Ben pazartesi tartılıyorum. Benim dışında bir, iki arkadaş arada yazıyor. Buranin tek aktif üyesi benim:)))
Ne güzel, inşallah beraber zayiflariz:) Ben de 53 kilo olmak istiyorum, hedeflerimiz aynı, kilomuz da yakin.İyi yol arkadaşı oluruz değil mi:))Ben de variiiim :)aktifim yani
Kizlar ben de geldim.kusura bakmayin biraz yogundum.Ne güzel, inşallah beraber zayiflariz:) Ben de 53 kilo olmak istiyorum, hedeflerimiz aynı, kilomuz da yakin.İyi yol arkadaşı oluruz değil mi:))
Süper valla.cok net bir menü.kacamak yok galiba.maşallah.senin kilo kacti canimBen de menümü yazayim:)
Sabah: omlet, yeşil çay
Öğle: çorba, zeytinyağlı sarma, patates salatası
Akşam: bir kase baharatli yoğurt
Spor: yürüyüş
Senin menün de gayet güzel.Bu sekil devsm edersen vermemen mümkün degil.maşallah.sen kilo kacti canim.Ooo menuler süper pasta sarma mmmm :)
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
1 kucuk domates
2 tane biber
Rafadan yumurta
Öğleden sonra
5 hurma 2 ceviz (bugun is yaparken vakit gecmis saat 3 gibi yedim)
Aksam
4 kasik mercimek yemegi
Ekmegin kucuk kosesi
Ayran
Ilerleyen saatlerde muhtemelen
Pul biberli yoğurt
Ben 62yi zorluyorum ama sizin kadar sıkı bir beslenme programim yok.Ben 3.haftanin icindeyim
Gecen
C.tesi 60.7kg idim.
Bu hafta ne olacak acabaaaa
Hep beraber verelim ins.
Kaçamak hiç yok diyemem ama abartılacak şekilde değil:) Kilom bu hafta biraz artıda ama tamamen suni bir artış,çünkü ödemim var.Pazartesine kadar ödemimi atabilir miyim bilmiyorum...Süper valla.cok net bir menü.kacamak yok galiba.maşallah.senin kilo kacti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?