Yok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bende
Yok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bende
Bende dün pişirdiğim İzmir köfte - domatesli pilav var
2 tane enginarım var önceden kalan, birazda karışık kızartma onları bitiririz iftarda
Sahurda ne yapsam diye düşünüyorum adam her gece patatesli börekle yoğurt yemesin
Az az yapıyorum her şeyi ama iki kişi olunca bitmiyor bir türlü yemekler
Ellerinize sağlıkHaklısınız 2 kişi olunca yemekler bitmiyor.Ben dün az yapmıştım.Sadece 1 tane karnıyark,biraz çorba kaldı.Onuda akşam, benim ufaklık okuldan gelince yer.Yeni birşeyler düşünmem lazım
mayısın 7 sinde 2 yaşına girdi canm.. ben çalıştıgım için kolay oldu kesmem.. beni dinlersen hemen tık diye kesme
örneğin günde 5 kere emiyorsa 4, 3 2,1 şeklinde git..
gece emzirmeyi en son kes
Maşallah, Rabbim heyecanını artırsın ben kestim Efeyi ama çok zor kestim çok zorlandık halen "anne emceeemm acımı" diyor
İmşallah hastalanmaz ama burun akmaya başladı bile
Ee nasıl geçti ilk gün muzla zorlandınmı çarptımı oruç bugün ilk masa sendenmi gelecek inşallah :) ?
mayısın 7 sinde 2 yaşına girdi canm.. ben çalıştıgım için kolay oldu kesmem.. beni dinlersen hemen tık diye kesme
örneğin günde 5 kere emiyorsa 4, 3 2,1 şeklinde git..
gece emzirmeyi en son kes
sen net ol bu konuda.. emin ol hemen unutuyorlar bende hiç kesemeyeceğimi düşünmüştüm çok kolay oldu
gece kestiğimde kalktı yarım saat ağladı geri uyudu
gece uykusuda düzene girdi
artık hiç uyanmıyor..