Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
ben buyuk yaz temizligini ramazandan bi hafta once bitirmistim meselede.
yagmursuz gun olmayinca camlar hic gorulesi durumda degiller.son gnleri bekliycem artik.
Bende öyle yapmıştım
Bizim tayin durumu var belli olmazsa memlekete gideceğim,olmazsa zaten ev toplayacağım o yüzden iş yapmayacağım

Ailen burada mı
evet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyo

evet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyo
Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zor Ben ülke içinde zorlanıyorum,seni düşünemiyorum
Ailen gelebiliyor mu,yoksa görüşemiyor musunuz

Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zor Ben ülke içinde zorlanıyorum,seni düşünemiyorum
Ailen gelebiliyor mu,yoksa görüşemiyor musunuz
babam geldi 3 yil once .ama baya masrafli oluyo onlar icin.
benimde burda oturum hakkim yok o sebeple gidemiyorum simdilik.
insallah vize yada fransiz kimligi alirsam bayramlarda en azindan 1 hafta burdan kacarim artik

İnşaAllah güzel sonuç alırsınız canım

Hiç iyi olmadı Nevoşum ya Kafa patlatıyorum peş peşe ne hediye alsam diye
kiz cocuguna hediye cok kolay oluyor.
parfum var, takilar var, elbise canta fln var.bayramda yaklasiyo guzel bi elbiseyle kurtulursun bnce

İnşaallah canımBu aylarda çok sıkıntılı oluyorumBelirsizlik bana yaramıyor
O konuda haklısın arada mesafe olunca iyi oluyor
Sıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllah Aynen, benim doğum günümden sonra 5 ay fark oluyor, eşimin doğum gününden sonra peş peşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…