Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşum
O kadar bekledin ,birşey yemeden mi uyudun,TV izlerken mi uyuyakaldın yoksa?İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşum![]()
O kadar bekledin ,birşey yemeden mi uyudun,TV izlerken mi uyuyakaldın yoksa?![]()
Bilirim o duyguyuAtıştırmıştım o ara. Eşim uyuyodu. Onu uyandıracaktım ki odaya gittim. Hele hele azıcık uzanayım on dk sonra uyanırım dedim olmadı
Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek kiiftar ; alinazik, domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, çay , bol mayalı sıcak bazlama.
sahur . 2 şer haşlanmış yumurta. bazlama.peynir , zeytin. kuşburnu marmelat. tereyağı , domates
2 ye kadar oturmuşsan bi şeyler yemişsindir diye umuyorum. sahuru yapamamışsın çünkü.İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşum![]()
evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.![]()
Atıştırma diyelim. :) yinede çok şükür.2 ye kadar oturmuşsan bi şeyler yemişsindir diye umuyorum. sahuru yapamamışsın çünkü.
Ellerinize sağlık,afiyet olsun.evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.
napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.Ellerinize sağlık,afiyet olsun.
Yemezgiller güzelmiş ,tuttum bu sözü
Benim oğlum yergillerden de kızım yemezgillerden![]()
Aynen canım ,yemek yemeyen çocukla uğraşması çok zor,insanın içine sinmiyor yemedikçe.napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.
Şimdi nasıl gördün?Günaydın kızlar.
Ben burayı niye görmemişim?
Çok güzel gördümŞimdi nasıl gördün?![]()