Ramazan ayının ilk iftarınıda yaptım çok şükür
Tavuk çorbası
Kabak sandal kebabı
Şehriyeli pirinç pilavı
Semizotu cacığı
İlerleyen saatlerde Etimek tatlısı ve karpuz
Eki Görüntüle 751640 Eki Görüntüle 751642 Eki Görüntüle 751641
Sizlerede afiyet olsun.Rabbim kabul etsin...
Ramazan ayının ilk iftarınıda yaptım çok şükür
Tavuk çorbası
Kabak sandal kebabı
Şehriyeli pirinç pilavı
Semizotu cacığı
İlerleyen saatlerde Etimek tatlısı ve karpuz
Eki Görüntüle 751640 Eki Görüntüle 751642 Eki Görüntüle 751641
Sizlerede afiyet olsun.Rabbim kabul etsin...
Şehriye çorbası
Fırında tavuk ve patates ( susuz )
Salatalık dolması
Yapmayı düşünüyorum akşama
salatalık dolması nasıl oluyor çeekim ?
Şimididen afiyt olsun 2 kişiye göre ideal menü.
Aynen iki kişiyiz diye çok birşey yapasım yok
Sonra israf oluyo
Tembel işi bi tarif, yani tam benlikama seviyorum
Salatalığı alacalı soyup üçe bölüyosun
Diplerini delmeden orta kısımlarını oyuyosun
Peynir, dereotu ( maydonoz da olabilir ) , çörek otu, zeytin yağını karıştırıp içlerini dolduruyosun
Afiyet olsun
çok basit ve yaratıcı bence,
çalışan insanın dolma saracak hali yok ya
Yalancı dolmalarla kandırıyorum bende
Ben biber dolması sevmem
Zeytinyağlı sarmaya bayılırım çokta ince ve sıkı sararım ama zahmetli tabi, haftasonu düşünebilecek şeylerden
henüz dolma yapmadım, annem güzel yapıyor bende yiyorum
Herkese hayırlı ramazanlar.
Bende dün nohuttan maya üretip ekmek yaptım.İstediğim gibi kabarmasa da tadı güzeldi.Bir de fırında sebzeli köfte,patates yaptım.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Bende dün nohuttan maya üretip ekmek yaptım.İstediğim gibi kabarmasa da tadı güzeldi.Bir de fırında sebzeli köfte,patates yaptım.
Teşekkür ederim.Yarım kiloya yakın kıymanın içine,iki tane soğan ve sarımsak rendeledim.Kimyon,pulbiber,karabiber ve tuz attım.Biraz suyla yoğurdum.Küçük borcama dikey bir köfte,bir patates dizdim.Üstüne domates,biber ve maydanoz koydum.Bir kaşık salçayı sulandırıp üzerine döktüm.Yarım su bardağı kadar da su koydum.Üzerine biraz yağ gezdirdim.Üzerini folyoyla kapayıp fırına verdim.Ama maydonuzu ve biberi pişmeye yakın koy.Onlar çabuk pişiyor.Bunu ilk defa yaptım.Tekrar yaparsam köfte ve patatesleri kızartmayı düşünüyorum.Elinize saglik sebzeli kofte cok guzel gorunuyor nasil yaptiniz? Borcamin icinde sanirim dimi? Kofte patatesi karisik mi koydunuz?
Tüh yazık olmuş.elinize sağlıkkk çok güzel görünüyor benimde yemeğim aynıydı ama ben 19.15de başladım yağmaya yetişti ama tam pişmedi biberler ayıklayıp yedikk
Teşekkür ederim.Yarım kiloya yakın kıymanın içine,iki tane soğan,sarımsak,kimyon,pulbiber,karabiber ve tuz attım.Biraz suyla yoğurdum.Küçük borcama dikey bir köfte,bir patates dizdim.Üstüne domates,biber ve maydanoz koydum.Bir kaşık salçayı sulandırıp üzerine döktüm.Yarım su bardağı kadar da su koydum.Üzerine biraz yağ gezdirdim.Üzerini folyoyla kapayıp fırına verdim.Ama maydonuzu ve biberi pişmeye yakın koy.Onlar çabuk pişiyor.Bunu ilk defa yaptım.Tekrar yaparsam köfte ve patatesleri kızartmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?