- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
2 ayda çok rahat verirsin canım, ama su kacamaklardan kurtulmamiz lazım yada abartmadan yemeliyiz.Ben de kacamak yaptığım için girmedim . 69 da takıldı kaldım. Eylüle 60 olmaktı hayalim
aksam yemegimi yedim
kiymali bezelye ve peynirli roka salatasi..
An itibariyle su uc litre olmustur. Artik birsey yemem belki bir parca karpuz.. Gunu hasarsiz bitirmenin mutlulugu var uzerimde bi de hafifligini hissederim insallah
1 er tane yeseydin canım keşke o zaman bu kadar sıkıntı olmazdı. Neyse anam yaptı deyip deyip yeme birdaha.Şimdi ben nasıl yazayım 3 biber dolması 2kabak dolması + bir dilim cikalatali pasta yediğimi. Ceza verebilirsiniz hazırım dislayin beni orseleyin pis şişko deyin dana gibisin falan ya da hamileligimde çekeceğim sıkıntıları hatirlatin offf tamam hatırladım
Benimde sabah(öğle)
yumurtadan lorlu yulaf krebi
50gr peynir
1 domates
çay
Ara: 1 bardak maydanoz kürü (15 gün sonra 1 hafta ara yine 15 gün olacak inş)
75dk spor
Akşam:
1 kase yoğurt kürü zencefilli falan (galiba bu da 1 aydı)
2 kase çorba
1 dilim ekmek
Karpuz
Yeşilçay
3ltye yakın su
canım kaç oldun tartıldın mıBugünü 500 600 kalori ile kapatmayı düşünüyorum
Geçen hafta dikkat etmiştim ama güne hep siskin uyaniyordum kaçamak olmadığı halde 60.6 görünüyordu yani +700 gr. Cumartesi pazar kaçamak yaptım hemde çok. Dün ve Bugün çok dikkat ettim bu sabah 60.7 çıktımcanım kaç oldun tartıldın mı
bende hafta sonu kaçamakları hep gece yaptım o yüzden tartılmaya korkuyorum cumaya tartılıcam inşallahGeçen hafta dikkat etmiştim ama güne hep siskin uyaniyordum kaçamak olmadığı halde 60.6 görünüyordu yani +700 gr. Cumartesi pazar kaçamak yaptım hemde çok. Dün ve Bugün çok dikkat ettim bu sabah 60.7 çıktım
Bende yorulmuş hissediyorum ama veremezsemde kendimi hep mutsuz hissedecegim ilk defa bu kadar yaklaştım hedefe. Biraz daha sabır canım inşallah hedefimize ulaşacağızgeçen hafta hedef kiloma 5 kalmıştı ama son kilolar gözümde çok büyüdü
sanırım ben uzun süreli diyet yapamıyorum geçen senede 3 ay yapabilmiştim
bu seferki de 3 ayı geçiyor kendimi yorulmuş hissediyorum
bu kadar yaklaşmışken de bırakmak olmayacak
kurbana kadar sabretmeye çalışıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?