Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Cacık kesinlikle olmalı

Bu sosu bende nefis yemek tarifleri sitesinde okumuştum beğeni fazla o yüzden bende ilk seferde böyle denemeyi düşünüyorum
Köftede yapabilirsin canım

Bu sosu bende nefis yemek tarifleri sitesinde okumuştum beğeni fazla o yüzden bende ilk seferde böyle denemeyi düşünüyorum
Köftede yapabilirsin canım

Ben de universitede arkadaslarda toplandigimizda yedim ilk defa cok hosuma gitmisti.
Aa evet dondurucuda koftem var hazirlayip koymustum. O da olabilir.

selam kızlar
haşhaşlı revani yapıcam.
şerbetini nasıl ayarlıyorsunuz?

Bence de en çok kahveyle yakışıyor ama bana gelenler hiç kahve istemiyorlar yahu varları yokları çay bende çay hiç sevmem

Hadi ya kötü o zamann kahve sevilmez mi günde bir fincan Türk kahvesi tüketin diyorlar çayı bende çok seviyorum ama ben Kahveciyim hem çaycı

Hadi ya kötü o zamann kahve sevilmez mi günde bir fincan Türk kahvesi tüketin diyorlar çayı bende çok seviyorum ama ben Kahveciyim hem çaycı
Bende kahveciyim nescafe özellikle ama içmiyorum bu aralar evet sade 1 fincan türk kahvesi öneriyorlar

Ben sade şekersiz içerim acayip tok tutuyor

Konuya maydanoz oldum ama katılıyorum. sade sekersiz nescafe, Tok tutuyor ve uzun süre susuzluğu gideriyor:) diyet yaparken en iyi dost nescafedir sade ve sekersiz tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…