlikle almam ... kapisina birakin nereye verirse versin.. yanlis anlamayin cok sukur etimizde yiyecegimizde ama o israrla getirir .. kimseden birsey alip laf ettirmem
İyi yapıyorsunuz...

Back
X