- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Sayfayi daha aktif tutarsak bence yemeyiz ben hafta sonları girmeyi unutuyorum sonrada yiyorum
ara ogun
bir minik salatalik
bir kirmizi erik
bir kayisi
birkac saat once bir fincan ikisi birarada icmistim. Su iki litreyi gecmistir.
Aksam yemeginin adini koyduk ; kiymali bezelye ve yaninda cacik yada karpuz yerim hangisini canim cekerse artik..Ekmek pilav yok tabii ki..Hadi bakalim kolay gelsin insallah ..
Kaçamak yapan da yazsın ceza verelim bir hafta boyunca kaçamak yaptığı şeyi ağzına surmesinkatiliyorum canim ben her yedigimi yazacagim artik yoksa kacamaklar ust uste biniyor nasilsa yazmiyorum diye kendimden de utanmiyorum ki belki sizden cekinirim :)
Hayır cıssKahvaltim bir yumurta iki yaprak dilim patlıcan( fırında) bir dilim kaşar peynir biraz çemen bir iki lokma bir iki çatal domates salatalık .. arada bir fincan 3ü bir arada regli olucam canım abur cubur istiyor ama yemiyorum
Canım benim daha eylüle çok var olursun inşallah hayal ettiğin kilodaBen de kacamak yaptığım için girmedim . 69 da takıldı kaldım. Eylüle 60 olmaktı hayalim
Ben de kacamak yaptığım için girmedim . 69 da takıldı kaldım. Eylüle 60 olmaktı hayalim
Şimdi ben nasıl yazayım 3 biber dolması 2kabak dolması + bir dilim cikalatali pasta yediğimi. Ceza verebilirsiniz hazırım dislayin beni orseleyin pis şişko deyin dana gibisin falan ya da hamileligimde çekeceğim sıkıntıları hatirlatin offf tamam hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?