MMM elinize sağlık :) Fikir için teşekkür ederiöm. Ben de eskiden kalma tavuklu patates yemeğini koydum mantının yanında güzel gitti. Bol yeşillikli bir de salata yaptım, çorbaya gerek duymadım tavuk yemeği bol suluydu zaten.
MMM elinize sağlık :) Fikir için teşekkür ederiöm. Ben de eskiden kalma tavuklu patates yemeğini koydum mantının yanında güzel gitti. Bol yeşillikli bir de salata yaptım, çorbaya gerek duymadım tavuk yemeği bol suluydu zaten.
Canım daha önce lavaşla denemiştim şimdi yufkayla deneyeceğim yeni olacak denemem güzel bir tarif buldum köfte yapıyorsun uzun uzun yufkaya sarıyorsun verev kesiyorsun pişiyorlar üzerine salçalı domatesli sosunu ekiyorsun
Canım daha önce lavaşla denemiştim şimdi yufkayla deneyeceğim yeni olacak denemem güzel bir tarif buldum köfte yapıyorsun uzun uzun yufkaya sarıyorsun verev kesiyorsun pişiyorlar üzerine salçalı domatesli sosunu ekiyorsun
Gayet doyurucu bir menü bence yeterlidir isterseniz ayrıca cacık ekleyebilirsin serin serin karnıyarıkla pilavın yanına hep aramışımdır cacıkTatlı olarak ben Ramazanda sütlü hafif tatlıları tercih ediyorum. Sütlaç, Trileçe, Muhallebili kadayıf, Etimek tatlısı, Dondurmalı irmik helvası, Saray sarması, Kedidilli tiramisu gibi seçenekler çoğaltılabilir
bende pazar günü annemleri ağırlayacağım nasipse
Kremalı tel şehriye çorbası ( az da olsa yanına salata yaparım diye düşnüüyorum )
fırında tavuk güveç
pirinç pilavı
kayseri mantısı
haşhaşlı tatlım sona
ve sonra kayınvalidemleri inş.
mercimek çorbası (aynı şekilde az da olsa salata )
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
sütlaç
Pek salata yenmez bize göre bu yemeklerin o yüzden az salata çorbanın yanına