Ezan okundu ne ilacıSnaadaaaa nevosssss allah rahatlik versinn allah uzun omur versin ilaclarini icmeden uyumaaam.dislerini de suyun icine at sabah takarsin
ayy ne guzel helal olsunKkda aktif 45-50 yaş üzeri tanıdığım ablalar var
Ablan sayılır mutlaka abla demen gerekiyoryasim 24.cocuklulara abla diyorum prensibim bu (dermisim)
ne ablammi sayilirAblan sayılır mutlaka abla demen gerekiyor
Snede git karsimdanyasim 24.cocuklulara abla diyorum prensibim bu (dermisim)
Allah sanada nasip.etsin 18 yasinda olsam.cocugum.olsaydi ablamk diyececektin sende bunlarla oldun yaaa hic gozukme gozumeeeyasim 24.cocuklulara abla diyorum prensibim bu (dermisim)
Sabah takta ne dedigini bilelimmmEzan okundu ne ilacıBen çoktan içtim ilaçlarımı
Dişlerimi çoktan suya koydum
Hem gece hem gündüzSen ne yapıyorsunEşin gece mi çalışıyor
Hayaller ve hayatlar dedikleri bu olsa gerekAçardık di mi?Sen bana su böreği yapardın,sarma yapardın,mantı yapardın,baklava yapardın,ben de gelirken bir kola alırdım ,dedikodu yapardık.Sonra çay yapardın,yanında elmalı kurabiyen de olurdu ,çayı da hallederdik.Daha sonra kahve de yapardın bana,yanına da lokum koyardın,iyi olurdu.Eve gelirken de çantama dut koyardın
@deynepnaz bu aralar kaytarıyor, gelmiyor bu saatlerde
Bu saatte uyuyorsunuz diye düşünmüştüm.Sabah erken kalkıyorsa oturamıyordur
Hayalde mi kurmayalımHayaller ve hayatlar dedikleri bu olsa gerek
Kur kur en güzeli Leyla olup hayallerde yaşamak zatenHayalde mi kurmayalım
netlon tencere setini oneririm bulursaniz cok kullanisli ve yapismayan teflon cinsinden.Benim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Beğeneceğinize hani bir fikir verseniz diyorumKızlar arkadaşıma koltuk görmeye gideceğizde ev hediyesi olarak ne alayım fikirlerinizi bekliyorum
Koltuk görmek nasıl oluyor ki?Beğeneceğinize hani bir fikir verseniz diyorum
Koltuk görmek nasıl oluyor ki?.Hadi ev hediyesi desen neyse de.Şık bir saat olabilir,eksik olan bir ev eşyası ,mutfak eşyası olabilir.Şık kek fanusu olabilir,nevresim takumı olabilir,süs eşyası olabilir.