Teşşekürler Semiz otu bulursam denıyımsemizotu yapraklarını ayıklayıp domates, salatalık, soğan, dereotu, nane ekliyorum limon soslu. yada yoğurtlu sarımsaklı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşşekürler Semiz otu bulursam denıyımsemizotu yapraklarını ayıklayıp domates, salatalık, soğan, dereotu, nane ekliyorum limon soslu. yada yoğurtlu sarımsaklı![]()
pazarlarda bolca var tam mevsimiTeşşekürler Semiz otu bulursam denıyım![]()
Afiyet olsun, ağız tadiyla yiyin. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun, ağız tadiyla yiyin. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık![]()
Teşekkür ederim canımHarika
Tarif isterim.
Teşekkür ederim canım
Ellerinize sağlık![]()
bu da benim dün akşam yaptığım pidem.![]()
Küçük çocukla nasıl yaptın o kadar yemeği diyecektim ,Kyohe yardım etmiş ne güzel.Hiç te kıskanmadımMercimek çorbası
Kavurma
Pilav
İzmir köftesi
Peynirli börek
Salata
Limonata, ramazan şerbeti, ayran
Parmak tatlısı
Yardımların için çok sağol @Kyohei
Nevoşum çok güzel görünüyor ekmeklerin.Ben de kuru yufkadan börek yaptım ,çekecektim,aceleye geldi çekemedim.Çörekotu hiç denemedim ,ben de deneyeyim.Ekmekler hazır:)
Eki Görüntüle 2003426
hahah. bunu bizim çocuklar istiordu. yapalım diye. hamuru veriyorum ellerine . iğrenç şeyler yapıyorlar. kurabiye oluyor. ve bayılarak yiyorlar. 10 yaş ve 6 yaşında olan hevesli böyle şeylere.Küçük çocukla nasıl yaptın o kadar yemeği diyecektim ,Kyohe yardım etmiş ne güzel.Hiç te kıskanmadımBenim de bir kızkardeşim olaydı iyiydi.Parmak tatlısını nasıl yaptın ,böyle mi şekli?
![]()
Ellerinize sağlık![]()
Ellerine sağlık canımNevoşum çok güzel görünüyor ekmeklerin.Ben de kuru yufkadan börek yaptım ,çekecektim,aceleye geldi çekemedim.Çörekotu hiç denemedim ,ben de deneyeyim.