Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Takı vs... pek kullanmıyor canım:) Çantayı da karne hediyesi olarak istedi, aldım Yarın çıkıp bakıcam bir şey artık
ay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi, dogum gunu hediyesi, bayram alisverisi yapilacak benide evlat edinin barii oh ekmek elden su golden cocuk olmak var valla

beklentiyi yukseltirseniz olacagi o iste ama iyi olmus hediye sayesinde basariyi arttirmis.gelecegi guzel olur insallah...

Bunu bazen bizde yapıyoruzBoşa gitmesin bari işe yarasın
esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane

esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane
Tabi canım ihtiyaç dışı birşey hiç alınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…