Ellerinize sağlıkmantı çorbası
fırında patatesli izmir köfte
cacık gibi yapılan ama salatalık yerine haşlanmış buğday konulan yöresel bir lezzet:))
eh tatlı da kolav hatun işi algida maraş usulü:))))))))
Bak bunu hiç denemedim güzel olurBir de arpa şehriye haşlanıp hafif sulu yoğurtla karıştırılıyor.İçine nane,tuz ve biraz zeytinyağıyla gayet güzel soğuk çorba oluyor.Nohut varsa nohutta koyulabilir.Bunun gibi.
Canım aşurelik buğdaydan yapılıyor çorbaBuğdaya karşı çok antipatim var.Bir keresinde çorba yapmaya kalktım pişir pişir pişmedi.O olana kadar dört çeşit yemek çıkardı ortaya.Onun için hiç sevmem kendilerini.
Canım aşurelik buğdaydan yapılıyor çorbaDüdüklü tencereye koyunca çok uzun sürmüyor
HaklısınEvet aşurelik buğdaydan ama ben ıslatıp normal ocakta pişirmiştim.Ne olursa olsun o kadar kaynamaya taş olsa pişerdi valla.
Dün bütün gün yazmayınca açıkçası korktum kötü bir şey mi oldu acaba diye ama şükür korktuğum gibi değilmiş.
Her şeyin yolunda gitmesine sevindim, Rabbım kolaylık versin.
Bugün iftarda yine yalnızımİftar menüm dün ile aynı olacak
Mercimek çorbası
Çökelekli ,peynirli pide
Eşim dün halka tatlısı almıştı
Eki Görüntüle 764369 Eki Görüntüle 764371
Hayırlı iftarlar
Canım rabbim babanın yardımcısı olsun.Umarım çabucak iyileşirAmin insaAllah. Kusura bakmayin merakta biraktim. Ama son gunlerde hem babama olan uzuntumuz hem benim dis agrilarim hem ev tasima telasi bilgisayari acmaya firsat olmadi telefondan da biraz zor oluyor. Velhasil babamin dizin baya bi dikis varmis kendisi bakmaya cesaret edememus ablam soyledi. Yarin taburcu olacak insaAllah. Dikisleri alinana kadar farkli bi alciya koymuslar komple. 10-15 gun sonra dikisler alinacak yeni alciya alinacak. Iyilesme sureci uzun sursun yeter ki iyi olsun Allahin izniyle.
Bende pazar sahuru icin yemeklerime basliycam yine. Esim mesaiye kalmazsa pazar gunu. Bende insaAllah pazartesiden itibaren yine niyetlenebilicem.
Herkese hayirli iftarlar.
Rabbim sagligimizla sinav etmesin insaAllah.
Sağol canımAbla ellerine saglik : )
Allah nasip eder de bi aksilik cikmadan yeni evime gecersem mutfak bolumunu guzelce inceleyecegim : )
sarma - fasülye - börek - fellah köfte.. kalabalık olsanız hani iyi olabilir de, misafirler gittikten sonra bir hafta aynı şeyi yiyebilirsiniz
bi de çoban salata yada mevsim salatası muhakkak olsun bence, belki demişsin ya.. salata soğuk soğuk iyi gider hem köftenin yanında..
Hayırlı sahurlarEveet bu aksam davetliydik menu soyleydi
Domates corbasi
Taze fasulye
Islim kebabi
Pilav
Tavuk pirzola
Semizotu salatasi
Salata
Cacik
Benim bu geceki sahur menum
Gozlemeeynirli,kiymali,patatesli
Cay+su
Amin insaAllah. Kusura bakmayin merakta biraktim. Ama son gunlerde hem babama olan uzuntumuz hem benim dis agrilarim hem ev tasima telasi bilgisayari acmaya firsat olmadi telefondan da biraz zor oluyor. Velhasil babamin dizin baya bi dikis varmis kendisi bakmaya cesaret edememus ablam soyledi. Yarin taburcu olacak insaAllah. Dikisleri alinana kadar farkli bi alciya koymuslar komple. 10-15 gun sonra dikisler alinacak yeni alciya alinacak. Iyilesme sureci uzun sursun yeter ki iyi olsun Allahin izniyle.
Bende pazar sahuru icin yemeklerime basliycam yine. Esim mesaiye kalmazsa pazar gunu. Bende insaAllah pazartesiden itibaren yine niyetlenebilicem.
Herkese hayirli iftarlar.
Rabbim sagligimizla sinav etmesin insaAllah.
Afiyet olsun hayırlı sahurlarHayirli sahurlar..
Benim sahur menümde
2 dilim tonbalikli Pizza
ufacik kase yogurtlu kiymali makarna
bugünlük hamurisi oldu ama napiyim güzel gidiyor
Afiyet olsun hayırlı sahurlar
Ben kahvaltı yapacağım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?