- 12 Ocak 2013
- 184
- 5
- 118
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Günaydın canım,
Ben de 21 yaşında 1.52 boyunda 65 kiloyum.. Geçen yıl 7 ayda 15 kilo verdim diyet ve sporla. Şimdi sporu bırakınca aldım ve 55 kiloya inmek istiyorum.
Sahur da senin dediğin gibi kahvaltı tür domates salatallık 2 dilim ekmek yiyerek günü de daha rahat geçirmeye calısıyorum.
Çok zayıflık da iyi değil bence. :) Ama baktın 55'e düştün hala vermek istiyorsun devam edersin o zamanBoyumuza göre oranladıgımız da benım 47 kilo olmam lazım. Çirkin olmamak içinnn o kadarr zayıf olmak istemiyorum yüzden çok zayıflıyorum suratım küçülüyo :)
Tabiki de kabul ederiz , hoş geldinkızlar bende varım ama ben 25 yaşındayım kabul edermisniz1.63 boyunda 57 kiloyum yaklaşık 4 kg daha versem 53 süper olcak sahurda kahvaltılık akşam hafif yemekler ve su banada uyar
Tabiki de kabul ederiz , hoş geldinÇok fazlalığın yokmuş 4 kiloyu da veririz beraber umarım :)
inş.kızlar başka bi gruptan kızlarla beraber yazışma sonucu 62 den 57 ye düştüm pantalonda 2 beden küçüldüm sizlede geri kalanı vericez inş. :)
Nasıl verdin 5 kiloyu, neler yaptın?
Anladım canım demek ki kilo vermeye yatkın bir bünyen var şanslı olanlardansın :)canım ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım o 5 kiloyu nasıl verdiğime gelince sade spor bol su ve arada içtiğim yeşilçayın etkisi oldu sanırım yoksa ben o süreçte gece yatmadan 3 tabak kuruyemişte yedim baklava börek kek kızartma pilav herşey yedim yani ama 28 günde o 5 kiloyuda vermiştim
Anladım canım demek ki kilo vermeye yatkın bir bünyen var şanslı olanlardansın :)
olabilir canım ama süreçi devam ettirsemde son bikaç kiloyu daha versem sen yeşilçay içmeyi severmisn
Evet severim ben de :)
ben hiç sevmem başladı işkence saatim diyerek içiyorum düşün yani :)
İçine limon sıkabilirsin daha iyi oluyor tadı öyle :)
Faydasını görürsün inş :)buzamana kadar yeşilçayın sadesini içtim ballısını bide ginkgolusunu içtim ballısı biraz daha iyi sanki zaten sade haftaiçi günde 1 tane içmeye çalışyıroum şimdi ramazan akşamları evde denicem:)
Hoş geldin diyorum o zamanMerhaba :) Ben de ramazanda diyet yapıp en azından 3 4 kilo vermeyi hedefliyorum. Aslında 7 kilo vermem gerekiyor 66 kiloyum. Ama Ağustos'a bırakacağım çoğu kısmını, zorlanmamak için :) Kabul ederseniz ben de bu günlüğü kullanmak isterim yediklerimi ve sporumu yazmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?