Vicdan çorbası ne kiCumartesi kaçamak günümdü benim deyani plansız tabi
neyse yarın telafi edersin
Akşam ayca kayanın vicdan corbasını iç kaçamak sonrası iyi gidiyor
Vicdan çorbası ne ki
akşam yemiyor musun canımGünaydın arkadaşlar ılık limonlu suyumu içtim , 30 dk sonra maydanoz suyumu icecegim. 20 dk sonra kahvaltı yapacağım , sonra dışarı çıkar dolasiriz oglumla tabi yağmur yagmazsa, sonra spor 2 3 gibi öğle yemeği yerim 5 gibi yeşil çay içmeyi düşünüyorum. Inşallah bunları yapabilirim.
Yememeye çalışacağım dün yemedim mesela. Sadece su.akşam yemiyor musun canım
Benimde bölgesel çalışmam gerekiyor göbek ve üst bacaklar fazla.bugün spor yapmayı düşünmüyorum ama spor yapmayınca da içim rahat etmiyor 5 mile değilde belki 2 ya da 3 mile yaparım
yavaş yavaş bölgesel çalışmalara da başlamam gerekiyor
Acıktım aslında dün ama salatalık yedim 1 tane 1 tanede yeşil biber söylemeyi unuttum sanırım 5 6 arasiydi saat.akşam yemiyor musun canım
ben yemek yemeden yapamam sen iyi dayanmışsın maşallah canımYememeye çalışacağım dün yemedim mesela. Sadece su.
bugün spor yapmayı düşünmüyorum ama spor yapmayınca da içim rahat etmiyor 5 mile değilde belki 2 ya da 3 mile yaparım
yavaş yavaş bölgesel çalışmalara da başlamam gerekiyor
59 a 3 ayda düştüm sonra 21 günlük memleket arası yaptım orada diyet yapamadım dönüncede bir hafta sonunda 58 e düştümMerhaba ne kadar sürede 73 ten 58 e düştünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?