- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hayırlı ramazanlar canımHoşgeldin Afiyet olsun
Kabak sandal kebabı yapacağımÇorba ve pilava karar vermedim:44: Ama pirinç pilavı olabilir Çorbada yoğurtlu bir çorba olabilir Siz de ne var
Sağol canımMasAllah : ) eline saglik simdiden. Ben malesef o kadar iddiali degilim mutfaktasahurda pilavi yapmistim corba ve fasulyeli patatesi yapicam sadece mercimek corbasi yapicam : )
InsaAllah soyle bi 5 sene sonra bende cesiiit cesiiit yapabilirim yemekleri
kayısı kompostomu koydum ocağa :) diğer yemekleri de akşama artık. nevreste yoğrtlu tavuk çorbasının tarifini alabilir miyim ? benim civcivlere de yaparım biz de yeriz onların hAYRINA :)
yarın ki menümü de kafamda oluşturdum
ezogelin çorbası, hünkarbeğendi, barbunya salatası, havuç falan rendelerim bi marul salatası yaparım bi de, mozaik pasta yapar atarım akşamdan atarım dolaba.
Teşekkür ederim Nevresteengin bilgilerinden yararlanmayı düşünüyorum bu topikte
Dünkü sahur menüsü :
Patates kızartması ( Biliyorum tuzlu ama ben çok seviyorum napim)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Haşlanmış yumurta ( Ben sevmediğimden yemedim )
Canım tavukları istediğin kadar ,istediğin yerinden tencereye koyup pişiriyoruz sonra tavukları çıkartıp didikliyoruz.Sonra tavuk suyuna ekliyoruz..1kase yoğurt(artırılabilir),1 diş sarımsak,1 yumurta,2 kaşık unu rondoda iyice karıştırıp tavuk suyunun içine ekleyip tuzunu ilave ediyoruz,kaynayıncaya karıştırıyoruz...Sonra altını kısıp 5 dakika daha kaynatıyoruz...Üzerine tereyağı ve toz biber yakıp döküyoruz...Afiyet olsun...
Sağol canımBen de kendi çapımda yapıyorum birşeyler
Kabak sandal kebabı
yoğurtlu tavuk çorbası
pilav
semizotu cacığı yapıyorum..
Tatlı olarak etimek tatlısı
Yaparsın canım tabi ki
Sağol canım:)))Ben seviyorum umarım siz de beğenirsinizellerine sağlık teşekkür ederim canım. ben de pefşembe günü bu çorbayı pişireyim :)
Daha yeni evliymişsin canımAllahtan bu sene biraz daha deneyimliyim : ) gecen sene ilk ramazanimizdi dugunden hemen sonra mutfaktan nefret etmistim cogu gunler kayinvalideme gidiyorduk
Bu hafta esim istirahatte olacagi icin cok ozenmiyorum haftaya daha farkli seyler yaparim insaAllah
Sağol canım hoşgeldinmerhaba kızlar.....nevrestecim hayırlı olsun topikbenimde bu yıl eşimle yapıcagım ilk ramazan ve ilk iftarımız ifta yemeklerimde mercimek corbası, fasulye yemegi yanında sebzeli bulgur pilavı yogurt,,,tatlı olarakta çikolata soslu sütlü irmik tatlısı yaptım herkese hayırlı ramazanlar kızlar
Ellerinize sağlıkayy meltem ne güzel menü öyle....ben de yapabilseydim keşke....bizim menümüz ise erişte çorbası,köfte,patates kızartması ve pilav....tatlı ise buz gibi karpuzz:))))
Hayırlı ramazanlar
Hayirli ramazanlar
Sahur da:
Tost, kahvaltilik, kuruyemis ve günkurusu vardi
Iftar menüm:
Eristeli yogurt corbasi
Taze fasülye
Domatesli bulgur pilavi
Köfte
Yogurtlu kabak mezesi
Tatli olarak dondurma alabilirim
Hayırlı Ramazanlar herkese :))
Dün gün boyu açtım o yüzden sahurda mis gibi gözleme ile bol bol beyaz peynir,salatalık ve domates yedik :) Çay yerine süt içtim ben valla :)
İftar menümüz:
Yoğurt çorbası
pirinç pilavı
Misket köfteli bezelye yemeği
Salata
vee vazgecilmezim baklava var ( 1 tane yeme hakkı veriyorum kendime )
Şimdiden Allah kabul etsin hepimizin oruçlarını
sahurda kahvaltılık,karpuz,çay tercih ediyoruz arada börek ,gözleme yapıyorum.
ilk iftar mönümüz;
kaşarlı domates çorbası
islim kebabı
yoğurt ,karpuz
etimek tatlısı.
herkese hayırlı ramazanlar bereketli sofralar...
merhaba kızlar.....nevrestecim hayırlı olsun topikbenimde bu yıl eşimle yapıcagım ilk ramazan ve ilk iftarımız ifta yemeklerimde mercimek corbası, fasulye yemegi yanında sebzeli bulgur pilavı yogurt,,,tatlı olarakta çikolata soslu sütlü irmik tatlısı yaptım herkese hayırlı ramazanlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?