Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
kız bu çorba değil ağa paşa bi yemek olmuş . Görüntü süper gerçekten eline saglık .

Ya bazı geceler gıkınız çıkmıyo bazende döktürüyorsunuz çenesi düşükler sizi
Ben sahur yemeği hazırlarken konuşuyorlar geneldeSahur bitiyor geliyorum ,kaçmışlarKızların odası geldi mi?Bayram temizliğine başladın mı?Gerçi seni düşüneyim ,kızların var ,sana yardım ederBenden duymuş olma Nevreste ve -VUSLAT- akşama kadar yatıyormuş,kızlarına iş yaptırıyormuş

Aa deme
Dün odayı topladım ben duvar kagıtlarını sildim büyük kızım koltukları . Küçük cadıda çamaşırları vs astı .. Akşama bitirdik ana bende bittim yani sadece oturma odasını . Ay ne çor kırdök var evde ya
Bugun öğlen oturma odasındaki takımı ofise depoya götürecekler öğleden sonrada ilk takım geliyor . Yarında digeri .sonrada gelsin diger odaların dolapları duvarları . İş çokkkk yani deynebim ..o değilde salonda nasıl oturacaz onu bilmem benim koltuklar saraydan kalmış gibi eskidiler zatende rahatlık bakımından zor olacak birde misafir bakımından tek salon zor olacak . Neyse idare edeceğiz artık ev değiştirene kadar ...

Akşam sende yokmuşsun bizsiz laflaşmışlar

Bu sene ben de oğluma oda yaptım,oturma odası da değişti,yatak odası da.Kışın oturma odası soğuk oldu,şimdi de yatak odası çok güneş alıyor ,sıcaktan yatamıyoruz.Geçen gece eşim biz burada yatalım mı dedi oğluma ,oğlum kabul etmedi.Lise sona geçti şimdi.Güya daha iyi derslerine motive olsun,kızım Onu rahatsız etmesin diye şeyettiydik ama istediğimiz performansı alamadık,inşallah bir dahaki seneye.Evde ne kadar eski eşya varsa atasım var.Az eşya çok huzur

Bende çok sevindim ve burnum kolay kolay oyle her kokuyu almaz akşam oğlumun bezinin kokusunu bile aldı ins kizcem olduğu içindir . Öylesine bir bulantı degildir
Aaa cimcime gerçekten mi. Hadi hayırlısı güzel haberler bekleyelim senden de. Minnak bi cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…