- 12 Ocak 2013
- 184
- 5
- 118
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
kızlar ramazan da kilo vermek mümkün müdür gerçekten kendi adıma bilemiyorum her yıl 3 ramazan da kilo fazlayla kapatıyordum dün iftardan önce yarım saat yürüyüş yaptım yediklerime pek dikkat edemiyorum5 kilo fazlam var vermek istiyorum artık
Günlük menülerini ve sporunu burda paylaşırsan birbirimize destek olabiliriz
günlük menümü duysanız topa tutarsınız beni
iftar değil ama sahurda aç kalmayayım korkusuyla çok yiyorum
kilo bildirimi yaparım ama o olur
Aslında sahuru kahvaltılık tarzı şeylerle geçirince daha rahat ediyor insan :) Kilonu boyunu ve hedefini yazabilirsen tabloya ekleyeyim :)
Ah o pastalar börekler hep mahvetti bizisahuru hep kahvaltı tarzı yaparım ama pasta börekle :26::26:
163 boyum 58 kiloyum
sahurda 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta, 2 zeytin, domates, 1 kibrit kutusu peynir, 1 küçük küp kaşar peyniri yemiştim. 1 bardak su içmiştim.
iftarda dünkü gibi, 1bardak su, 2 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak light kola, 5 köfte kızartması, biraz pide, yarım dilim pastırma, 1 tatlı kaşığı tahin pekmek ve yoğurtlu patlıcan salatası yedim.
az önce sporumu da yaptım 30 buçuk dakika bisiklet çevirdim 131 kalori yaktım, dumbella kol harteketlerimi de yaptım. 2 bardak su içtim.
şu an toplam 4 bardak su oldu sahura kadar 8 9 olur sanırım. kemalpaşa tatlısı getirmiş komşu, küçük " tane yesem mi diye düşünüyorum :/
bence yeme tahin yemişin kalorisi çok yüksek yinede sen bilirsn canım :)
sonuçta çok fazla yemedim 1 tatlı kaşığından kimse ölmez değil mi :) hem daha önce alasını yiyerek de kilo vermiştim acelem yok canım :)
Sahur : Biraz tel peynir,1 köfte,1 kase kayısı kompostosu,domates,salatalık,yeşillik,1 dilim çavdar ekmeği
İftar : 1 kase şehriye çorbası,4 yk tavuk sote,2 yk pirinç pilavı,salata,3-4 kaşık cacık
2 litreye yakın su içtim.
Akşam çok mu kaçırmışım ki?
Pilavı annemin zoruyla yedim de sanki fazladanmış gibi geldi bana o yüzden :)Bence normal canım :)
Pilavı annemin zoruyla yedim de sanki fazladanmış gibi geldi bana o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?