- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Hoş geldin grubumuzaBende katilmak istiyorum bu grubaa :) ben 85 kilo iken 55 e düstüm fakat üniye gidince hazir beslendigim icin tekrar aldim suan 66 kiloyum boyum 1.67 ramazanda kilo vermek istiyorum.sahurda haslanmis yumurta domates salaya yedim ekmeksiz. Iftardada ekmeksiz yemek ve spor yaptım. :)
İnşallah hep beraber vericezişte aradığım topik buuubnde bu seneki ramazanı kilo almadan bitirmek hatta kilo vermek istiyorum tam 5 kilo fazlam var bnmdeee
inşş cnm inşşşş..acaba bi tablo mu hazırlasak :44::44:İnşallah hep beraber vericez
Herkes başlangıç kilosunu ve hedeflerini tam olarak bildirsin tablo yapalım o zaman :)inşş cnm inşşşş..acaba bi tablo mu hazırlasak :44::44:
Hoş geldin grubumuzaÇok çok iyi geçmiş ilk gün
Hos geldim canım
Bu arada gruptakilere tavsiyem spordan bir saat sonra zencefilli limonlu su ictim sindirime ve yağ yakmaya yardimci. Icip zayiflayan arkadaslarim var.
Bugün ki sahurda bir dilim peynir domates ve salata yicem ekmeksiz
Nasıl yapıyorsun bu zencefilli suyu ? :)
ben 1.63 boyunda 57 kiloyum liste için
dün akşam iftarda 1 tabak çorba 1 tane karnıyarık az pide gece 3 kuru kayısı yedim yattım sahurda 1 bardak çay az ekmek biraz kahvaltılık
Akşam salata tarzı bir şey de yiyebilirdin bence :) Ama genel olarak iyi olmuş menün
Faydalı şeyleri sevemiyoruz zaten ama zararlı ne varsa götürüveriyoruz mideyeaynen canım ya kendimi biraz salata yemeye alıştırmam lazım faydalı ya ondan yemiyorum heralde
Canım boyun kaçtı tablo oluşturcam dao zaman ben gün gün gideyim :) ilk günü yazayım akşam yine yazarım.
sahurda 1 buçuk dilim beyaz ekmek yemiştim. 3 tane zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, domates, 1 kupa şekersiz çay ve 1 haşlanmış yumurta. 1 buçuk bardak su içip yatmıştım.
iftarda sağ elim kadar pide, 2 kepçe süzme mercimek çorbası, 6 tane köfte, patlıcan salatası ve domates salatalık, 1 tane de pastırma yedim.
spor olarak 45 dk bisiklet çevirdim 200 kalori yaktım, dumbella kollarım için 10 dklık egzersiz yaptım. su da toplam 5 6 bardak etmiştir fazla içemedim. böyleydi ilk gün
Canım boyun kaçtı tablo oluşturcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?